Puma Future 18 Start en ny NetFit Fotballsko Colorway utgitt

Posted by admin 12. Mar 2018 0 Comment(s)


Det tok ikke lang tid før Puma Future oppstart fikk en ny fargebane, og PUMA har vært veldig stabil hittil, der de ofte har gitt oss noe nytt og fint. Denne fargen kan være best så langt! Mine damer og herrer, velkommen den nye PUMA Future Texture Pack!


PUMA fortsetter å overbelastes med lansering etter lanseringen. Først fikk vi en helt ny Fotballsko med noen deilige teknologier. Så laget de en ny fargebane, laget like etter Griezmanns smak. Og nå lanserer de en safari-inspirert fargelegg. Denne fargen kan muligens være det beste PUMA har. Prøv å forestille deg Griezmann, Marco Reus og Balotelli rundt i disse støvlene, og bare lek med forsvaret uten å gi dem en sjanse. I hvert fall krysser jeg fingrene!


Du får fremdeles de kule funksjonene og teknologiene som de tidligere støtter. Dette betyr at bare fargen på Fotballsko endres. Du får fremdeles den ergonomiske sokken som øker oppmerksomheten din med den sømløse følelsen. Når oppmerksomheten øker, forbedrer samspillet med ballen, slik at du kan dominere kurset.


Den nye Texture Pack har fortsatt revolusjonerende NETFIT-teknologi. Dette gjør at du kan blonder støvlene dine slik du vil. Dette gir deg en mer personlig passform, og du kan tilpasse dine snørebånd akkurat slik du vil. Hvis du har en smal fot, kan du blonder støvlene dine slik at de får en slank passform. Og hvis du har en bred fot, kan du blonder slik at du får en bred passform. Det høres bra, ikke sant? Men du kan også snare Future støvlene, slik at du får passform for hastighet, kontroll og mye mer. Mulighetene er uendelige, så blonder paret ditt etter din egen stil!

Leave a Comment