Nike mercurial superfly v nikelab utgave svart grønn

Posted by admin 25. Apr 2017 0 Comment(s)

 

Nike utgitt den første versjonen av en Nike Cristiano Ronaldo fotballsko med begrenset utgave. Basert på den kjente Nike Mercurial Superfly V fotball klossene, er Nike Mercurial Superfy 2017 fotball støvler av god kvalitet.

 

Den originale Nike Mercurial Superfly V 2007 ble avduket i desember 2016 etter at den portugisiske superstjernen vant sin fjerde Ballon d'Or. Cristiano Ronaldo vant både UEFA Champions League og UEFA Euro 2016 mesterskapet i 2016. Cristiano Ronaldo vil ikke bruke dem, logisk.

 

NIKE MERCURIAL SUPERFLY V FG NIKELAB EDITION svart grønn Dette er nedtaket Nike Mercurial Superfly2017 fotballklump.

 

Med en lignende design som NIKE MERCURIAL SUPERFLY V FG NIKELAB EDITION oppstart, er de Nike Mercurial Superfly støvlene som er tatt med hvite med svarte og gamle applikasjoner.

 

Sammenlignet med den opprinnelige Superfly-versjonen, er Nike Mercurial 2017-18-klatene mye mindre fremragende og gir ingen Speedribs og en ikke-glitrende sålplate.

 

Tech-Wise, NIKE MERCURIAL SUPERFLY V FG NIKELAB er en high-end boot, minst sagt. Mens de har en Dynamic Fit krage, kommer de bare med en syntetisk skinn øvre og en full lengde TPU plate. Manglende funksjoner som en strikket øvre, ACC-teknologi og Speedribs.

Leave a Comment