Ny fersk farge for Nikes Mercurial Superfly og Vapor 360

Posted by admin 25. Feb 2018 0 Comment(s)


For to uker siden introduserte Nike sine helt nye Mercurial Superfly og Vapor 360 støvler. Oppmerksomheten og samtalen har ikke engang stoppet ennå, og Nike er allerede klar til å styrte oss. Gjør deg klar for den enda raskere svart Nike Mercurial Superfly og Vapor 360!


Vi forstår om du har problemer med å puste mens du leser dette og ser på disse skjønnhetene. Det er ingenting som svarte støvler. I tillegg til svarte støvler og kromsål!


Du kan sitte og lese dette og tenke "Dette er faktisk noe jeg har sett før". Da har du rett. Disse prøvene er nesten identiske med Flyknit Ultra støvler, men med noen mindre justeringer på sålen og den øvre delen. Hvis vi tar en titt på de nye svarte Mercurials, kan du raskt se at Nike har brukt Flyknit Ultra som inspirasjon og har tatt de tingene som fungerte og brukte det i den nye Superfly og Vapor 360. Noe som bare gjør støvler enda bedre!


Støvlene er fullpakket med detaljer, selv om dette ofte kan være vanskelig når det gjelder svarte støvler. Selv om det er en svart støvel, er det fortsatt mye inspirasjon som blir brukt fra oransje lanseringsfarge. Du kan få øye på et snev av oransje på ankelen i støvelen når materialet strekker seg. I tillegg har glimmer blitt lagt til lassene, slik at støvelen får det helt rette Mercurial utseende. Det fullfører også utformingen av støvelen, da du ser på de samme detaljene på sålen.


Og nå når vi snakker om såler, av av! Man kan hevde at sola av oransje støvlene var fantastisk, men denne støvelen har tatt det skrittet videre. Oransje med et snev av rosa høres ut som en blanding like etter vår smak. Vi må ikke glemme M, som fortsatt er synlig på hælen på grunn av den oransje oversikten. M er derfor fortsatt det siste som forsvarsmennene vil se når du har slått dem av.


Støvler har alle de samme teknologiske aspektene som lanseringsfarge, slik at du fortsatt får en full fly-strikket støvel med ACC innebygd i selve garnet som brukes i opprettelsen av støvelen. Den modifiserte Dynamic Fit kragen på Superfly støvelen er den samme typen som Ronaldo brukte på sine gamle Superfly støvler. Alle disse teknologiene gir bedre passform, som er grunnlaget for fart. Å legge alt dette til et støvel vil gjøre det umulig for deg å glide rundt i støvelen selv, noe som betyr at du ikke vil miste fart når du spinner forbi forsvarerne. Hastigheten oppnås imidlertid ikke uten grep, og knoppene på forfoten vil hjelpe deg med dette. Hvis du blir for rask, kan knottene på hælen hjelpe deg å senke.

Leave a Comment