NIKE Premier 2.0 FG er en fotballsko som oppfyller standardene for moderne fotball

Posted by admin 25. Apr 2019 0 Comment(s)


Hvis du nøye observere verdien av Venner av fotballkampen, vil du finne foten av dommerne fotballsko, Adidas Copa Mundial og NIKE Premier Både utseende hastigheten høy. Som hver merkets klassiske støvler, i tillegg til kenguru skinn øvre for å lage en retro følelse i bærekomfort og pålitelighet tilhører prøvd og testet. Som sedimenter av tiår med merkehistorie har klassiske støvler alltid produsert tålmodig vitalitet. Mens i dagens profesjonelle arena spillere meste foretrekker prangende nye fotballsko, men det er fortsatt noen spillere glad i klassiske støvler. Når "Lion King" Kahn aller beste adidas Copa Mundial, innenlandske aktører, midtbanespiller på havnen i Shanghai Caihui Kang er også en soft spot for NIKE Premier, det var ofte i Super Stadium til fots. Nylig lanserte NIKE et oppgradert produkt for sin Premier-serie - NIKE Premier 2.0 FG nike fotballsko kunstgress.


Som fotballsko som oppfyller standardene for moderne fotballkonkurranse, introduserer NIKE Premier 2.0 FG fremdeles mange klassiske designelementer av merkevaren. Grunnen til at klassikeren er klassisk er at det ikke er nok. For fotballsko, "ser annonsering avhengig av effekten." Fotballsko barn kunstgress skinn øvre Premier 2.0 for spillerne å gi en komfortabel på seg erfaring og overlegen ball føler, i forhold til forrige generasjon, har den øvre justering Premier 2,0 blitt redesignet, mer kompakt, så mye som mulig og samtidig sikre den øvre støtte Kangaroo skinnmaterialet presenterer en høy kvalitet. En tungeparti, snøre større område for en høy vrist av Østasiater vanligvis meget vennlig, brukskomfort er kraftig forbedret. Samtidig har introduksjonen av Air Zoom Legend II's folding tongue design samlet verdien til et nytt nivå. Enten det er Ronaldinhos personlige eksklusive R10-kolleksjon og "Wolf King" Tottis personlige tilpassede samling, er den store, store tungen et must-designelement. Ved å dekke blonderområdet med en foldet tunge, kan spilleren forsynes med et flatere område av ballen. Og en stor del av hælen og ankelen beskyttelsesdeksel stor avkastning NIKE logo, er det en hyllest til 1994 lanseringen av NIKE Tiempo Premier. Vei tilbake da reklame filmen, NIKE stjerner i Colosseum Battle demoner, og til slutt "King" Cantona rusket krage, skutt gjennom målvakten til nærlinse er dette Tiempo Premier. I tillegg er den fullstendige TPU yttersålen holdbar og sikrer sporty stabilitet. Cylindriske studs gir god styringsfleksibilitet og grep. Selv om det er FG-studs, er det ikke noe press på mellomstore mennesker.


I tillegg til dette klassiske sort / hvitt fargevalg, tilbyr NIKE også svart / gul og hvit / blå fargekombinasjoner til en pris på £ 95. Hvis du er lei av fancy joggesko tilsetting av ny teknologi, enten det er rett og slett ønsker å oppleve ren spillopplevelse eller erindring av klassisk design, er Nike Premier 2,0 FG definitivt det beste valget.

Leave a Comment