Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra 'Play Fire' og 'Play Ice' er satt til å bli gjort tilgjengelig på nikefotballskopro.com 28. november.

Posted by admin 24. Nov 2017 0 Comment(s)

 

Det er tilbake! Etter at de to første fargevarianter fikk en vill mottak, er Nike i dag klar til å introdusere to nye variasjoner av Flyknit Ultra. Det neste kapitlet for Flyknit.


Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra er konstruert for å gi den ultimate passformen for eksplosjonshastighet neste neste kapittel i strikkede overdeler. Lighter og sterkere enn noen gang før, kommer disse støvlene deg nærmere ballen, mens det ribbeide utvendige sikrer total kontroll når du dribler i fart.


Det er fortsatt bare ca 2 måneder siden Nike for første gang la Flyknit til sin populære dampsilhouette, men nå er de klare til å "låse inn". La Fly 'igjen og introdusere to nye, svært begrensede fargevarianter. Nike har formidlet inspirasjon fra deres brann og ispakke, og resultatet kan bli enda bedre enn første gang.
Hvis du spør oss, er det ikke lenger noen tvil om hva Nike Flyknit Ultra Boots symboliserer og betyr for fremtiden. De er en titt inn i fremtiden for Flyknit og hvordan Nike kommer til å bruke sin ikoniske teknologi på sine fotballsko i 2018. Det er selvfølgelig en dristig uttalelse når det er fortsatt mange flere måneder og ingenting har blitt lekket, men måten Nike har klarte å legge til NikeSkin-belegget til hvert Flyknit-vev har så stor innflytelse på den øvre delen at Nike er godt klar over det faktum at de har noe herlig her.


Kvaliteten på en fotballsko og hvor godt du spiller i dem er i stor grad bestemt av hvordan designen passer til foten din. Flyknit Ultra bodice er utvilsomt lettere og sterkere enn noen vev fotball støvel noensinne, og spesielt øvre styrke har stor innflytelse fordi aspektet har gitt Nike design team for å gjøre støvelen sin form og form virkelig skarpe. Den nye og stabiliserende Flyknit er også formet slik at Flyknit Ultra har ribber som går nedover toppen på samme måte som den vanlige dampen. Disse bidrar til å skape friksjon mellom støvelen og ballen for bedre kontroll. Ultimate fit og klinisk klasse i ett.


Nike Flyknit Ultra 'Play Ice' fargevariant er den eneste av de 2 støvlene som vil bli brukt av profesjonelle spillere. Eden Hazard og Luka Modric spiller begge lag Ice og begge har den kromsblå støvlen i denne ukens Champions League-kamp, ​​og hvis du er villig, har du kanskje allerede sett det til Real Madrid-trening. Personlig foretrekker jeg den fire versjonen og nå som det er like mange par over hele verden, blir det spennende å se hvilken av de 2 som blir solgt først.

Leave a Comment