Nike presenterer Hypervenom III

Posted by admin 20. Apr 2017 0 Comment(s)

 

Mandag, 16 januar 2017, har Nike offisielt presentere Hypervenom III i München. Denne tredje utgaven av siloen som ble lansert i 2013 har mange innovasjoner. Presentasjon.

Som for utgivelsen av Nike Tiempo Legend VI, så München har blitt presentert den nye Hypervenom III. Etter en andre blandet versjon Nike avhengig tungt på denne tredje generasjon å installere Hypervenom permanent som en viktig sko markedet. For å gjøre dette, markerer punktet forestilt Hypervenom III rundt to hovedakser: Markdown og formål.

 

Dette er ikke lenger en hemmelighet, skoen vil Hypervenom av spissene, rever overflater, scorers. Spillere som vil bære denne modellen må være besatt med mål. Og for å hjelpe dem å score så mange mål som mulig, har Nike besluttet å inkludere Flyknit teknologi (sting sydd i ett stykke og allerede på Obra Magista eller Mercurial Superfly) for første gang på denne silo og mer pønsker ut en ny yttersåle og upubliserte kutt.

 

"Dette er en målscorer sko. Alle elementene i denne skoen er tenkt å score mål ", sier Max Blau, Vice President of Nike Football produkter. Den Hypervenom III bærer derfor teknologier basert rundt dette målet som flere små pellets Poron® (polyuretan materiale utviklet for å bedre absorbere og fordele støt) er integrert direkte på vamp Flyknit.

 

Disse små pellets vil særlig fremme en touch mer presis ball og tilby noen form for hjelp for skytingen å levere tørrere på ballen på den måten av evoPOWER Puma. Disse pellets Poron® en 2 mm tykkelse vil være til stede hovedsakelig på "strike sone" som inkluderer innsiden av foten, vristen av foten, mens den fremre del av foten. Denne "strike zone" regnes som den dødelige våpen scorers. Vær også oppmerksom på at disse hjelpe strukturer er en slags nikk til honeycomb strukturen i første Hypervenom lansert i 2013.

 

 

"Vi ville stammen av Hypervenom III er mykere og mer fleksibel, og vi visste at vi måtte bruke Flyknit å oppnå dette målet," sa Dylan Van Atta, designeren av paret. Og for å legge til: "preget teksturer ble brukt bare der eller hva som var nødvendig for å holde god fleksibilitet, god komfort og en myk touch." Den nye demme Hypervenom vil bli delt inn i to deler forskjellige farger: "sweet spot" (oransje for lanseringen av farge) og den ytre delen av foten (grønn-gul) til den berømte mot-samtaler for å bedre skille seg ut.

 

For å tillate god fot pasning inne i paret, bruker Hypervenom III tre meter Flywire kabler på stangen (i stedet for en måler for den foregående Hypervenom) med en lateral snøresystemet. På denne måten kan spillerne justere stramheten i deres sko uten å bli komprimert og gjenværende vel stabil sideveis bevegelse. Fordelen med laterale snøring er også å muliggjøre et større område for berørings eller ballen treffer.

 

Men justeringer av sidestabilitet slutter ikke her. Faktisk gjelder ett av de store innovasjoner av Hypervenom III Dynamic Fit kragen. Først blir den stigende delen skoen nå kalt Hypervenom Phantom DF III (for Dynamic Fit). Andre, som forventet, Dynamic Fit denne nye versjonen er fortsatt helt forskjellig fra den Magista Obra 2 og Mercurial Superfly V. Sin unikhet? Asymmetrisk seksjon, stiger på innsiden av ankelen og som går ned gradvis mot den ytre del av ankelen.

 

 

Dylan Van Atta justfie dette valget: "Dette asymmetrisk kuttet kompenserer for ekstreme vendinger ankelen opp til 10 mm. Den Hypervenom III reflekterer denne karakteristikken av foten. "

Den andre store endringen er den øverste versjonen av low cut spekter av Hypervenom som nå vil bli kalt Hypervenom Phantom III og ikke Hypervenom Phinish, forsvinner for alltid. Basen versjonen vil også være utstyrt med en Flyknit stang, som er en første for lavt snitt fotballskoen. Verken Opus Magista heller Mercurial Vapor har hatt rett til denne æren så langt.

 

Den andre viktige og differensiere Hypervenom Phantom III, er fraværet av nye not og lavt snitt som trekker konturene av ankelen.

Til slutt, er den siste av Hypervenom III innføringen av Hyper-Reactive såle som kombinerer Pebax, plastisk materiale som allerede er tilstede på Hypervenom II, og nylon forsterket for bedre stabilitet.

 

"Den eneste Hyper-Reactive har vært studert og designet for seks år", sa Dylan Van Atta. "Vi hentet inspirasjon fra Nike Free yttersåle for å skape en mer fleksibel såle i forfoten og forblir i kontakt med bakken når hælen er i luften når du skifter retning. "The Hypervenom III har også enestående trekkraft, som er utformet etter en rekke laboratoriestudier som optimaliserer sideveis bevegelse. Vi dermed finne nye sekskantede nagler på innsiden av foten og studded vinkler på den ytre delen av foten.

 

"Heksagonale studs tillate bedre rotasjon og bedre skyvekraft, noe som vil bidra til spillerne bevege seg med større tillit mens chevron på utsiden av tjeneste lateral og medial traction", sa Van Atta.

 

 

For å unngå friksjon mellom foten og derfor blemmer, har Nike også tenkt på å innføre sin teknologi NikeGrip på innersålen. Samlet denne nye Hypervenom III forblir enda lettere enn tidligere versjoner med en vekt på 196g. "Vi prøvde 200 prototyper før å finne den perfekte balansen for spillere. Vi fokuserer på spillestilen til de streikende, har vi laget den ultimate skoen for spissen, "avslutter Max Blau.

Leave a Comment