Sokkesko Adidas Nemeziz Grå Sko På Nett

Posted by admin 24. Feb 2018 0 Comment(s)

 

Spist frokost, trener hele folket sammen for å utføre adidas salg pre-match taktiske møter.
Etter at alle møtte Wu Yu og Chen Changyuan spurte de alle: "Har du sett i morges TV show?"
"Les, selvfølgelig, les, den gruppen av murstein kalt dyrene som kan være pen!
"Hva er dette? Jeg ser Bruges sport en, de sier det vanskeligere å høre at vi er en gruppe av guttautører!"
"Hva? Egentlig, for å si at vi er så jævla bra!"
"Damn Brugge mennesker, fotballsko for barn de er Boy Scouts of it!" Faktisk, som to av de beste klubbene i Belgia, Brugge og Anderlecht forhold har vært veldig dårlig, så lenge de oppfyller, som er Belgia Det nasjonale Derby, brannstedet er helt ganske spennende!
Brugge okkuperte vistas i disse konkurransene med Anderlecht gjennom årene, men  de var fortsatt mindre antall ligamestere enn Anderlecht.
Uansett om selvtillit eller utålmodig psykologi, så lenge Bruges finner en sjanse, vil de brennende le av Anderlecht en gang.
Anderlecht troppen denne sesongen et stort antall skader krise, folk i Brugge dette er en perfekt mulighet virker bra, de naturlig ikke vil gå glipp av en slik gave, Brugge media desperat TV-programmer Ridicule Anderlecht for å tilfredsstille deres skjøre selvtillit.
«Jeg tror alle burde ha sett denne morgenens TV-show?» «Treneren Hugo Bruce smilte og gikk inn i konferanserommet, så på publikum og spurte.
"Da jeg så!"


"Damned Bruges!"
"De vil angre på det de har sagt i dag!"
Spillerne alle sjenert, sint svar høyt.
Hugo Bruce ment å stimulere disse unge spillerne, øyeblikket bevisst sa: "Vel, bør du føler deg sint, fordi gruppen av folk ser ned på deg stolt av Brugge, tror de skadde spillerne er Andrew Lech Dere, gutter, jeg er så lei, i øynene til Brugge, du er bare en gruppe speiderløse gutter! "
"Bastard!" Gutta under, forbannet sint.
Hugo Bruce så effekten er oppnådd, vinket han bort mengden av misbruk, ansiktet hadde et smil plutselig forsvant, erstattet av en høytidelig farge, øyne sterkt kikket rundt publikum, dette på alvor sa: "Man Vi, den forbannede Bruges, kjøp fotballsko ser ned på oss, ronaldo fotballsko barn de ytre muslimene vil bully oss, er de virkelig rare sauer? Hvem kan komme og drepe oss? "
"Nei, vi er ikke sauer!" Sitter under det meste unge spillere, sine humørsvingninger er sårbare for ytre tale, blir brått lytte til trenerens ord, brølte høyt hele ser spent.
Hugo slipper Bruce øyne ut hemophagocytic lys, klikket ropte: "Ja, hva vi ikke slakte sauer til å være svak, vi er sterke løve, som ønsker å drepe oss, vi ville ha hatt til å være Tåre biting mental forberedelse! "
"Ja!"


"Det er bra!"
"Vi er mannlige, vi er ikke sauer!"
Inspirert av Hugo Bruce to ganger, har spillernes moral, spesielt unge spillere, viftet sine knyttneve, ropte bror.
"De sa at du var en gruppe barnaktører som ikke vokste sammen, er du enig?" Hugo Bruce reiste sin stemme og fortsatte.
"Nei!"
"La dem gå til helvete!"
Hugo fortsatte Bruce ropte: "De sier vi er en gruppe av Boy Scouts, er ikke kvalifisert til å vinne ligatittelen denne sesongen, på det meste, kan unngå nedrykk, samtykker du med det ?!"
"Til TMD-nedrykning har vi bare ett mål, det vil si å vinne ligatittelen!" Kaptein Olivier Dole svarte publikum høyt.
Kureha plutselig reiste seg fra stolen, skrek høyt ropte: "En seriemesterskap er ikke nok, vi må vinne cupen, og deretter gå inn i Champions League"
Hans plutselige et rop, alle har hørt forbauset, etter en stund, hovedtrener og assistenttrener Hugo Bruce Frankie Voca Troon dette svaret kom, gjentatte ganger ropte: "Kureha riktig Vårt mål er ikke bare ligatittelen, cupmesteren, Champions League er det vi ønsker å vinne! "
"Ja!"


I øyeblikket er Parr Zeitberg, den veteranske svenske generalen som har ligget på laget for et øyeblikk, også på hælene: "Vi ønsker å vinne dobbeltkronen!"
"Double Crown! Double Crown! Double Crown!" fotballsko messi De andre spillerne, alle veldig spent, brølte.
Hugo Bruce ropte igjen: "Nå er nesten alle utenfor er ikke optimistisk om oss, vi tror dette er helt ferdig, hvis vi skal svare på deres spørsmål, må de tror vi er lure, ha en god kveld Muligheten er foran oss, hva skal vi gjøre? "
Angry Anderlecht spillerne svarte i kor: "The Beat Mouscron, magista fotballsko slik at gruppen av blinde drittsekk, utvidet hunden så klart, som TMD vil bli ferdig!".
"Ja, det er det, har du tillit til å angripe dårene med forestillingen på retten?"
"Ja, vi vil vinne!"
"Seieren tilhører den store Anderlecht!"
"Vi vil vinne!"
"Forward Anderlecht!"
Føl deg sur, treneren Hugo Bruce vil begynne å løse spilleregenskapene på Muscle Long-laget.
I denne forbindelse Kureha taktisk layout av spesiell interesse fordi han, som en benk spiller, så lenge disse taktikkene er ordnet husker godt, plutselig ble erstattet en gang i trener spillet, vil han få muligheten til å fullføre oppgaven med angrep!
Treneren avsluttet endelig taktisk utforming, treneren Hugo Bruce begynte å kunngjøre startlisten i kvelds kamp.


Hørt å kunngjøre startoppstillingen, har alle spillerne satt opp rett, de alle kan ikke vente med å spille, med sin egen praktisk handling å fortelle gruppen av hund (shi) avføring murhus kalt dyret, hva er den virkelige kraftig Andrew Lai HETE!
"Starter nummer tjuefem Jan Steenberg (JanVanSteenberghe)."
Hør hans navn blir lest til treneren, Jan Stephen Weinberg uten ekstra reaksjon, som lagets keeper, i den første kampen i den nye sesongen, ingenting annet bør være sitt start debut.
Hugo Bruce stoppet et øyeblikk, og deretter fortsatte: - "venstre vakt Tre Tesa Te (OlivierDeschacht); tretti forsvarer Hannu Tihinen (HannuTihinen), 12. Olivier Doll ( Olivier Doll, høyre tilbake sjette Michal Zewlakow. "
Into the midtbanen, 14. viktigste defensive midtbane Hendricks main (MarcHendrikx) og 10. plass i Basel midtbane Walter Gio (WalterBaseggio) to forretter, hånd i midten er det ingen tvil om.
Iført uniformer av det 11. nitten tsjekkerne Martin Cora Day (MartinKolar) spiller på venstre offensiv midtbanespiller, Road 21 offensiv midtbanespiller synes å svenske veteranen Pal Zeit Borg (Zetterberg.P);
Den angrepsrekka trener Hugo Bruce tok likevel den første varme opp kampen startoppstillingen etter den 26. ivorianeren Aruna Danda innenfor (ArunaDindane) partner trettifemte Xieji Er MacDonald (SherjillMacDonald ).


Hugo Bruce leser startlisten, med bevisst vekt: "Selv om vi er borte til å kjempe, Adidas Nemeziz men vi må la alle vite at Anderlecht ikke skal rote med, forstå?"
"Forstå!" Alle nikket for å forstå.
Naturen er den første spilleren krakilsk, forberede seg på den store kvelden (da) tørr (gan) spille benk spillere er i å diskutere hvordan spillet begynte å heie sine lagkamerater og hvordan mål og feire.
Dette kan sies om Brugge og den muslimske beleiringen av Köln latterliggjøring, grundig stimulert til Anderlecht-spillere, slik at de blir mer samlet, og alle mønstring styrke til å ønske å ta i spillet ytelse.
Moose Köln, har 勒卡诺尼尔 stadion 10.700 seter her, kveldens kamp, ​​hjemmelaget nesten Musea Dragons fans til stede, og som et besøk team av Anderlecht fans, bare noen få hundre Mennesker, i møte med antall ganger, har ikke Anderlecht-fans, råd til å vippe noen spray.
Hjemmelaget Mouscron spillere med sendingen stemmen, en etter en spiller, spilte de av fansen, og hjemmelaget heie høyt, deres jubel da tsunamien feide gjennom landet, folk føler seg som om hele stadion syntes å være Samme jitter.


Musca Dragons spillere en etter en som en helt, debut i jubel fra fansen, de tilreisende Anderlecht spillerne laget spilte til fansen, og hjemmelaget er pent høyt boos.
Hør boos lød gjennom himmelen spillere hver Anderlecht, ser veldig stygg, hørtes deres sinn tilbake til hotellet før oppdemning av scenen, så vel som de murhus kalt dyret på sin TV-skjermen uhemmet latter .
"Bastard, vent!" Anderlecht-spillere hemmelighet knyttne sine knyttneve og gråt i deres hjerter.
Som en lokal sports tv-stasjon i Moselong sa verten med et stort smil: "Haha, atmosfæren på Le Keonnir stadion er veldig varmt i dag!"
"Selvfølgelig er vi modige muslimer!" Ved siden av de kommende gjestene, klappet straks brystet sitt, ble stolt av svaret.


«Vel, la oss ta en titt på nike fotballsko med sokk barn formasjonene som Anderlecht uttaler i dag, åh, de er faktisk den tradisjonelle 442, og det er en nike fotballsko innendørs merkelig stasjon!»
Ledet ordene bare faller, ved siden av gjestekommentator sa en gang: "Ikke rart sine stasjoner, men et stort område av skaden, som fører til sine førstelagsspillere sjelden tilgjengelig, se på deres utvalg, i riktig vingeroten ingen midtbanespiller, kan Walter bare være i avant-garde Barcelona Gio posisjon forskjøvet til høyre litt, hovedsakelig av nike fotballsko nettbutikk polakker i Miqia er · Żewłakow ivorianske Aruna og adidas fotballsko kunstgress Danda! "
"Men må si at, selv en kreppel, er Anderlechts styrke fortsatt veldig sterk!" Verten sa nikket.
Gjestekommentar ble veldig forakt spurte: "Kraftig Ha, fotballsko billig er dette definitivt den morsomste vits jeg har hørt, Anderlecht nå føler seg usikre, de er redde, som vil bli den neste skadde spillere? innendørs fotballsko junior Tror du at et så snilt lag vil være sterk?!
Moderator ble bedt om ham, sjokkert, så straks lo: "Dette har du rett, jeg gleder meg personlig fremdeles til i kveld Musk Long boys performance!"
Gjestekommentar er åpenbart en ivrig fan av Mouscron, hans spent høyt ropte slagord: "Ja, vi har en god sjanse nå er fremveksten av Mouscron, særlig de med Mutombo · Farm Ponsa og Marcin Geoff Lavoff striker kombinasjon, seieren må tilhøre den store Musk Long!
"Hva i helvete er disse tingene!" Franco Vukatren, assistent trener som lytter til radiobeskrivelsen, kastet ut hodetelefonen sinte på forbannelsen.
Hovedtrener Hugo Bruce spurte merkelig: "Franchi, hva skjedde?"
"Gruppen av dumme muslimer er fulle av tull ..." Franchwukatren fotballsko med sokk junior svarte indignert.
Hugo Bruce ikke bryr smilte og sa: "Å, la dem stolt om jeg tror de snart stoppet ler"


Da dommeren fløyter, begynte spillet offisielt.
Og også bare Gege Mi Pradesh · Żewłakow smiler chatting Marcin Zewlakow øyeblikk behersket smil, stående i sirkelen, forsiktig gni fotball, passerte spisspartner , Bruk en nr. 9-jersey Mabu Punta Sa.
Marcin Zevrakov løp raskt halvveis til Anderlecht.
Ballen fremover Mutombo · Farm Ponsa ingen klissete ball før rush på Anderlecht forsvarer rush, passerte fotball lagkamerater.
Hjemmelaget Muskron første angrep, i dag blir de utvist 433 angrepsserie, Marchen Zevenrakov senter, Mbo Peng Pu til høyre, mens venstre vinger faktisk er iført en trøye nummer førti unge ansiktet, studert motstanderen før data Kureha vet at denne unge mannen på seg en trøye nummer førti er en alder av nitten backup grus fotballsko sentrum Jonathan Van de Velde (JonathanVandevelde).
Denne unge mannen, som Kureha er ny, og hadde ingen informasjon om, Musea Dragons trener George Likensipai ham spille, er jeg redd for å bruke sin merkelig er dette en kamp Anderlecht Fanget av overraskelse

Leave a Comment