Topp 5 beste innendørs fotballsko i 2017

Posted by admin 09. Oct 2017 0 Comment(s)

Innendørs og futsal sesongen er over oss, og det betyr at det er på tide å bytte knottene med flate ikke-merkede såler. PWG har laget sin liste over topp 5 innendørs sko for fotball, slik at du kan få en ide om hva du skal gå for.

 

PWG Freestyle, eller Philip som han egentlig heter, er en mann som har viet hele sitt liv til freestyle fotball. Han bruker en nesten ufattelig mengde tid i treningssentre for å trene sine ferdigheter og som et resultat, har han slitt massevis av innendørs fotball gjennom sin tid. Det betyr at han er den perfekte mannen til å spørre om du vil vite hvilke innendørs- eller utendørssko som er de beste i verden.

 

Du kan se nedenfor hvor han forklarer nøyaktig hvorfor støvlene han har valgt, har tjent sin plass på listen. Len deg tilbake og nyt PWGs ekspertanalyse av topp 5 fotballsko for innendørs og utendørs bruk.

 

1. Nike TiempoX
Laget for å være akkurat som fotball boot versjonen av Tiempo, Nike TiempoX samme sko som du ser Andrea Pirlo, Sergio Ramos og Thiago Silva, bortsett fra en flat indendørssål. Mykt skinn og en moderne følelse gjør denne en av favorittene til PWG når han filmer Nike videoer.

 

2. Adidas Spezial
Selv om PWG bare har det på sin tredje plass, tror jeg mange vil uten tvil ha nummer 1. adidas Spezial trenger ingen introduksjon. Den myke suede øvre og komfortable passformen gjør det til en klassiker i innendørs fotball og futsal.

 

3. Joma Top Flex
Joma er kongens innendørs og spesielt futsal. Det er derfor ikke overraskende at de er en del av vår liste. Flex-serien gir deg så mye bevegelse og hastighet når du spiller på små baner og PWG har plassert Top Flex-modellen på andre plass.

 

4. Joma Super Flex
Det første stedet går til en annen Joma futsal sko og en annen Flex-modell. Super Flex er den beste skoen til innendørs fotball og futsal hvis du spør vår ekspert. Til syvende og sist, det avhenger selvfølgelig av personlige preferanser, men du kan ta PWG ord til disse fem skoene vil sette deg i en god posisjon til å dominere utover høsten når fotball beveger seg innendørs.

 

5. Mizuno Sala Premium 2
Mizuno Sala Premium 2 innendørs og futsal sko er laget med en myk og smidig lær overdel i forfoten, men fortsatt ganske deilig lav profil for ikke å føle seg altfor klønete. Mizuno er kjent for sin høye kvalitet, så disse vil også vare lenge.

Leave a Comment