Topp 5 beste fotballsko av 2019

Posted by admin 21. Feb 2019 0 Comment(s)


Lukaku (Manchester United) PUMA ONE 19.1 "MVP Pack"
I dag ble det satt fokus på den femte runden i FA Cup denne sesongen på Stamford Bridge. Til slutt slo Manchester United 2-0 Chelsea for å komme videre til kvartfinalen. Spillet, som PUMA talsmenn for "Red Devils" Loukakou lagt frem nye PUMA ONE 19.1 siste uken har akkurat kommet ut av "MVP Pack" fotballsko.


Sene (Manchester City) Nike Mercurial Vapor 12 Elite iD "Mercurial Heritage"
En annen runde av FA-cupkamp mellom Manchester City og England B teamet Newport County til å starte den endelige "Blue Moon" 4-1 seier borte jevnt til neste runde. Spillet å hjelpe laget til å bryte den fastlåste situasjonen og sendt et notat assists Sane sette på et par Nike i april i fjor lanserte Mercurial Vapor 12 Elite iD "Mercurial Heritage" fotballsko.


Ashley Cole (Derby County) Nike Tiempo Legend 7 Elite "Spill over"
Veteran Ashley Cole endelig scoret i dagens runde av FA-cupen i sitt første mål etter at han begynte Derby County, at han fikk den, kan de fortsatt kjempe. Neville, Ashley Cole til fots Nike splitter nye "game over" fotballsko dekke Tiempo Legend 7 Elite fotballsko, klassisk utseende kombinert med en kenguru skinn øvre, dette er veteran favoritt.


Bailey White (Bristol City) Nike Premier 2.0
Selv om det ble innført etter spillere som er identifisert som "Coach sko", men fortsatt er det mange profesjonelle spillere har et valg til fots retro utseende Nike Premier Series sko. For eksempel, dagens runde av FA-cupen debut i Bristol City-spilleren Bailey Wright, tidligere australske internationals valgte Nike sluppet i begynnelsen, utstyrt med SG Anti-Clog yttersåle nye hvit / rød farge fotballsko Premier 2.0 .


Gleizman (Atletico Madrid) PUMA FREMTID 19.1 NETFIT "MVP Pack"
I tillegg til den tidligere nevnte Loukakou, som en av Gelieziman PUMA talsmenn også sist helg i La Liga til fots med 2019 NBA All-Star Game i Charlotte kobling PUMA FUTURE 19,1 NETFIT "MVP Pack "fotballsko, og brukte også målet å hjelpe laget å vinne bort. Det er bemerkelsesverdig at, rutete sko føttene ikke bare sluttet symbolet på VM to Venus, og han valgte den måten de kler seg uten lisser.


Kevin-Prince Boateng (Barcelona) PUMA FREMTID 19.1 NETFIT
Winter vindu flytte til Barcelona Ghana stjerne Kevin - Prince Boateng starter debut i dagens runde av Primera Liga kamp borte til Valladolid. Vi fant ut at han hadde et par helt sort PUMA FUTURE 19.1 NETFIT fotballsko. Jeg vet at han hadde på seg Nike Mercurial-serien støvlene da han kom til Barcelona. Er PUMA klar til å signere ham?


Isco (Real Madrid) adidas Nemeziz 18.1 "Archetic Pack"
Og Kevin - Prince Boateng, som Real Madrid-stjernen Isco også over helgen med andre merker av sko å erstatte sin sorte har vært iført Nike støvler. I Real Madrid treningsfeltet, midtbanespilleren foten Adidas utgitt tidlig "Archetic Pack" pakken i Nemeziz 18,1 fotballsko på, tydeligvis han virkelig klar til å forlate Nike?


Sergio Ramos (Real Madrid) Nike Phantom VSN Elite DF "Alltid videresende"
I treningsfeltet forberedelsene til La Liga Girona, i tillegg til å sette Isco Adidas støvler, men Sergio Ramos er også stille forandret sko. Forsvareren har satt blå, sølv utseendet på Nike Phantom VSN Elite DF "Alltid Forward" fotballsko i trening. "Vann gud" er, ikke "Legend" lei av seg støvlene, så for dobbel "mørke onde" for å smake friskt?


Nicholas Pepe (Lille) Ny Balanse Furon V5 Pro
Spiller for franske Lille Elfenbenskysten midtbane Nicolas Pepe Med fantastisk ytelse denne sesongen, det har tiltrukket seg mange europeiske gigantene lagets oppmerksomhet. På slutten av helgen Ligue første 25 hjemmekamp med Montpellier, som denne sesongen har Nike og Puma støvler på føttene til spillerne ikke satt på et par splitter logo, og har en svart farge på New Balance Furon V5 Pro fotballsko.


Cristiano da Silva (Bai Sun Gud) Nike Mercurial GS360 iD
AFC Champions League-kampanjen forrige sesong, men rykket ned fra J1 League Kashiwa Reysol sist helg gjennomført en pre-season varme opp kampen. Kashiwa Reysol bistand iført kapteinsbindet Cristiano da Silva for å hjelpe laget en utligning mot slutten av kampen, feltet på føttene et par hvit / sort / gull farge fotballsko Nike Mercurial GS360 iD, så unik farge Det vil definitivt få folk til å glemme.

Leave a Comment