Nike kvinner 'Motion Blur' Pack

Posted by admin 17. Apr 2017 0 Comment(s)

 

Dynket i sommer vibes, bringer Nike kvinner 'Motion Blur' pakke en bølge av farge styrter ned på den ledende kvartett av on-banen siloer. En trylledrikk for bevegelse i fargerike karakter, er det en samling som er så sterk som den er levende.

 

 

Kvinnenes spesifikke pakker forlate guttene sitter sjalu med hver utgivelse. Når det gjelder jentenes spill Nike koke opp imponerende stykker gang på gang med eksperimentelle kombinasjoner av farger som produserer slående design på tvers av sitt fulle silhuett tilbud. The 'Motion Blur' pakke er ikke annerledes, om noe det har langt mer å gå på enn det første på banen fall rettet mot menns scene.

 

 

Realiteten er, hvis det er i din størrelse, er det unisex. Det gjelder både de 'menns' og "kvinners samlinger så langt som vi er opptatt av - begge pakkene har slippe allsidige visuelle effekter som vil uten tvil appellere til alle kategorier av spillere. Med kvinnenes 'Motion Blur' pakke kjører opp til en størrelse 8.5uk så er det veldig mye snakk om hvis det passer, er det game on.

 

 

De offisielle colourway titler ser noe som dette; Den Hypervenom en vannlevende følelse med en "Polarisert Blå / Hvit / Klor Blå" kombinasjon. Den Mercurial leder an i "Hyper Rosa / Hvit / Ulv grå" og Magista Obra II er dyppet i en Nike favoritt palett av "Volt / Hvit / Klor Blå". Avrunding ting av i solnedgang stil kommer Tiempo Legend 6 i en sjarmerende navnet "Tart / Hvit / Volt" wrap.

Leave a Comment