Ny adidas Predator 18.4 FG Vita Guld Fotballsko

Posted by admin 23. Mar 2018 0 Comment(s)

 

"Mine damer og herrer, God morgen. Dette er BTV sportskanal, jeg er din vert Jeff! Jeg vet ikke fotballsko dame i går kveld Anderlecht borte mot Musea Dragons spillet vi så ingen? Uansett, jeg så at Spillet er veldig spennende! "
Med TVen slått på, ser både sportskanalen og den lokale TV-stasjonen nesten alltid på første runde av den nye sesongen i går kveld.
"Se, se, er denne ballen, Anderlecht ni kinesiske isen tenåring, han var som en lilla lyn gjennomboret himmelen, Mouscron tett forsvar i hans syn, akkurat som Som papirpasta ... "
"GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAL! Ball i det! Dette er hans andre ball i den fantastiske ekstraordinære gjennombrudd, han bevisst stoppet foran mållinjen, alle spilt ut med hælen Musea Dragons spillere!"
"Dette er et flott, talentfullt, svært fantasifullt mål!"
"Jeg vedder på at dette er definitivt det mest spennende målet for den første runden i den belgiske liga de siste årene, ikke en!"
"Gud! Han har nettopp blitt 16 og han er definitivt et geni!"
"Man, du vet jeg leste hans to mål, tror jeg noen ennå? Pele og Maradona er, etter min mening disse to målene, og bare to til nummer én hit frem! "
"Tillat meg å kunngjøre til verden at den skarpeste angriperen på fortauet til det belgiske landslaget er han, denne 16 år gamle kinesiske blandede rasen gutten!"


Nesten alle fjernsynsstasjoner spiller prosessen med i går kveld, spesielt på Wu Yus debut, med to fantastiske mål på rad, og det ble kringkastet på tv i utallige tider.
På en pressekonferanse etter kampen i går, pekte mange fotballsko med demping journalister på problemet med Anderlechts hovedtrener, Hugo Bruce.
"Er Anderlecht nummer ni spiller, han heter Raincoat ?!"
"Hr. Hugo Bruce, er Rain Wizard ditt hemmelige våpen ?!"
"Vi ønsker å ha et intervju med regneheksen?"
"Dette er den første profesjonelle ligaen han deltok i. Hvordan kommenterer du hans forestilling i kveld ?!"
"......"
Ansiktet til glade journalister, samt en rekke uventede problemer, vises Anderlecht trener Hugo Bruce å være svært vanskelig, understreket han at bare vinne spillet er lagets vedvarende innsats av æren, og ikke minst i bresjen To-ball Super Nova nr. 9 for all informasjon.
Reporterne var ikke så dumme. De så at Hugo Bruce ikke snakket, og skyndte seg til å finne Anderlechts assisterende trener Frankie Vocatron.
Den vise Franck Wokattelen kom ikke til å delta på pressekonferansen og fulgte laget tidlig for å heie og feire i skapet.
Reporterne kunne ikke finne Franch Wokattlon, men måtte bytte til intervju George M. Riggs, leder av Masqueron.


George mister Liken Si, selvsagt veldig dårlig humør, han åpnet armene, er det hjelpeløse, sa :? "Du la meg si våre spillere hele spillet ytelse er veldig bra, men Anderlecht ni av benken helt forstyrret vår rytme, på grunn av utilstrekkelig forberedelse før kampen, og hans merkelige, dette er årsaken til vår tape hjemme! "
Vel, den pinlige George Rikens skyldte fullstendig lagets nederlag på Wu Yu.
Hørte nyheten, journalister er naturlig som haier lukter blod, spenning hast spurte: "George, som etter du mener å si, hvis det ikke er Anderlecht Nine, Musca Dragons Vil definitivt vinne ?! "
George Rikens nikket og svarte med høy stemme: "Selvfølgelig, jeg er som deg, og jeg er ivrig etter å få detaljert informasjon om Anderlechts nummer ni!"
Foran TV-skjermen, en vakker kvinnelig reporter på seg en svart fotball innesko profesjonelle pakken, holder en mikrofon smilende inn i kameraet, sa han: "Dette er de Barbara i Köln rapportert Moose bringe deg!"
Telefonskjermen en sving, en ny fremvekst av en rekke sportskanaler i Brussel William Boggs (WillianBorges), jeg så ham smilende graciously sa: "Jeg har sett kampen i går kveld fans og venner, må vi Alle tenkte, hvem er denne mystiske nr. 9 kinesisk-amerikansk blandebarn-tenåring? Hvordan ble han den første spilleren i Anderlecht ?! "


"Faktisk på mange måter i henhold til vår reporter innsats for å undersøke, endelig litt utsiktene til en løsning!" William Boggs sa, da han fjernet en stor mappe fra siden, bevisst mot kameraet rister av de to, på bordet.
Gjestene som satt på kanten av showet, skyndte seg raskt: "William, ikke henger vår appetitt. Kom og introducér dette magiske barnet!"
William Boggs feie fil blikk, så opp og utsatt glade smil og sa: "David, vet du at i henhold til den informasjonen jeg har på hånden, tenår Ni kinesiske navn er Wu Yu, ikke noen medier kalt? Regn heks! "
"Etter Kureha en svært ung alder mens du spiller i gatene med små venner, er fase Anderlecht speider, sluttet Anderlecht ungdomsakademi, er veldig tydelig at han trente hardt hans vekst , fantastisk talent, har en svært utsmykkede foten av teknologi blir sett på som mange trenere Anderlecht fremtidige kjernen av spillere, også kjent som gullgutten fra Anderlecht. se her, er jeg redd mange mennesker vil like meg Tror du at denne lille fyrens fotballbane er helt jevn og tilfredsstillende? Nei, nei, nei, faktisk har vi alle gjettet det galt! "
Gjesten på showet var David Fichtner, en senior kommentator fra Brussels Sports News.
Etter å ha sett gårsdagens kamp, ​​han var liten for adidas Predator 18.4 FG de unge spillerne fulle av nysgjerrighet, ser William Boggs babble pull, er ikke emnet, ikke er tappet skrivebordet og ropte: "William, ikke Det er bortkastet tid. Jeg tror alle skal være som meg. Jeg vil virkelig vite hva som er bak. La oss snakke! "
"Haha!" William Boggs stolt smil, snakker om dette og sa :. "Bare et år siden, etter Wu Yugang bare sluttet seg til U15-teamet, hans geni aura som om natten alt gått etter intervjuer med ungdom personalet og hans lagkamerater rundt, vi vet at i ungdomslaget Kureha redd for fysisk konfrontasjon, hadde gode ferdigheter og ingen betydelig fremgang, ball forstand blir verre, og hans karakter blir stadig Jo mer selvsikker, ensom, trist, svak og til og med ofte mobbet av noen små spillere, ble den berømte feigen i ungdomslaget! "
"Fikk? Gud! Denne svingen er virkelig fantastisk ..."


Uten å vente på at ordene i TVen skal være ferdig, er fjernsynets bang slått av.
Er oppmerksomt se på TV-programmet Ana Oliveira, spurte noen hjelpeløs: "baby sønn, nike fotballsko rosa hvordan kan du ikke se på TV-programmer, som fremfor alt kan fortelle din historie ?!"
Kureha av TV helten er vedkommende, han var litt flau slo ut med hånden og sa: "Kjære mamma, disse programmene er villedende, ikke pen, kommer vi rydde opp i forberedelsene til dagens lunsj nå! "
"Du ah ......" Ana Oliveira naturlig klare hvorfor ikke la hennes sønn se årsaken til tv-programmer, er ikke noe mer enn de ovennevnte positivt om sin sønns liv i den mest dystre periode, som denne verdens barn ikke liker å sette sitt beste Hvilken god side viser du til foreldrene dine?
Kanskje i barnas sønns sinn, vil underbevisstheten ikke ha at foreldrene skal se historien om hans dekadente periode? !
Med den tanken lo Anna Oliveira og ristet på hodet, så reiste seg og ryddet opp.
Wu Yu kikket på den lukkede TV, ansiktet hans viste en lys farge.
Med fremragende ytelse i går kveld, teamet reversert score og vinne, opprinnelig Kureha tror det skal være en veldig glad om, men våknet, stod overalt overveldende nyheten om spillet i går.
I begynnelsen var Wu Yu også veldig glad for å lese alle nyhetsartikler seriøst. Selv etter å ha lest nyhetene på en kanal fortsatte han å se på nyheten på en annen kanal.
Men da han så historien om Brussels Sports Channel gå gjennom noen kanaler og utgravde uflaksen før, ville han ikke lese den.
Mens disse innholdene ble kringkastet på TV, ble Wu Yus instinktive valg stengt.
Ikke se på hendene hans, disse tidligere nyhetene vil fortsatt stimulere sjelenes dybde ... ...
"Ja, ja, jeg ønsker ikke å snakke om disse problemene, og jeg trenger å jobbe, jeg er opptatt, jeg har ikke tid, og så har tid til å si, sier, bye!" Så etter en pust til å snakke, Wu Debiao mislikt, Kast telefonen til sofaen.


Wu Yu spurte merkelig, "pappa, hva er galt ?!"
"Sønn, du er virkelig flott, jeg vet ikke hvor du finner de journalister fra min mobiltelefonnummer, de ringte og ønsket å arrangere et intervju med vår familie, i tillegg til en fyr som hevdet å være økonomien, når de ønsker å Dine økonomiske folk, kaos, det er for rotete! "Wu Dezhao fikk sitt hår, det vil si lykkelig og hodepine svar.
Faktisk siden i går kveld Kureha scoret to mål, ble han nyhetsoverskrifter jage, selv med sine nære venner og slektninger, naboer, lagkamerater har blitt gjenstand for journalister stormet til intervju.
Journalister naturligvis forvente fra dem grave ut mer insider scoop, mens det aktive stedet av økonomisk mann, er det funnet at det var ingen økonomisk Kureha som så sitt spill, noe som gjør mange hjerter er veldig klare, Wu Fjær kan definitivt bli en kraftig stjerne i fremtiden!
Før han var helt berømt, gravd han ham i hendene og kunne fotballsko barn nike definitivt tjene mye penger. En slik tenåring som er kjent og rik, hvem vil ikke ha det? !
Wu Yu ble et bytte for hengivenhet om natten, noe som naturlig forårsaket forlegenhet for utallige økonomiske mennesker.
De gjorde ikke Kureha kontaktinformasjon, kan bare ta initiativ til å kontakte Kureha verge, far Wu Debiao telefon, hans håp om økonomiske forbindelser bli Kureha mennesker.
Dette forårsaket også begynnelsen av (chuang) sengen fra morgenen. Wu Dejun gjorde ikke noe arbeid og besvarte telefonen der.
Dårlig gammel Wu tok aldri så mange samtaler i livet. Han tok en morgen samtale, og han følte at han var enda mer sliten enn et fullverdig måltid.
Men tenk på alt dette er brakt av sønn av den berømte, gamle Wu er smertefull og glad.
"Min sønn har det bra! Det er en stor stjerne og mange journalister vil intervjue ham. Hei! '

Leave a Comment