Hyllest til klassiker, utgitt Nike Hypervenom GX limited edition fotballsko

Posted by admin 20. Oct 2017 0 Comment(s)

 

Gjennom årene har Nike fabrikk i Montebelluna et så høyt rykte i fotballskoindustrien. Det er ikke bare ansvarlig for utvikling og testing av de nyeste Nike fotballskoene, men gir også tilpassede støvler til Nike's profesjonelle fotballspillere.

 

I dag, for å feire 20 års jubileum for fødselen av Nike's 1997 Air GX fotballsko, lanserte Nike en nygravert Hypervenom GX for å feire dette spesielle øyeblikket.

 

I 1996 åpnet Nike en skofabrikk i Montebelluna, Italia. Der vil de bare produsere de beste fotballskoene. Gjennom årene har denne jakten på den ultimate holdningen og høy kvalitet forpliktelsen blitt opprettholdt. I dag er en av hovedoppgavene til denne fabrikken å produsere den tilpassede versjonen av støvlene til Nike's spillere. Så når du ser Azar eller C Lo har du et par fotballsko, må de alle bli laget i Monteberlla, Italia.

 

I dag lanserte Nike en ny Nike Air GX fotballsko. Den første versjonen av begrenset versjon av Nike Air GX ble født i denne fabrikken i 1997, og dette paret sko spiller en svært viktig rolle i historien til Nike fotballsko. For å hylle den store historien, og med moderne fotballstandarder, fortsetter den nye Nike Hypervenom GX den første versjonen av Air GX klassisk utseende, siden av skoens kroppsvinkellinje for å skape varig estetikk.

 

Den nye 2017-replikvampen har valgt en avansert Alegria-kangaroohud, og har også innlemmet de nyeste Nike Flyknit-stoffoverdelene. Det gjør det til en perfekt herlighet mellom modernitet og tradisjon. Lettvektsvekter gir også den graverte versjonen 35% lettere enn den første utgaven av Air GX. Fra utseende synspunkt, ser den nye Nike Hypervenom GX litt ut som en teknologivitenskapsversjon av Hypervenom III. Imidlertid er det faktisk den vesentlige forskjellen i strukturen til den øvre. På Hypervenom GX er kangaroo skinnens øvre syet på Flyknit overdelene direkte, men ikke bland sammen med Flyknit som håndverk. Og det kan gjøre øvre mye tynnere og enda mykere.

 

For å hylle den italienske fabrikken og mesterhåndverkene, er logoen til Montebelluna funnet på posen, sokkelen og hælen, sammen med fargerne på det italienske flagget. Italias flagg er også innviet som en etikett på siden. Alt dette viser tydelig at det produserende området av skoene er Italia.

 

I tillegg kan vi alle forvente at Milan Derby skal se Nike Hypervenom GX-figuren. Andreas Silva og Milanos Ekardi vil ha Hypervenom GX på vegne av deres respektive lag som spilles.

Leave a Comment