Nike selger Premier 2.0 svart og sølv farge

Posted by admin 18. Jan 2019 0 Comment(s)
 
New Clothes for New Years, Nike Premier 2.0 innledet også sin nye sort og sølvfarge. Denne sneakeren er nesten like klassisk og enkel som alle farger, og det er imponerende.
Skoens kropp er hovedsakelig svart, tungen og merket er sølvfarget, og den lille kroken på tungen er svart. Sålen er også svart, bare sølvfarget hvitt på enden av studen. Teksten til hele paret sko er veldig bra og kan gi spilleren nok komfort og berøring.
 
 
Premier-serien er ikke hovedtemaet for Nike fotballsko, hovedserien er assassin-giftfronten og legenden, men dette betyr ikke at skoene er mye mindre elskede. Det har alltid vært elsket og klarert av noen spillere, og derfor har Nike alltid opprettholdt hyppigheten av å oppdatere denne tradisjonelle retro-sko.
I vinter vil Nike slippe ut en ny svart fargevalg for Premier II fotballsko samlingen.
Sneakersen dekker hovedsakelig kroppen med svart, noe som gjør Premier II til en klassisk partner på banen.
 
 
Nike Premier II fotballsko er Nike moderne retro sko, ikke slitt av noen spiller. Denne skoen har en känguru skinn øvre, en retro folding tungen og en full palm TPU yttersåle.
Lær øvre gir tilstrekkelig holdbarhet og utmerket berøring
Foldet tungen gir en ren, flat berøringsflate
Full palme TPU yttersåle med god holdbarhet og stabilitet
 
 
7 grunner til å kjøpe
Mange brukere er enige om at Nike Premier II er en av de beste lærstøvlene på fotballmarkedet på grunn av sin høyeste kvalitet og ytelse.
Flertallet av testerne bemerket at fotballstøvelen gir god verdi for prisen.
Kangaroo skinnens overdel av støvelen ble rost av mange anmeldere for sin myke, konsekvente berøring.
Kvaliteten på bagasjen overskrider prisen, som nevnt av mange brukerne.
Lommebokets lette design og behagelig passform appellerte til flere spillere.
Enkelte korrekturlesere tok merke til fold-over-klaffstangens estetiske verdi.
Noen få personer som testet fotballstøtet på banen, sa at den trenger en veldig minimal pause og det passer komfortabelt ut av esken.
 
 
Den andre generasjonen av Nike Premier har en klassisk design med den godt mottatte, tradisjonelle foldede tungen, og holder seg til karakteren til Premier-serien. Fotballstøvelen har et tidløst utseende som minner om de tidlige fotballskoene og inneholder funksjoner som ligner på sin tidligere versjon, med noen oppdateringer. Flertallet har avtalt at det med sin upåklagelige kvalitet og ytelse gjør det til et utmerket kjøp for spillere som ønsker å dominere feltet med en klassisk lærsko.

Leave a Comment