Ny adidas Predator 18.4 FG Svarta Rod Fotballsko På Nett

Posted by admin 16. Mar 2018 0 Comment(s)

 

Med spillet av midtbanespilleren Mark Devine, har Anderlechts adidas Predator 18.4 FG midtbanestall tydeligvis økt mye. Dette har medført problemer for Mskron-laget.
Selv om Mouscron vanvittige angrep i slutt ti minutter, men de er alltid tørr torden uten regn, skjøt ballen scenen for å se veldig mye, men faktisk er det ingen reell trussel for angrep.
Anderlechts målvakt Jan Stiegberg spilte veldig bra i den siste delen av kampen. Med sitt høye og lave gir løste han effektivt Mürkrons offensiv.
Moskron, som ikke hadde mulighet til å angripe Anderlecht i frontkampangrep, ble fanget av Wu Yu i siste øyeblikk av kampen.
Dette var lovbrudd fra Anderlecht i backcourt av Mitchell Jevrakoff, som passerte det lange passet igjen til Wu Yu.
Men med de to første målene har Wu Yu siden allerede vært noen få spillere blitt strenge.
Den fullt fokuserte oppmerksomheten til nedre rygg Stephen Dagdien og Samir Belufa lyktes i å stoppe Wu Yus gjennombrudd.
I de to forsvarernes ansikt valgte Wu Yu ikke å tvinge et gjennombrudd. I stedet dro han ballen til Walter Basegio som fulgte ham.


Walter Barcelona Gio oppgave i spillet for seriøst, at behovet for å organisere lagets krenkelser, må også fylle setene som har ansvaret for forsvar, full felt kjøre ned, har noen fysiske trekking.
Etter å ha mottatt Kureha kommer fra fotball, hadde han ikke tenkt å bryte gjennom sin egen direkte pasning ballen inne høyre side går fremover Aruna Danda, dessverre ivorianeren stat i dette spillet er virkelig Allikevel. Straks etter at han hadde tatt ballen, ble han spilt ut av spillet av Mükrons forsvarsspiller Stephen Rebat.
Dommeren overtid fem minutter, Anderlecht fans som har vært på sidelinjen protestere, trodde de dommeren overtid gitt er for lang, den andre siden, supporterne til hjemmelaget Mouscron er protester, de tenker på overtid var for kort, i samsvar med prosessen av spillet, er Anderlecht stretchered mottar behandling i første halvår kastet bort mye tid.
For fansens protester ignorert dommeren det og han insisterte på sin egen dom.
Fem minutter overtid, faktisk var ganske lang, men Dragons er uttømt Musea, dette fem minutter er rett og slett en slags lidelse, deres offensive uorganisert, selv om det er hvordan tilstedeværelsen av trener George Liken Si Under sinne, påminn dem om at de aldri har vært i stand til å samarbeide effektivt.
Som rase til den siste fasen av hard konkurranse førte til begge spillerne er stor fysisk anstrengelse, Få Di Wen skyndte seg etter grensen lukket område langtrekkende spark sparket post, pop utenfor banen, spillet ferdig siste angrepet.
Dommeren blåste i fløyta avgjørende, fløyte tre ganger spredt utover hele 勒卡诺尼尔 retten, løfte en arm knyttneve kunngjorde dommeren å avslutte spillet.
Wu Yu og hans små venner var heldigvis omfavne og feiret den første liga-seieren i den nye sesongen.
Musca Dragons-fans å se iøynefallende ett til to resultater, det føles som to blader dypt pierce brystet, hjertet er helt kuttet i biter, scarlet blodet flyter ut.
I møte med Anderlecht-spillerens feiringer gjorde de sint Mskron-fansen en stor buzz.
Noen ekstreme fans er snarere på stadion i ansiktet av en grunt: "Andrelets nevøer, vil du spise din bestefars store banan?


Anderlecht fans er glade, de er skruppelløse foran fansen fotballsko med sokk til barn hjem feirer lagets seier, denne scenen provosert hjemmefansen, hvis det er en sikkerhet og anti-opprørspoliti forhindret (cha) politiet, er jeg redd vil bli Bli en fan av europeiske opptøyer.
Se Hjemmelagets supportere sinte uttrykk, lytte til deres stemme hørt rotete fornærmelser og boos, Kureha uten frykt, han bevisst gikk til kanten av banen, med sin høyre hånd pekte å spise rundt fans på stadion, så pekefingeren på Foran sin egen munn.
Etter "Hold kjeft? Gud ah! Dette navnet var bare seksten år gammel kinesisk tenåring blandet rase, hadde temerity å gjøre dem holde kjeft gest foran sinte Hjemmelagets supportere ?!" TV host ser dette bildet, plutselig utbrøt.
"Å, hva gjør han? Han gjorde en gest å holde kjeft sinte Mouscron fans! Hvem tror han at han er? Hvorfor skulle han tør å gjøre det ?!" Tror ikke hørte det, selvsagt Mu Den lokale kommentatoren til Scron rapporterer.
Noen nøytrale media fortellere lo høyt: "Haha, denne fyren har en personlighet, jeg liker ham!"
"I spillet scoret jeg to mål. Etter kampen, våget jeg å møte hjemmelagets fans. Dette barnet er definitivt ikke en baby!"


"Genius er alltid vanskelig å forstå vanlige folk med quirks, de er uregjerlige, de karakteristiske, de er avvikende, de har en masse folk å bli kalt en dårlig fyr, som tilsynelatende plutselig viste seg å Anderlecht Ni kinesiske mestizo spillere Er en karakter dårlig gutt! "
"Ha ha, jeg er redd Anderlecht trener Hugo Bruce hodepine, ansiktet av en slik ustyrlig, særegne bad boy, hvordan å disiplinere ham også ?!"
"Jeg ser veldig frem til hans neste forestilling. Fordi det er en slik spiller med særegne egenskaper, vil vi aldri finne nyheter i ham!"
"Haha, du har rett!"
"Jeg tror morgendagens sportsnyhetssider, vil bli offentliggjort denne informasjonen absolutt lille fyren, gutter med tærne mine ville ha gjettet, det må være noe kinesisk mestizo geni to mål for å snu Frelser!"
Fortelleren som forklarte gjestene i studio for å nyte spenningen av å chatte, stadion, etter Kureha med små venner feiret, hovedtrener seieren og assistenttrener Hugo Bruce Frankie Voca Troon felles Under ledelsen løp de til standsene til borteventene og uttrykte sin takknemlighet til fansen som kom til å juble for laget.
Mange Anderlecht fans har rettet mot Kureha hyle, takket være sine to vakre mål, be ham om å signere, og med noen dristig kvinnelige fans uttrykte håp om at avtalen med Kureha.
Dette dristige kvinnelige fans ropte, tilt lagkamerater utbrudd av latter, Kureha første møte så entusiastiske kvinnelige fans på stedet sjenert blush, naturligvis tilt lagkamerater erte.
"HI! Yu, er du fortsatt en chu mann?"
"Wow, vi tar en rask titt. Vår lille helt rødmer faktisk!"
"Snakket han ikke om kjæresten sin ?!"


"Yu, har du noen gang snakket om kjærlighet? Har du messi fotballsko barn noen gang smakt en kvinne?"
Disse dyrene har Xipixiaolian kom erting Kureha, Kureha sint når du er klar til å kjempe tilbake, trener Hugo Bruce kom til å avbryte samtalen, noe som indikerer spillerne stormet til garderoben skifte klær for å ta et bad eller en kald kan Det er problemer.
Like etter en anstrengende øvelse har spillerne brukt mye fysisk energi. På dette tidspunktet, når en kald er fanget, kan det påvirke spillet bak.
Kulden var en stor kraft for spillerne. Når lederen tok en tale, sprang spillerne tilbake til garderoben mens de spilte med Wu Yu.
Under besøket i skapet i nærheten av kanalen ble Wu Yu og andre intervjuet av et stort antall media reportere. De ønsket å intervjue den plutselige, nye stjernen Wu Yu.
I Wu Yus utseende er det i dag enestående. I øynene til denne gruppen av journalister er Wu Yu som en deilig mat som er full av duft av mennesker. Alle ønsker å fange mat.
Flere asiatiske møte med journalister, men ropte at han ikke forstår fuglene i nærheten av Kureha, honning tenker opp før etter ordet vises, Kureha bare kikket på dem, ansiktet viser et snev av et smil.
Ifølge minner fra tidligere liv, men de stikker ganske arrogant den dagen jorden stikke største, hvordan disse arrogante pinne vil bli etterlyst for å intervjue deg selv? !


Wu Yu forstod ikke, men han tenkte ikke mye på det. Uansett snakket han ikke bra og gikk straks med sine lagkamerater.
Wu Yu bryr seg ikke om pinnene, men pinne reporteren tror ikke det!
Spesielt da de så Wu Yu å ignorere noen reportere, ga de bare et blikk, og de avslørte også et smil av smil. Viser dette ikke viktig informasjon? !
I mitt hjerte forsøkte stavapporterne å bryte gjennom barrierer, men heldigvis stoppet sikkerhetsvakterens rettidige fremvekst helt av gruppen av pinner.
Hovedtrener Hugo Bruce og assistent trener Francki Wokattren for å beskytte de unge spillerne, la treningspersonalet eskortere spillerne til å gå først, og begge blir igjen.
Reporterne intervjuet ikke Wu Yu og andre spillere og hadde ikke annet valg enn å vende seg til treneren Hugo Bruce og assisterende trener Francki Wokatron.
"Mr. Hugo Bruce, spør jeg deg i ni lag spiller billige fotballsko barn han er etniske kinesere isen? Er du sikker på at han ikke er vår koreanske nasjon gjøre ?!" Stick nasjonal korrespondent for en liten nese og små øyne, veldig spent skjøvet i forgrunnen Row, holdt en opptakspenning i hånden, spurte høyt.
Hugo Bruce rystet på hodet veldig godt og svarte: "Korea? Nei, nei, han er kinesisk-amerikansk, far er kinesisk!"
"Kina? Kina hvor mye en spiller kan ha det ?!" Dette landet pinne journalister hørte dette, plutselig lamslått og målløs, noen av hans utrolige han resiterer.


Når vi snakker om de store landskribentene her, er det verdt å nevne at koreanske fremover Kim Hyeon Seol som har vært i Anderlecht for tredje sesong.
Siden 2001 har den formelle overføringen til Anderlecht fra Antwerpen, Seol prestasjoner veldig stabil, selv om opptredener i den første sesongen tjue ganger, scoret bare tre mål, men forrige sesong ble han starter Tretti kamper spilt, scoret tolv mål, pluss han var relativt balansert i alle aspekter, det flittige arbeidet på banen, er allerede fast sikret lagets hovedposisjon.
Men den koreanske lykken er virkelig ille, i en trening før starten av sesongen, på grunn av den nye signeringen av svenske spiss Christian Wilhelmsson (ChristianWilhelmsson) ivrig etter å vise, noe som resulterer i en kjemper koreansk svenske spiss med alvorlig De rammet bakken sammen, resultatet var en belastning på Koreas knær, i minst to måneder, og den svenske angriperen hadde en tåskade som krevde en hvilemåned.
Den siste svenske angriperen sies å ha fått seg bra og har startet opplæringstrening. Den uheldig koreanske tilstanden har imidlertid ikke forbedret seg.
Etter at Seo Qilu satt på hovedstaden til Anderlecht, sendte Sør-Korea et stort antall journalister til Brussel for å stasjonere rapporter.
Dessverre ser begynnelsen på en ny sesong, de ser frem til øynene til helten har unnlatt å lykkes debut, men den plutselige tilsynekomsten av en blandet rase med asiatiske tenåringer, spesielt når navnet av nike fotballsko med sokk til barn blandet rase tenåring får to strålende mål i ligaen, Mange flotte landskritikere på tribunene er fylt med blod.
De er hele tiden begeistret på stativene og sier at Si Mada, Si Mita, og de belgiske kollegerne ved siden av ham, slått øynene deres.
Vente til slutten av spillet, hold nasjonale korrespondenter som ønsker å komme i forkjøpet et intervju at navnet Half-Blood tenåring, som ikke kan vente til hverandre, og også hans landsmenn, så kom hjem nyheter har det!
Selv de tenkte selv om tittelen 'Koreas perler av Belgias Yangwei (OK, ikke Yang)!'
'16-årige talentfull tenåring iscenesatt fantastisk reversal drama! '

Leave a Comment