Test Nike Hypervenom Phantom III lav

Posted by admin 12. May 2017 0 Comment(s)

 

Etter Hypervenom Phantom III DF i februar, opp til testen av lav versjon av paret uten Dynamic Fit krage: den Hypervenom Phantom III. Er det signifikante forskjeller mellom de to high-end versjoner av paret? Svaret i denne testen.

 

Informasjon om testeren:

Frédéric
Type praksis: club
Beliggenhet: SF, midtbane
Type fot for fot
Vekt: 65 kg
Test: 1 måned
Praksis Field: Turf
Skriv studded sko FG (Firm Ground)
vanlige modeller: Nike TiempoLegend 6 HypervenomX Nike, Nike Mercurial Superfly V Messi16.1 adidas, Puma evotouch.

 

COMFORT
Komfortnivå, har Nike valgt for å tilveiebringe en lav snitt sko med en Flyknit stang. Dette Nike flaggskip teknologi er preget av en påsydd strikk i ett stykke for å gi et ekstra hudlag effekt og ekstrem komfort. Legg merke til at verken Mercurial damp (bass versjon av Mercurial) eller Magista op (bass versjon av Magista) har stangen og derfor er dette den første lav Nike sko med en stang Flyknit. Resultatet er klart, føler vi liker i i tøfler, som Phantom III DF gjennom Flyknit, til sålen Hyper-Reactive fortsatt fleksibel og spesielt takket være den lille hjem sokk, som erstatter fanen tradisjonelt på vristen av foten og som gir god komfort.

Den eneste ulempen er stroppen rundt ankelen er fortsatt litt stiv og bare ødelegger følelsen av maksimal komfort. Denne følelsen av stivhet blekner etter noen minutter, men det spiller alle det samme, til skade for den lave versjonen av Phantom III Hypervenom, sammenlignet med den høye versjonen, som er nesten feilfri.

 

STYLE
I stil, er det åpenbart meget nær den Hypervenom Phantom III DF med denne feline side, som karakteriserer denne silo siden 2013. Det er pelletene Poron skum med en høyde som varierer avhengig av plasseringen av foten mens paret forblir like glatt som den Mercurial damp XI. Fraværet av tungen med en slags liten, lav sokk på vristen av foten forblir som originalt og behagelig for øynene. Stilistisk er det å bryte selv mellom de to versjonene.

 

HÅNDTERING
Ved å finne den nye Hyper-Reactive såle på denne basen versjonen, det gjorde jeg ikke risikere å bli skuffet. Husk, dette såle Hyper-Reactive er inspirert nikefree såler benyttes på joggesko og fitness. Dens formål: å tillate forfoten å være alltid i kontakt med bakken i svinger og akselerasjoner. Og hvis du allerede har lest eller sett teste Phantom III Hypervenom DF, du allerede vet at det er ekstremt effektiv og utrolig fleksibel på enten naturlig eller kunstig terreng. Selv om jeg ikke argumentere seg FG cleats på kunstgress, likevel prøvde jeg å gjøre på trening, og jeg ble positivt overrasket. Traction er virkelig gode på kunstgress. Sekskantede stendere og sperrer ikke henge for syntetiske plener (siste generasjon), så jeg virkelig tok foten min å spille med dette paret.

Flytt med denne Hypervenom Phantom III er en godbit som det er veldig nyttig. Etter, på ankelen, føles det enda mer komfortabel og stabil i den versjonen med Dynamic Fit sokk. Men jeg har ikke hatt unormal vri ankelen under kampen så ... Stabiliteten av foten er også å møte med lav versjon.

 

 

TOUCH

Dette Hypervenom Phantom III er utstyrt med alle nye kjerneteknologi toppen versjon for touch. nemlig:

- den pellets Poron, som vanligvis brukes på skosålene for å forbedre demping, til stede på den fremre del og vristen av foten for å hjelpe på ballen;

- ACC-teknologi (All Forhold Control) for grep intakt ball i all slags vær;

- den Flyknit stang til en nærmest enden av ballongen eller effekten "barefoot".

Så dette er lav versjon i samme ånd som den høye versjonen med streiker som er godt besøkt, og som går godt; en ball føler meg veldig fin og væske på dribling med god følsomhet på hver tast. Kort sagt, berører den øverst på toppen!

 

Bærekraft
Jeg vil ikke overraske noen ved å si at dette er det svake punktet i denne skoen (høy eller lav). Som forklart i test av Phantom III Hypervenom DF, Flyknit tilbyr absolutt komfort, men det gir ikke de nødvendige garantier for å føle seg godt beskyttet skudd motstrid cleats. Så selvfølgelig, selv med en kenguru skinn øvre og robust, treffer pigger på vristen av foten gjør vondt, men den følelsen kan bli forsterket med en slik tynn stang, selv om den er forsterket med en kunststofflag. En liten spørsmålet oppstår også om påliteligheten av maljer som er tynne og mesh. Over tid er det fryktet at en av dem tårer etter en kollisjon med en motspillers pigg eller smuldrer opp av slitasje. Men som Phantom III Hypervenom DF, paret viste ingen reelle tegn på slitasje i løpet av mine prøve måneder.

 

Vår dom
Du vil forstå at det ikke er store forskjeller mellom Hypervenom Phantom III i lav versjon og Hypervenom Phantom III DF høy versjon. Komfort er utnevnelsen av de to skoene selv om Dynamic Fit krage gir litt mer fleksibilitet, komfort (spesielt hælen) og bedre ankelstøtte. For resten, det har de samme gode funksjoner for å berøre og håndtering på toppen. Den utringede paret har også de samme feilene som den versjonen med høy slitestyrke som spørsmål, men det er utvilsomt den fotballskoen mer komfortabel utringede markedet. Hvis jeg måtte velge mellom DF Hypervenom Phantom III og lavt kutt, ville jeg fortsatt velger paret med Dynamic Fit grunn av den ekstra komforten det bringer. Men om du velger den ene eller den andre versjonen, vil du ikke miste endringene!

Leave a Comment