Nye Adidas ACE 17.3 Primemesh IN Fotballsko Hvit Light Bla På Nett

Posted by admin 06. Apr 2018 0 Comment(s)

 

Verden utenfor var opprørt av himmelen, og Wu Yu visste ingenting om det.
Etter å ha jobbet hardt i ti timer i ballens systemrom, Adidas ACE 17.3 trakk Wu Yu seg.
Selv om det ikke er kroppen som går inn i systemets romgud, føler Wu Yu vondt når hun går ut, og hun vil raskt svette mye.
For å spille i kveld spilte teamet seg i treningsstudioet en dag i forveien. Personen som bodde i et rom med Wu Yu var fortsatt Chen Changyuan.
Kontaktet av disse dager, fant Chen Changyuan Xiao Yu foran ham, som var svært forskjellig fra det han tidligere hadde kjent.
For eksempel å forberede seg på spillet før det!
Mange spillere liker å velge sin egen stil, men ifølge hans minne om Kohane er det definitivt en flink spiller som konkurrerer mot klokken og togene på banen. Men nå? !
Etter å ha fullført lagets trening, tok Kohane en dusj og lå på sengen for første gang. Var han trøtt? !
Men tenk på det, det synes Kohane har spilt juniorlaget spillet og hans egnethet er ikke sitt sterkeste, trøtt fenomenet bør legge søvn er normal ah!
Med dette i bakhodet ble Chen Chengyuan lettet.
Se Kureha opp, han vil smile bort det opprinnelige utseendet av boken: "! Kohane, vet ikke kveldens kamp, ​​vil treneren ikke sette deg til å ordne det inn i startoppstillingen."
"Jeg tror det burde ikke være!" Wu Yu slettet svetten på pannen, et snev av svar.
Ved å se Wu Yus handling, lurte Chen Changyuan på lurer på: "Hvordan er kroppen din svette? Vil det være syk ?!"


Nettopp ferdig med å snakke, raskt reiste han seg, nike fotball sko sjekk Kureha kroppen, for å vite at profesjonelle aktører frykter mest er et helseproblem, skade på dem har ikke råd til å virkelig vondt ah!
"Det er greit, det er greit. Jeg hadde bare et mareritt. Bare ta en dusj!" Wu Yu nektet direkte sin godhet og gikk rett inn på toalettet.
Kun seks timer før kampen startet, meddelte Anderlechts hovedtrener, Hugo Bruce, startlisten for spillet.
Ikke overraskende hadde Anderlechts start elleve spillere ikke den minste endringen.
Til tross for alle medie journalister som har ringt, håper treneren Hugo Broussists Kureha begynner å spille, men av hensyn til taktiske ordninger Hugo Bruce å komme på tsjekkisk tenåring Martin Cora dag.
Men spillet Martin Cora dag og fikk ikke spille offensiv midtbanespiller igjen, men spiller en normal venstre avant-garde, selvfølgelig, med sin maktbalansen, og Anderlecht er ikke nok til å fullstendig revitalisere venstre angrepet hovedangrepet Poenget er fortsatt til høyre for den ivorianske Aruna Dandane og den svenske midtbanespilleren Pal Zeitbog.
Disse to er hovedkjernen i laget, men i den siste kampen mot Mouston var ytelsen ikke i staten.
Hugo Bruce fortsetter å sende dem for å bevise at han fortsatt stoler på dem.
Fortsatt høre deg selv startposisjon, de to veteran bare et svakt smil, men bare 19-åringen tsjekkiske midtbane Martin Cora dag er ganske spent.


Det siste spillet treneren sendte skuddet hans startposisjon, kan det sies at nesten ingen ytelse, femte ti minutter ut i andre omgang, erstattet av Kureha lek, men resultatene Kureha fremragende ytelse, fotballsko grus barn sammenhengende scoret to mål å hjelpe ballen anti beseiret laget til å vinne i motgang, over natten bli hel Anderlecht helt, Martin Cora mai selv om munnen ikke si noe, men hjertet mitt litt engstelig, fryktet han klarte å få hoved stedet Han ble tatt bort av Wu Yu. Han jobbet veldig hardt i løpet av disse dagene med trening.
Men uansett hvor hardt han jobber, er han relativt balansert med hensyn til hans personlige styrke. Bortsett fra at han har et godt langt skudd, er alt annet greit.
Kapasiteten er ikke balansert representasjon av de viktigste funksjonene, både i den sentrale posisjon eller i posisjon til vingen, kan han bare betraktes som en normal spiller flittig.
Hvis han er 19 år gammel, kan han bli ansett som en talentfull spiller, men dette aspektet avhenger av hvem han sammenligner med.
Dersom du legger lite team, ingen tvil, han kan definitivt godt sikret hovedstilling, men i midten av den belgiske giganter Anderlecht, ble han sittende på benken bare kopier, før endelig teamet led et sjeldent Etter et stort antall skader møtte han også en talentfull, kraftig og veldig hard trening Wu Yu.
Dårlig Martin Cora dagen de ikke er noen aura av helten, han var bare en vanlig spiller, for å tilbakebetale trener Hugo Bruce tillit til ham, Martin i dag besluttet Cora spillet, må vi jobbe hardt for å bevise for Alle ser ham som den beste spilleren i startposisjonen.


Hemmeligheten knuste knyttneve, Martin Kolays øyne viste et fast utseende.
Sitter på baksiden av hovedtrener Chen Changyuan høre startoppstillingen annonsert av Kureha nei, han kunne ikke hjelpe forsiktig Ditan et rop, for hardt arbeidende lillebror anger.
"Yuan Ge, hva er det galt med deg ?!" Wu Yu så på ham og sukket. Han spurte rart.
Chen Changyuan sa direkte uten mye tanker: "Liten fjær, ingenting, jeg tenker bare om du kan starte feltet bra, de siste nyhetene i avisen ..."
Men ikke bare si noen ord, han plutselig stoppet, tross alt, det er mye kritikk Kureha artikkel i avisen, en av de mest kjente og mektigste sportsavisen Brugge tilhører velkjente reporter skrevet av Thomas Russell artikkelen.
Hvem så at avisen, Chen Changyuan sinne direkte til alle rev opp, vil han ikke avisen å bli sett Kureha.
"Source bror, hvilke nyheter i avisen gjøre ?!" Kureha disse dager er helt rolig plass i systemet, ikke engang lese hva avisene, selv foreldre og meglere, også for å beskytte ham, gjorde avisen ikke saken ronaldo sko til barn Fortell ham at faktisk Wu Yu som partiet ikke forstod noe.
Chen Changyuan så ham som en blikk av dysterhet, og tenkte: "Heldigvis! '
Nåværende skiftende tema forteller: "Nei, nei, ingenting, jeg vil spørre, hva er din deltakelse i TV-intervjuet ?!"


"Å, dette må vente på at agenten min skal ordne, jeg vet ikke!" Wu Yu svakt smil, svaret direkte.
To snakker med, ikke langt fra sittende Richard Robinson plutselig satte seg opp, ansiktet fullt av farger angre, sa: "Jeg sa Yu, denne gangen du startet ikke, det er for deprimerende, jeg Se på de jævla journalistene og skriv dårlige ting om deg i avisene! "
"Reporter? Avis? Dårlige ord?" Wu Yu hørte et ord.
Chen Changyuans hjerte var mørkt og han knuste blindt og ropte på Richard Robinson: "Richard, hva snakker du om ?!"
Dessverre, Richard Robinson aldri selv ta hensyn til Chen Changyuan hint, svarte en anstendig tavlen: "Hvordan kan jeg tull av den dritten Brugge journalister ikke å skrive det i avisen, sa Yu var en meteor, styrke ?? ikke sterk vil snart forsvinne, og sa at når hoved skyen ikke bestemt, før eller senere må gå tilbake til juniorlaget, virkelig ekkel, hvis jeg ser at drittsekk, må jeg å sparke han i ræva "!
Richard Robinson tenner ferdig med å tale, og fant Chen Changyuan merkelig, merkelig øyeblikk og spurte: "?? Xiawei Ye, øynene veldig vanskelig å akseptere hvordan du gjør."
"Jeg er bra, veldig bra, veldig bra ..." Chen Changyuan var rett og slett dum, bevisst forverret tone for å svare.
Richard Robinson enkel og ærlig smilte og svarte: "Å, ingenting som jeg ser øynene dine Blink Blink, og trodde du titte for vakker, lang sty det!"
"Du bare kikke på den vakre hordeolum ?!" Chen Changyuan ble nesten ikke spurted av den svarte robuste.
Wu Yu reagerte, og han spurte alvorlig: "Richard, hva sa du nettopp?" Har du virkelig sagt meg i avisen ?! "


Richard Robinson absolutt ikke har noen bevissthet, uforsiktig avis og handed Kureha: "Selvfølgelig, trenger du ikke tror du ser, er dette, hva er Brugge sportsavisen, ville vi ha vært i denne vanskelige? Jeg kjøpte en venn og sendte den fra Brugge. Det er sagt at det fortsatt selger godt i dag! "
Chen Changyuan sitter ved å overlate pannen, det var veldig forstyrrende, i den grisen lagkamerat, Nima bare pit far ting!
«Hva snakker du om ?!» Gordon sa da han så flere gode venner, kom han raskt inn og spurte.
Chen Changyuan var veldig hjelpeløs til å bare beskrive hva som skjedde akkurat nå: "Hva annet kan jeg si ..."
Gordon lyttet og banket på Richards panne og hvisket: "Det er dumt!"
«Hei, hvorfor slo du meg ikke ?!» Richard sa, forferdet og holdt på pannen.
Gordon gispet og ristet på hodet. Han mumlet: "Det er ingen medisin for å redde ..."
"Kohane, er du ok ?!" Chen Changyuan vært betalende futsal fotballsko oppmerksomhet Kureha uttrykk, fant han ansiktet hans da Wu Yugang dårlig start å lese avisen, men ikke lenge etter, ansiktet igjen faktisk smil, men det smilet Hvordan se er litt kaldt, som om det var som en mystisk is som ikke har endret seg i årevis.
Kureha viser et snev av ondt smil på ansiktet hans, resiterer han: "Jeg er all right, vel, denne reporteren å skrive godt, var bare en vanlig spillefeltet, så han er en skrive, det synes jeg har å si noe før OK, ah! "
Vanden Borre og Kompany kom, var klar til å snakke, plutselig fant Kureha Brugge sportsavisen i hånden, kan det øyeblikket ikke hjelpe utbrøt: "Oh, hvordan har du som avis."
"Det ser ut til dette, vet du alle ?!" Wu Yu så opp og kikket på noen få mennesker.
Van Den Boley og Compagni nikket: "Ja!"
Har ikke sittet på kanten av Oscar snakket med Rex også flau smil, før bare chatte med andre mennesker i hva Howard er ikke klart, merkelig og spurte: "Hva er å vite ?!"
"En annen ..." Chen Changyuan rystet på hodet og sukket.


Før starten av kampen dro hovedtreneren Hugo Bruce til en pre-match pressekonferanse hvor mange journalister presenterte ham med en artikkel om Thomas Russell, Bruges Sports Journal reporter.
Dette gjorde Hugo Bruce veldig misfornøyd. Han sa veldig fast: "Wu Yu er et viktig medlem av teamet. For hva Thomas Russell, hvem er han ?!"
"Haha!" Hørte Hugo Bruces ord, alle Anderlechts journalister lo ulastelig.
En reporter smilte og nikket gjentatte ganger: "Thomas Russell, nike ag fotballsko hvem er han?" Vel, denne tittelen er bra, du kan tenke på det som tittelen på neste avis! "
Westeros-trener Jan Selemmans på pressekonferansen har fortsatt en svært høy profil for sitt lag og vil ikke frykte et lag eller noen.
Hans bemerkninger naturlig tiltrekkes pressekonferanse kaos, men for disse Sirri Jan Commons bryr seg ikke, han bevisst hevet munnen, underjordisk passasje i tankene: 'gal for det, selv sint nå! Hvis du er så lett sint, ville det være bra! '
Spillet har ikke ennå før start, falt de i hard ordkrig, er ikke Hugo Bruce slags coach er som å spille ordkrig, så da journalistene spurte om emnet til ham, alle som han nektet å svare.
Som han så da han trakk seg bort fra pressekonferansen, rynket Jan Selemman litt.

Leave a Comment