Spelet i verkligheten Nike Hypervenom Phantom III DF EA Sports begränsad upplaga uppskattning

Posted by admin 04. Nov 2017 0 Comment(s)

 

För att ge heta FIFA 18 fotbollsmatchen, kommer EA Sports igen och Nike tillsammans med ett virtuellt spel i verkligheten av träningen att presenteras i Nikes senaste Hypervenom giftiga fotbollsskor. Naturligtvis, detta par skor, även om samarbetet gemensamt, och också klarar av den begränsade auraen, men det gjorde inte den tekniska uppgraderingen, gick bara en hel del cool design.


Bonus på sko väskan faktiskt finns det en liten hemlighet att berätta att väskan är tryckt på framsidan av alla teckensnitt är självreflekterande effekt, men också begränsad upplaga en av de unika gimmick det.


Ur färgsynpunkt, den här gången är det gemensamma arbetet fortfarande mycket högt, ljusgult, oavsett när som helst är mycket iögonfallande toner.


Insidan är relativt lågmäld, vilket gör insidan och utsidan av bildandet av en skarp kontrast, ett sådant mandarin anka slår färgdesignkoncept är också det mest signifikanta utseendet på den giftiga fronten III.


Som en kommersiell version av giftfronten, fortsätter den vända delen av dubbelbindningsarbeten fortfarande med förgiftningsfronten III-hyllade PORON-skum. Detta material kan spela bra prestanda i skottkraften, noggrannhet och bultdesign kan hjälpa dig att förbättra bollen. När det gäller dessa täta maskor härrör FIFA 18 från "FIFA 18" -spelet, "Real Player Moving Technology", som är en "response and game player karaktär till en ny fas av animationssystemet.


Ett galler som design kan också ses på skos yttre sida, och svarta Flywire-linjer kan ses på båda sidor av skon. Spelet i verkligheten Nike Hypervenom Phantom III DF EA Sports begränsad upplaga uppskattning


Noggrann observation visar att det svarta området också lägger till en speciell reflektionseffekt, vilket gör spelet och verkligheten högt förenad.


Hälet kan inte bara se EA Sports logotyp, men också för att se ett spel i energifärgstången, runt sidan av hälkrogen till ringen har också reflekterande effekt.


Under de senaste åren är fotbollskläderna av de begränsade för mycket, men med antalet ord får folk känna sig tvungna lite högre. Detta par av gemensamma fotbollskor begränsat antal i insidan av den stora bottnen av triangelnområdet, dess nummer är NEJ. 0682/3000.


Skolans topp är också tryckt med Hypervenom och EA Sports, vilket skiljer sig från den vanliga kommersiella versionen.


Efter adventen av hyperreaktiv yttersula har den ett gott rykte på gräsrotsnivå, den begränsade mängden natur kommer inte att begränsas till detta. På grundval av detta användes krombeläggningsteknologin, direkt lyftning av de båda två skorna gitteret.


Spik från en annan synpunkt utstrålar också svagt kallt ljus, bara ur visuell synvinkel är mycket att tvinga.


Denna kombination av spikar gör att du kan ta hänsyn till hastighet och flexibilitet, och fullt ut stimulera din förmåga att springa när du spelar.


Inläggssulor eller giftig framsida III i standard Ortholite-sulorna är det positiva svarta tyget inga slipsegenskaper, men framfoten kan tydligt se det horisontella konkava mönstret, och insidan av insolesna är också alla täckta med konkav, vilket Nike nyligen främjat kraftigt NIKEGRIP glidande teknik. Självklart, den mest iögonfallande eller den senare delen av färgen på färgstångskoden och Hypervenom och EA Sports gemensamma ord.


Vikten av en enda sko är 201,3 gram (JP275), den här vikten är lättare än storleken på Superfly V, men den italienska produktionen för sina egna extra poäng, värda sitt eget pris.

Leave a Comment