Nike Mercurial Superfly Fotballsko V FG Hvit Svart Grønn

Posted by admin 20. Dec 2017 0 Comment(s)

 

Fotballsko barn str 25 Tom Pittles dumbfounded, Wu Yu er ikke klar til å la ham lett så lett.
"Du er ikke en mann? Ikke våk å innrømme hvordan du innrømmer det?"
Etter en stund kom Tom Petersel endelig tilbake, før det myke egget feier, å våge å kjempe tilbake? !
Selv om hjertet mitt litt rart, men Tom Peters kan ikke redd for Kureha, si rundt så mange av hans lagkamerater så på det, hvis du virkelig rådgiving, hvoretter ansiktet for å bo i teamet ah? !
I hjertet av en slik tanke bror Tom Petters bror: "Jeg var ikke lur, hva er du redd for å innrømme?"
Hvem vet Wu Yu hørt ord, ansiktet hans viste ond dårlig latter, bevisst høyt sagt: "Å, vi forstår alle, riktig er at han bare setter den kjeffe!
"Ha ha!"
"Tom, legger du fart, er det nødvendig å innrømme så arrogant?"
"Det er, legg en stor cocky, men også så dra?"
"Jeg tror noen mennesker er virkelig hjerner!"
Richard og Gordon, paret av lossless venner reagerer raskt, synge sammen i et snev av Tom Pitts.
Rundt lagkameratene hørte, men også en etter en, ler høyt.
For å fortelle deg sannheten, ingen tenkte på vanlig ærlig, fryktelig karakter Wu Yu motangrep, vil være så skarp, slik at Tom Peitels har tatt initiativ til å samarbeide.


"Din idiot!" Endelig reagere, fotballsko sokkesko Tom Peters, i øyeblikket er rett og slett raseri, øynene injisert flamme av hat brenning, vanskelig å ikke glise Kureha blir brent til aske.
Wu Yu ikke føler seg redd, men fortsetter å trekke hater dårlige smil: "Du er sint, eh, har du kanskje sett, sette din egen cocky, tok initiativet selv innrømmet, hva er vitsen med det sint ??! "
"Jeg skal drepe deg, feig!" Tom Petters griner og griner.
Yuehua Jian, han har raskt rushed til Wu Yu, så det ville slå, Richard raskt stoppet foran Wu Yu, bullseye, hum hum sa: "hvordan vil du fotballsko med sokk kunstgress kjempe det? ?! "
Richard, den svarte blokk er definitivt ungdomsholdets mest kraftige spiller, selv om vi vanligvis kan joke, men hvis Richard lanserte en brann, ville ingen være litt redd.
Ser på sine fiender gjemmer seg bak Richard, er Tom Peters gass ikke en til å spille, var han ikke ute etter bråk, Richard, hadde høyt snerret: "Vel, feig, våger du å skjule unntatt Hva er bruken av å gjemme seg i Richard's bukser? "
Wu Yu ansikt hengt onde onde, hans øyne blinker i den minste glimmer, snapped: "fart konge, du vil dø?"
Jeg vet ikke hvorfor, er Tom Peters Kureha øyekast ser, jeg bare føler kulden som en kniv i generelle Senhan øyne inneholder kaldt dyp intensjon om å drepe, akkurat som det er en aksje som stiger opp fra halekuldefølelse, Har vært kult på baksiden av hodet, dekket med kald og whizzing, opprinnelig forberedt på å kjempe tilbake en av den stive munnen, kan ikke bare snakke.
David Coach, som nettopp var ferdig med å snakke med Eddie Van den Elle, klappet hånden og ropte: "Vel, kubberne har nok tid til å hvile og fortsette å trene cao!
"Jeg, jeg går på trening, bryr meg ikke om din fei!" Tom Petersel, rystet på hodet, senket hodet og gikk fort.


fotballsko jenter Tross alt er han bare en liten person som liker å mobbe og skremme, rådgiver Richard foran ham, for ikke fotballsko puma å nevne det faktum at Wu Yu er veldig annerledes i dag.
Rundt lagkameratene så et godt show over, kan bare holde nysgjerrighet og angre, har vendt seg til å fortsette å trene.
Richard skutt kraftig Wu Yus skulder, grinnet: "Yu, du er så fantastisk, hvordan så du deg ikke så mye?"
"Ja ah! Wu Yu Hvorfor etter denne skaden føler jeg deg forandret litt?" Gordon var veldig nysgjerrig på å spørre ved siden av.
Kureha er fortsatt et smil på ansiktet hans, svært vanlig svar: "Jeg pleide alltid å tenke at vi er lagkamerater, overbærenhet og tålmodighet gått let, men etter skaden gjort meg til å forstå mye å forholde seg til denne myke egg , Jo mer du tillater ham å være mer stolt, så lenge du er litt hensynsløs, rådde han deg!
"Yu, du har rett, Tom er et mykt egg, haha!" Richard snublet klapp hendene.
Gordon rullet øynene og la til: "Dum, han er kongen av fart!"
"Ja, ja, ja, fart konge, fart konge, haha!" Richard lo igjen og igjen.
I dag, for Richard, det er så glade, god bror Kureha skadet ryggen, før svak karakter helt forsvunnet, og nå dette skarpe tongued, smilende, selvsikker Kureha, akkurat som en annen person, Men denne måten mer til Richards appetitt.


billige fotballsko nike mercurial David trener gikk raskt mot den fortsatt chatterende brøken: "Richard, Gordon, to av dere kaninbastard er å løpe rundt det? Ikke fort til jeg går på trening!"
Gordon så våken på Wu Yu, fleksibel vendte seg tilbake for å delta i trening.
Etter å ha lyttet, svingte Richard raskt hånden sin og forklarte: "Nei, fotballsko små barn nei, nei, herre, jeg skal gå tog!"
Snakkende løp han også helt ut av form med fart.
Inntil disse to gutta helt til venstre, smilende rettet mot denne bussen David Wu Yu sa: "Kureha, hvis du ønsker å trene, kan du få ballen ved å gjøre noen enkle tilbake i trening"
"God trener!" Wu Yu nikket veldig høflig.
Etter David ferdig med å tale coach, vendte han seg til ungdoms lagspillere å fortsette treningen gikk.
Wu Yu er den første som gjør en oppvarmingsøvelse, og Eddie Fan Daiele spiller med hver bestått passopplæring.
Grunnleggende opplæring i dette området, Wu Yu i Guds system rom har lenge vært en ekstrem BT trening, er veldig dyktig å spille.
Eddie vader, som var ganske kjent med Wu Yu, var overrasket over å se.
Tidligere grunnen fordi som å spille gatefotball, har Kureha en veldig god personlige vaner spille handling i visse aspekter; coach hadde påpekt før, ber ham om å korrigere, men instinkt for fysiske vaner, har ikke Kureha Fullstendig korrigert.
Men nå ta en titt på Wu Yu's pass veldig formell, nesten som en standard lærebok i samme handling.
"Bare noen dager, er dette barnet til slutt hvordan man gjør det? ! 'Eddie Fan Daier veldig rart i mitt hjerte trodde hemmelig:' Er det før han alene hard trening, det vilje, vil endre sine mangler? ! '
Denne tanken, Eddie Fan Daier også lettet, tross alt er Wu Yu hardt arbeid kjent.
"Hvor gode plantene, men definitivt ikke på grunn av denne fysiske konfrontasjonen ødelagt, nei, jeg må tenke på måter å hjelpe Xiao Wu Yu! Eddy frowned, stille mumlende.


Enkelt å spille noen ganger for å bære ball trening, begynte Wu Yu å trene dribling trening.
Dette er ganske enkelt, med Eddie Wu Yu-en, bare gå forbi den andre, for å kvitte seg med forsvaret, nå merket sette den ene enden av tønna med vinne, mister folk du trenger å gjøre det på bakken leapfrog femte runde Og sit-ups.
Og fra Leapfrog trenger ikke å levere tilbake, akkurat som lengdehopp som må kreve konsistens, etter å ha gjort denne øvelsen kan være til stor hjelp for ben styrke, som for sit-ups ting er fokus for øvelsen midje og abdominal styrke, sterk og midje Eventuelle tiltak kan gjøres.
Eddie tidligere formulert denne regelen er å bedre trene Wu Yu, men forventet ikke i dag, han helt overbelastet i sine egne regler sett.
Tre fotballsko innendørs nike sammenhengende tyrefekter konfrontasjon, er resultatet Wu Yu lett Aidi vant.
Det gjør Eddie som er glad og deprimert, er glad han ikke tror Kureha opphold på sykehuset i tre dager, teknologi som ikke regress, han er deprimert tapt tre på rad, uansett utfall er førtien mennesker, vanligvis opptatt Arbeid, det er ingen trening, i øyeblikket kan høyt straff i kroppen bare ikke spise.
Eddy gispet utmattet, bare sett deg ned og fall på gresset.
Wu Wu så ingenting, og hadde ikke annet valg enn å signere sine egne fat, sette ballen for lang pass salg fotballsko barn og rundt barrierer for å skyte grunnleggende trening.


Selv om treneren kjøpe fotballsko på nett Davey regisserte ungdomsholdets spillere til å trene på den andre siden, ville han komme til å se Wu Yus trening fra tid adidas fotballsko dame til annen.
Da han fant Eddie andpusten sitter på gresset for å hvile, plutselig dårlig musikk, raskt kom bort og klappet på skulderen Eddie lo: "!. Gammel mann, så for en stund vil ikke gjøre det"
"Du gjør det, fortsett!" Eddie gledet på Daveys trener, veldig ulykkelig svar.
David trener vinket hånden og lo: "Haha, jeg vil glemme, men la spillerne i laget spille med Xiao Wu-spill!
"Tror du dette?" Eddie hørte et sjokk.
David plukket opp treneren etter å ha sparket blåste et par ganger, før spillerne må stoppe, høyt ropte: "jævel som ga meg til å stoppe, så hard trening har ingen mening, er det bedre å komme til et team øvelse ! "
Hør disse ordene, har praktisert de unge spillerne i grunnleggende trening, ropte en etter en høyt.
"Wu Yu, jeg så bare din trening, utvinning er bra, som du også lagt til for å leke med dem!" David trener gikk for å bare plukke tilbud på fotballsko opp Wu Yu rundt fotballsiden, gi anbefalinger.
Wu Yu trener skyting og passerer en ball, dette nike grus fotballsko er meningsløst, veldig kjedelig, jeg hørte at du kan bli med å spille sammen og umiddelbart nikket med et smil: "Bra!"
Se Wu Yu enighet, stod i ranger av Tom Pittles sinn, ansiktet hans avslørende et smil av Yinren smil: 'lur, se på meg hvordan du dreper deg! '
David-treneren feide ungdomsgruppen et blikk: "Dagens kamp ble straffet, taperne må gjøre 40 runder froskhopping, sit-ups og ronaldo sko barn bevegelseshastighet!"
"Wow, dette er litt sant!"
"Damn det, jeg må jobbe hardt!"
"Gud, vi kan absolutt ikke tape!"
Etter å ha hørt kunngjøringen fra David Coach, ser spillerne annerledes en etter en, noen mennesker jubler, mens andre er frowning.
Etter at Tom Pittles lyttet til ordene til David-trener, var det nesten glade for å hoppe opp.
Etter hans mening er Davy-trener definitivt den beste personen i verden, faktisk arrangert et slikt spill, bare for sin egen ansiktsbesparende ting!
"Haha, du jævla fei, venter på å være stygg foran alle! Tom Pitt hemmelighet smugly trist hjerte.

Leave a Comment