Fotballsko For Herre Nike Magista Obra FG - Hvit Svart Rosa

Posted by admin 02. Feb 2018 0 Comment(s)

 

Etter hvert som spillet utviklet seg, ble Anderlecht blitt mer og mer glatt, adidas innendørs fotballsko spesielt høyreback Michal Geravrakov, hvis gjennombrudd spilte en stor rolle. Eklo-laget sendte to forsvarslag Spillere, er ikke i stand til å fange ham, ofte iscenesatt en tur Chittagong strålende ytelse.
I første halvdel av tjuefire minutter, 31 minutter, 42 minutter scoret Anderlecht tre mål på rad, de tre målene til høyre bak Michal Geravrakov, angriper A Luna Dandane, venstre midtbanespiller Martin Cora dag tre scoret, har tre assists for den samme personen svenske veteranen Parr Zet bloggen.
Anderlecht hadde en ledelse på fire til null i slutten av første halvår.
Midtbanespillerens trener Hugo Bruce og assisterende trener Flanco Vachatten roste hver lagkamerat på banen.
Fordi det er et vennlig spill, og ingen substitusjoner, for å observere statusen til hver lagkamerat, vil trener  Hugo Bruce være på retten, nesten elleve personer erstattet.


Anderlecht mål for den andre halvparten av den tsjekkiske nummer nike fotballsko én keeper tjue år gamle Daniel Zi Teka (DanielZitka), han nitti en meter høye, hender og føtter som en spesielt lang blekksprut vakt foran mål fotballsko barn .
Venstre tilbake er VandenBorre den 15., høyre bak er Chen Changyuan den 16., de to midtstøttene er Vincent Kompany den 27. og 2.-t-skjorten i år Trettifire år gamle Serbia og Montenegro veteran Aleksandartlic;
Midtbanespiller treneren Hugo Bruce vil åpenbart spille defensiv tilbakekjempestil, bare tjueårig belgisk Markdeman som midtbanespiller, hans fysiske og lange rekkevidde Er ganske bra, midtbanespiller Rex den 14., midtbanespiller Richard Robinson den 13., singel fram Gordon Gordon den 22..
Fra denne midtbanen formasjoner i skjemaet Kureha coach for å gjette betydningen av teksten Gjør Di følge god angrep, og har vært i forkant spilt i en sesong, adidas innendørs fotballsko som en relativt erfarne eldre spillere, og det Han sitter midt på veien, kan ikke bare spille rollen som organisasjonsoffensiv, men også for å styrke det regionale forsvaret.
Sentral avantgarde Rex posisjon til venstre, i lys av Rex er også en offensiv og defensiv spiller, han kan stjele midtbanen og deretter angripe.


Richards posisjon fra midtbanespilleren til avantgarde, det er fordi Richards fysiske styrke, burly, lunteevne er ikke dårlig, men hans følelse av posisjon og erfaring er dårlig, hvis du setter ham på midtbaneposisjon, redd jeg ikke kan sparke et par minutter, har de røde enden, eller er ofte savnet mennesker, men midtbanespillerens siste linje av adidas fotballsko forsvar for å beskytte, Richard midtbane sparket i trening troppen var i orden, til det virkelige spillet Feltet, denne uerfarne, plysj ung-ungdoms tenåring, tilsvarer en tidsbombe i bakgården, ble ikke frisk og blåste seg opp.
Så trener Hugo Bruce og assisterende trener Franco Vukatren diskuterer, bestemte seg for fotballsko kunstgress å fikse ham til høyre for avantgarde-stillingen, og noen etterligner AC Milans Gennaro Ivan Gattuso ( Gennaro IvanGattuso) Hugo Bruce har til hensikt å bygge Richard inn i en midtbanespiller som Gattuso.
Front Gordon Gordons oppgaveposisjon er relativt enkel, han trenger bare å plukke opp bak passet, du kan velge å gå gjennom, passere eller lang rekkevidde.


Den 29-årige kroatiske Monnah kledd i en hvit skjorte på den 19. fotballsko barn angriperen spiller en skygge fremover angriper nær straffeområdet, den 35. nederlandske senteret Sheikh MacDonald, har ikke blitt erstattet , Han er den eneste forretten som ikke er blitt erstattet, han vil forbli på banen for å spille lagets brohoved.
Sett i andre halvdel et vesentlig substitusjonslag, satte sitteposisjon Wu Debiao veldig rart ut: "Treneren har forandret et stort antall mennesker, og hvordan vår baby sønn ikke har spilt ennå?"
"Kjære, vent litt, kanskje vår baby gutt vil leke snart," smilte Anna Oliveira komfortabelt.
Hvis du på denne tiden sitter på benken fra Kureha stand til å høre disse ordene, er jeg redd for å være helt sjokkert, for å vite at i fredstid Wu Debiao han ofte kalles, brats, hva baby sønn som dette kvalmende tittel, helt mor Anna Oliveira eksklusive mantra ah!
I denne sammenheng er det i vestlig kultur vesentlig forskjellig, far til barn i Kina har en tendens til hensikt å vise verdighet side, og vestlige samfunn i lys av foreldre-barn-forholdet er mer som å være venner med sine barn, kompis.
Wu Debang Wu Wu se andre halvdel har ikke spilt, munnen mumler hva å si, men fortsatt ærlig sitte i posisjon for å fortsette å se spillet.


Andre omgang for en endring av ti spillere, feltet har blitt en form for dvalemat; Eklo-teamet har alltid vært å ta en solid defensiv taktikkspill, plassert foran fremsparkeren, fot i første halvdel Etter førtifem minutter av stående, etter begynnelsen av andre halvdel, omformet de og endret formasjonen fra den opprinnelige 451 til den fjerde mai.
Det begrensede området stod tre høyde forsvarer, to vinge rygg er også rask, defensiv solid type.
Midtbanespiller to defensive midtbanespiller, en rask avantgarde med avantgardees langpasse evne, så lenge de tar tak i ballen, bruker lange passerer for å kjempe tilbake.
Lang spredning til fotballspillerens fremside kan ta, så spiller det ingen rolle, likevel, treneren av Eklo-laget så på å spille defensiv tilbake, nei, er bare å holde fast ved prinsippet.
I et så hardt forsvar, de nylig erstattede unge spillerne, virker det litt støtende mangel på teknologi, i møte med Cherokee-dødens taktikk plassert foran Anderlecht-spillere er som en skjult Skildpadder i tykke skilpadder, hvordan å angripe, er ikke ødelagt, solid turtle shell.
På grunn av uerfarne unge spillere, under Jiugong gass utålmodig støy er utsatt for problemer, kombinert med oppdagelsen Eeklo teamet åpenbart prøver å henge på, to vinge ryggen, kom ofte for å angripe, og selv live kommentaren Utbrøt Michael Laurien så: "Anderlechts to baksiden gutter er nesten som en vinger, og alltid presser midtbanespillet på Eklo-laget."


Ikke å tvinge angrep, noe som gjør forsvarere kunne ikke motstå å bli med i angrep, måtte bo på egen banehalvdel playmaking midtbane Gjør Di Wen stå opp, han gjentatte ganger inn (cha) angrep på organisasjonen, føler Etter hverandres forsvar er for intensiv, bruk bare langdistansebrytende måte.
Dessverre, den andre halvdelen av Eklo-forsvarslaget for å gjøre det bra, enten det er Sheelaer McDonalds topptekst eller Mark Defens lange skudd, banket alltid på døren til Ackerlo-laget.
Anderlecht side langt angrep ikke mindre, de defensive spillerne har trappet frem for å angripe, ikke bare gjorde ikke poeng ballen, men også blitt presset mot Eklo laget lansert flere motangrep.
Dette er ganske mange farlige kontringer, den andre spissen fikk ballen, den andre halvparten nesten ikke mange forsvarere, men heldigvis andre har stått frem for å delta når angrepet, hjernedød Richard alltid stå på egen banehalvdel forsvar.
Under Richards forsvar, la han endelig Eklo-laget bare slå noen kontringsangrep uten unntak.
Hver gang Ackerlo-laget kjemper tilbake, skremte kommentator Michael Laurien igjen og igjen: "Åh, ikke bra, motangrepene fra Ackerlo-teamet, hvor er våre defensive spillere? Også det andre begrensede området, løp, rask jakt!
"Oh, bra og farlig, denne ballen må takke Richard Robinson den 13., hvis han ikke innendørs fotballsko haster i tide for å stjele ballen, vil fremsiden av Ackerlo-laget møte vår keeper, det er også Farlig! "
"Gutter ikke rush, steady, steady ah!"


En lignende forklaring at det er mange som sitter i publikum, og ser på at Wu Debiao frynser, veldig misfornøyd, Murmou leser: "Spillet sparket inn i dette, trener treneren min sønn ikke? Min sønn fotballsko nike er veldig bra, Han må kunne hjelpe laget til å score mål etter å ha spilt! "
"Elsk, ikke bekymre deg, snart, snart vil sønnen være i stand til å leke!" Anna Oliveira måtte nå og hver gang bare trøste sin mann.
Å se en liten bit av tid i tap, den sjette ti minutter av andre omgang, trener Hugo Bruce endelig sette seg ned, og hans to spisser for lagets prestasjoner er veldig skuffende, det øyeblikket vil Kureha og backup senter kalt Howard Gå ut og varme opp.
Fem minutter senere utnytter En corner muligheter, Anderlecht igjen for å gjøre erstatninger, trettifemte sentrum Xieji Er MacDonald ble erstattet XX sentrum Dwight Howard, Nitten Kroatia spiss Mona var iført Wu Hao på den 9. nike fotballsko tråden erstattet.
"Å, oh, oh, la oss se hvem trener Hugo Bruce har kommet inn?"


Michael Laurien tok hendene på substitusjonslisten, nøye sett på de to øynene utbrøt: "På den 19. kroatiske billige fotballsko angriperen Mona end, erstattet Hugo Bruce faktisk av en 17 år gammel kineser Tenåring, han hadde på seg en nr. 9-jersey, navnet hans Yu Wu! Åh dette navnet er virkelig rundt ... ... "
"Nei, 9 spiller? Da er han ikke hovedskytteren?" "Mange hører Michael Laurane-forklaring, har stått opp og ser på banen.
Wu Yu bærer jersey nummer ni som står utenfor grensen, venter på Mosambik, kroatiske angriperen Mona er tydeligvis deprimert, andre omgang hadde han hatt flere mål, men ble blokkert av den andre keeper og vakt.
Ikke så heldig kroatisk, ansiktet hans kunne ikke skjule sitt beklagelige utseende, med Wu Yu klappet i hendene, så den rolige slutten.
I dag får den første muligheten, men også til å spille en full kamp over seksti minutter av Xieji Er MacDonald og ansiktet hans er veldig stygg, klappet han hendene med Howard, direkte Zuodao benk, dekket med et håndkle på ansiktet hans, noen Skamme seg for å se folk.


Sammenlignet med den erstattede to angriperen, Wu Yu og Howard for det nye spillet på veldig spent.
Å vite dette, men for første adidas fotballsko gang representerer de første laget til å delta i konkurransen ah!
Selv om det bare er et vennlig felt, men også gjøre dem glade.
Spesielt for å se de samme lagkameratene fra ungdomsholdet, etter slutten av midtbanen var trener for lek, men de dro de andre rett og forlot ingen nyheter, noe som gjør Wu Yu og Howard hjerte engstelig.
Heldigvis, for de siste tjuefem minuttene, mistet treneren endelig begge to.
"Plume, Howard, dere begge er endelig villige adidas sko barn til å komme opp!" Stående Gordon Gordon forkant av området, tørket svetten, ansiktet hans viste et slitt smil.
Wu Yu vinket hånden, det er hjelpeløst å svare: "Ikke si, treneren har ikke endret seg, vi har ingen anelse om hvordan å ah!"
Rex kom fra siden, langvarig frykt sa: "Hvis du kommer opp for å hjelpe deg, spark så, vi vil ikke gå inn i en ball!
"Vær trygg på at jeg spiller er å forandre situasjonen på banen!" Wu Yu trygg tommelen opp full av tommelfingrene.

Leave a Comment