Nike presenterte Motion Blur Pack: Hypervenom Phantom III DF FG blå hvite fotball støvler

Posted by admin 27. Sep 2017 0 Comment(s)

 

Nike presenterte Motion Blur Pack. Det er en slående samling støvler basert på den populære Clash Pack fra EC 2012. Designet for det beste av det beste, som bruker fart og uforutsigbarhet, slik at motstanderen blir svimmel og forvirret.

 

Hypervenom støvlene er designet for den angripende spilleren, som i naturen er villedende. Det er for spilleren som bruker sin ekstraordinære smidighet for å endre retning med eksplosive resultater - forlater motstanderen i støvet. Det er for spilleren som lever og puster bare ved en tanke: skape eller score det endelige målet!

 

• En del av Motion Blur Pack
• All ny generasjon!
• Hypervenom bæres av spillere som Gonzalo Higuaín, Pierre-Emerick Aubameyang og Robert Lewandowski
• Flyknit overvekt bare 187 gram

 

Flyknit for fleksibilitet og støtte
Nike Hypervenom Phantom 3 er laget av et enkelt stykke Flyknit, noe som gjør at støvelen kan være både utrolig lys og ekstremt holdbar. Flyknit er laget for polyestergarn, som er strikket sammen for å danne et enkeltlagsdesign med forskjellige teksturer. Hvor fleksibilitet er nøkkelen, er garnet litt mer åpent. Tvert imot er garnet tettere i områdene som trenger støtte. En minimal design for maksimal utgang. Vekten holdes så lav som mulig, noe som resulterer i en behagelig lett og nesten sømløs overflate med en sok som passform. Overflaten har blitt behandlet med All Conditions Control (ACC), for å sikre en god berøring på ballen under alle værforhold.

 

Unik Strike Zone for å tillate uovertruffen composure foran målet
Hypervenom Phantom 3 er bygget på to nøkkelferdigheter, hvor man er muligheten til å streike. Dette er tydelig vist på den øvre, der Strike Zone er plassert. Sone består av flere 2 mm Poron Foam Pods, som er spesielt designet skumputer i flere lag som er bygget inn i Flyknit øvre. Skumputer er i stand til å reagere på situasjonen du er i. Når du gjør et pass, skaper pads en fuktet myk berøring - mens de blir solid etter rask, hard innvirkning, og skaper de optimale forholdene for en kraftig streik. Den synlige tekstur på Flyknit-øvre er også reaktiv, med hule mellomrom som skaper ønsket fleksibilitet for å muliggjøre en forbedret første berøring på ballen.

 

Flywire for dynamisk stabilitet og lockdown
Den andre nøkkelfunksjonen til Hypervenom Phantom 3, er evnen til å endre retning. Høyhastighets sideveis endringer i retning, skaper høy spenning og legger mye press på anklene dine. Det er derfor viktig å ha god støtte, en tettsittende passform og ingen glide inne i støvelen. Nike har montert støvelen med en Nike Grip innersåle, for å motvirke og begrense glidningen. Nike har montert støvelen med 3 meter dynamiske Flywire-kabler, koblet til yttersålen og små innbyggede kanaler inn i Flywire-øvre. Disse kablene er spesielt utviklet for å håndtere høyspenningsspenning. Snørene er koblet til Flywire-kablene med små sløyfer, slik at du får en stram personlig passform. Når du knytter snørebåndene, setter du fast Flywire-kablene, slik at overdelen passer pent på føttene. Siden kablene kan bevege seg fritt inne i kanalene, er støtte og lås ned tilpasningsdyktig til alle dine bevegelser. Du får utmerket lockdown, mens du har full mobilitet.

 

Oppdatert Dynamic Fit Collar - fokus på høyhastighets retningsendring
Hypervenom Phantom 3 er utstyrt med oppdatert Dynamic Fit Collar, spesielt designet for Hypervenom-stilen på spill. Den anatomiske offset kragen oppfyller behovet for støtte fra ankelleddet, når du gjør hurtige sidelengs endringer i retning. Sokken som passform låser føttene på plass, noe som skaper den følelsen av støvlene som er en forlengelse av deg. Din bevissthet om hva som foregår på føttene øker, og styrker samspillet. "Sokken" gir også sidestabilitet, for å øke din selvtillit i din evne til å vri og snu - forlater motstanderen din bak.

 

Yttersåle konstruert for optimal smidighet
Hyper-Reaktiv yttersåle kombinerer Pebax for en fleksibel og smidig front, med stiv nylon på baksiden for støtte. Denne kombinasjonen gjør at fronten kan opprettholde grepet mens hælen er utenfor banen, noe som er en stor fordel når du gjør sideskift i retning. Studkonfigurasjonen er basert på Finite Element Analysis (FEA), og skaper noe som er perfekt for skarpe vendinger og hurtige svinger. Noen pinner er for rotasjon, noen for akselerasjon, noen for vendinger og noen for grep. Alle designet for å hjelpe deg med å forbedre smidigheten din, og forbedre din reaksjonstid. Avgjørende når du kjemper med opposisjonens forsvarere for plass.

 

Vekt 187 gram
Denne FG støvelen er laget for faste bakkenflater som naturlig gress.

Leave a Comment