Nike Lanseringen Bevegelsesuskarphet Pakke

Posted by admin 01. Apr 2017 0 Comment(s)

Nike slippe en forestilling for bevegelse for å lukke ut 2017/18 sesongen med en støvel kolleksjon inspirert av en av merkets mest suksessfulle serien av de siste årene. Landing som 'Motion Blur' pakke og sitter på tvers av alle fire ledende Swoosh siloer, er det en kvartett av karakter farge.

 

 

Låne nyanser av EURO 2012 'Clash Pack' det er en samling som lever sterkt i med en enkel, men knusende effektive sett visuelle minnet. The 'Clash Pack' dominert Euro 2012 EM i Polen og Ukraina med hverandre Nike silo umiddelbart gjenkjennelig takket være fargekodet hælen på hvite overdeler. En nesten video-game-esque konsept for å fastslå posisjoner.

 

 

 

Snarere enn solid blokk halv og halv farger som finnes på 2012 kolleksjon, Nike har droppet en jevn stigning på Mercurial og mer subtil farge på Magista og Tiempo. Den Hypervenom har den mest farge med en kombinasjon av "Hvit / foto Blue", kombinerer Mercurial "Hvit / Race Pink", mens Magista tar på en "Hvit / Volt" design, forlater Tiempo blir plukket ut av en "Hvit / Electro Green" wrap.

 

 

Satt til å bli båret av en rekke sentrale Nike fagfolk gjennom slutten av sesongen rush, har den 'Motion Blur' pakke allerede blitt slitt av Neymar, og andre høyt profilerte spillere er forventet å følge i sine respektive siloer nå at samlingen har offisielt droppet. Velg din farge, velg din silo.

Leave a Comment