Ny Mercury Trailer - Nike Mercurial Damp Flyknit Ultra FG Svart fotball støvler

Posted by admin 02. Aug 2018 0 Comment(s)


Flyknit Ultra modellering og fortsetter å følge den tradisjonelle dampdesignen for lav, samtidig er dette den andre billig Nike-sko. Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra FG Black sko er veldig følelse av en rekke sko vil være toppmorderen, som også markerer den lave assassin har offisielt kommet inn i æra av strikking.


Linjen på siden av skoen har ikke endret seg, det ekstremt lave tyngdepunktet design og strømlinjeformet skolegeme, hele ser veldig slank og glatt ut. Dette er introduksjonen til hele den svarte versjonen, så siden av skoen Swoosh gjemt i hele øvre, men det vil være en detaljert oversikt over omrisset.


På dette paret Flyknit Ultra virkelig essensen av delen, er bundet til å starte fra dette nye Flyknit Ultra stoffmaterialet, selv om alt stoffet er over, men denne gangen den nye Flyknit Ultra og Superfly V i det øvre stoffet sammenlignet med betydelig mer kompakt , mer tøft. Resultatet er at stoffoverdeler som blir tynnere, og det ytre laget av smeltefilmen er oppgradert, og det overordnede viser en matt farget mattekstur.


En annen av de mest fremtredende trekkene i skohuset er det tette mønsteret (Speed ​​Ribs). Sammenlignet med tekstur i dagens Assassin 11, er Speed ​​Ribs i Flyknit Ultra mer stereoskopiske, med en grov følelse som sandpapir, med en meget uttalt friksjonskoeffisient.


Etter lavgiftssone III er Flyknit Ultra den andre Nike-sko med lavt for å hjelpe de øvre skoene. Stoffet kan tilfredsstille bekvemmeligheten for å bære sko, og vil ta hensyn til at stoffet har pakket seg godt inn. Og lavt stoff vil hjelpe dem som liker å klippe kragen på skoen.


Hælen på skoene kan ses på ytre siden med "Flyknit Ultra" ord, den generelle tekstur er veldig bra. Med midten kan du se samme bruk av relief craft Merkurord, som også reflekteres fra en annen side av sin rene assassin stamtavle. Og alle Flyknit Ultra er produsert i Italia, slik at kvaliteten kan sikres.


De kule fotballsko svarte skaper et mystisk lavt nøkkelutseende for det, og også slaglinjen til den argentiske skosålen er prosessen med krombelegg. Metallbunnen med svart øvre gir en veldig sciencefiction og følelsen av å gå fremover.


Det er ingen oppgradering i yttersåle-design og lspike-layout, det bruker fortsatt den aktuelle assassin 11 prototypen. Ikonisk i henhold til skissen til fotkonturene som svarer til linjene, og meget eksplosive V-type pigger domineres av det grønne feltmordet.
Fire hobnail hæl brukes samme V skarpe pigger, for å sikre stabiliteten og fortsette å styrke hastighetsattributtet. Vekten på en enkelt sko er 179 gram (JP275). Denne vekten er ganske bra akkurat nå, og det er virkelig et mesterverk av lette fotballsko.

Leave a Comment