Sergio Agüero Spill mot Manchester United med de nye Puma Evospeed Fotballsko

Posted by admin 14. Sep 2017 0 Comment(s)

 

Sergio Agüero fikk nye fotballsko og skutt Manchester United. Puma har nettopp gitt ham et par splitter nye Puma evoSPEED SL-L fotballsko.

 

På torsdag tok Manchester City hjem mot Manchester United på Etihad Stadium. Det var årets siste derby mellom de to tradisjonelle engelske klubber.

 

Jose Mourinhos fotballgutter fra Manchester United hadde sett rusten i denne sesongen. Paul Pogba syntes ikke å ha falt godt i United, og med Zlatan Ibrahimovics kneskader, skulle United være lykkelig i uavgjort.

 

Manchester City vinner fordi: Sergio Agüero varmet opp. I sesongen 2016/17 har Manchester City-angriperen gjort 30 mål. Målstatistikken forsøker han å utvide. Puma hadde laget et par splitter nye Sergio Agüero fotball støvler for kampen.

 

De nye Puma evoSPEED SL-L fotballskoene ble levert personlig til den argentinske angriperen Sergio Agüero og kom i stil.

 

Støvlene er designet av Yianni Charalambous, eieren av selskapet 'Yiannimize', som spesialiserer seg på å lage spesialdesignede biler. Derfor kom fotballskoene også i en Nissan GT-R malt i den lyseblå Manchester City-farge.

 

Før støvlene ble gitt til Sergio Agüero, ble de ridd rundt gatescenen i Manchester på nesten majestetiske manerer, der de stoppet foran Old Trafford og Etihad Stadium.

 

Når Sergio Agüero får nye fotballsko for kampen mot Manchester United, vil det være femte støvler i serien 'Puma Derby Fever Pack'. En støvler samling som feirer lokale forestillinger. Sergio Agüero har bare støvlene på denne gangen.

 

Puma støvlene er City Blue med svarte, gull og hvite detaljer. De tekniske egenskapene til støvelen er de samme som et vanlig par Puma evoSPEED. Fotballsko overdel er syntetisk lær med Gore-Tex, så du får bedre ballkontroll. Støvelen er utstyrt med Speedframe, som fungerer som et skjelett for den øvre delen. Speedframe gjør fotballstarten mer stabil og gjør det lettere å få raske venner.

 

På siden av støvelen finner du den velkjente Puma-logoen i svart med gullkanten. På hver side av hælnavet finner du to logoer. På utsiden er en lokalbylogo i gull og på innsiden av en bi, ofte forbundet med den industrielle revolusjonen og Manchesters rolle i dette.

 

Sikkert en fin ankomst, som Sergio Agüero nye fotballsko har, men hva synes du om støvdrakten? Vil du kjøpe nye fotball støvler og forestille deg å kjøpe Puma evoSPEED SL-L?

Leave a Comment