Topp 5 Leather Fotball sko 2017

Posted by admin 10. Jun 2017 0 Comment(s)

Det har vært en stund siden de syntetiske støvlene dukket opp, som har utviklet seg til det ufattelige gjennom nye teksturer og leker med finish som forbedrer friksjonen med ballen. Sammen med det nylige utseendet på tråd støvler, som legger til i aspekter som passform, ikke glem huden. Naturmateriale som alltid har vært blant oss, og at med dagens trender, har det vært å se på bruk av teknologier som har bidratt til å modernisere konseptet med klassisk oppstart.

 

Med dagens innlegg vil jeg kommentere topp 5 av de beste lærskoene i dag, noen med mer forekomst av teknologi enn andre.

 

5. Nike Tiempo Premier fotball støvler
Vi startet med et veldig attraktivt boot alternativ for fordelene som tilbys i sin helhet. Dens enkle konsept består av et tynt snitt av hud som gir komfort fra den første dagen. Den forenklede sålen, i henhold til den tradisjonelle strukturen til huset, fullfører følelsen av komfort.
Jeg vil understreke den store verdien av denne støvelen, med tanke på prisen på € 79,95.

 

4. Adidas fotballsko Copa 17.1
Det høres tydelig ut, men vi må skille det helt fra mulig og feilaktig forvirring med VM. Det er en støvler som passer til moderniteten som mange mennesker ser etter og ber om i de mest klassiske linjene: Myk kenguruhud på forsiden av bagasjen sammen med materialer som letter oppstoffets vekt. Dette oppnås takket være det syntetiske materialet på baksiden eller samarbeidet med Sprint Frame som kommer fra ACE 2.0-sålen. Vi burde heller ikke glemme det store arbeidet som gjør tungen komprimerende, selv om det er litt diskutabelt for estetikken for puristene.

 

3. Mizuno Morelia NEO fotball støvler
Som allerede nevnt i den siste analysen av kanalen, er Morelia en klassisk kenguruhud. I NEO-støvelen er dette en støvel som bringer sammen den anerkjente huden til det japanske merkevaren med lysheten og minimalismen som tilbys av det syntetiske materialet på baksiden. Den som søker det, vil finne absolutt komfort, mykhet og en veldig fin hud som gir akkurat nok til å tilpasse seg uregelmessighetene i føttene.
Alternativet til denne moderniteten

 

2. Puma evoTOUCH fotball støvler
Det er et veldig karakteristisk alternativ for det faktum at de dristig samler to forskjellige begreper som kan virke kompliserte å kombinere.
På den ene siden gir den ekstra fine kenguruhudskjæringen en fin touch med den veldig fine ballen som legges til evoKNIT som gir en svært polstret følelse inni. Det er nødvendig å nevne det store resultatet som tilbyr evoKNIT i kjedet, den perfekte delen mellom passform og komfort. For mange er det en av konstruksjonene i strikken som har fått mer aksept for mykhet sammenlignet med andre halskjeder.
Uten tvil, en av de mest moderne klassiske støvlene på markedet.

 

1. Nike Tiempo Legend fotball støvler
Når du snakker om en lærsko, er Time en av disse støvlene som automatisk kommer til hodet ditt. Etter tråden nevnt ovenfor fant vi en kenguruhud i en god del av toppen av bagasjen. Balanse mellom komforten på polstringet med så nært og moderne berøring at det er så mye etterspurt i de mest moderne lærskoene. I tillegg til kvaliteten på råmaterialet, støttes det av det indre nettverket som stabiliserer og bidrar til å gi følelser av tekstur og beskyttelse med kontaktene som kan oppstå i spillet.
Den innebygde tappen i det sømløse huset hjelper enda mer til å forbedre passformen som huden allerede tilbyr.

Leave a Comment