Nike fotball støvler for verdenscupen i 2018

Posted by admin 14. Jul 2018 0 Comment(s)

 

1. Nike Mercurial fotballsko
2. Nike Hypervenom fotballsko
3. Nike Magista fotballsko
4. Nike Tiempo fotballsko


Det amerikanske merket presenterte de 4 skoene som har vært tilstede i Russland i løpet av verdenscupen i 2018. I løpet av litt over en måned har den sparket av årets sportsarrangement, VM som skal holdes i Russland. Fotballverdenen har vært den 31 juni. Nike er klar og vi avslørte samlingen av sko som vi vil se på føttene til hans spillere. De kommer under navnet og berømte slogan "Just Do It". Den nye samlingen av Nike fotball støvler bare gjør det.


Støvlene i pakken "Just Do It" kommer med en detalj som ikke går ubemerket: den hvite fargen på 4 skolegemer av Mercurial, Hypervenom, Magista og Tiempo siloer. Faktisk styrer Nike på denne måten for å sikre at seeren lett kan identifisere hvilke spillere som har Nike sko.


For å kunne skille de forskjellige siloer, har amerikanerne besluttet å inkludere fargedetaljer i tillegg på swoosh-dekalen som vises på skoens kropp, som på sålene. På samme måte har sålene en kromfinish som gir skoene et mer aggressivt og attraktivt utseende. Logoen på skoens kropp av de fire modellene vises i grått med metallisk effekt. Nærmere detalj, Nike inkludert en trekant på hælen på hver sko. De 32 linjene som utgjør trekanten, representerer de 32 landene som har kjemmet for verdens tittelen.


Siloen fant til foten av spillerne så avgjørende som Robert Lewandowski, Harry Kane eller Edinson Cavani er preget av en forsterket skolegeme. Ulike reaktive paneler ble plassert på ballen streik sone samt en 3D tekstur på hele kroppen av Flyknit sko.


Skapt for kontrolleren, fant vi disse skoene i Russland ved foten av spillere som Andrés Iniesta, André Gomes eller Sergio Busquets, som vil være mestre i spillet av deres valg. To alternativer tilbys: en Flyknit eller Kangalite sko kroppen. Denne siloen er en av de mest komplette i Nike-kolleksjonen.


Endelig har vi skoene kjent som "klassikerne" av Nike. Dette er Nike Tiempo linjen som tilbyr et mykt känguru-skinn på skoens kropp kombinert med en Flyknit-struktur for å oppnå en perfekt balanse mellom berøring av ball og lyshet. Nike Tiempo støvlene fra denne forsvarslinjen har blitt brukt av Gérard Piqué, Raphael Varane eller Sergio Ramos. Den nye Nike "Just Do It" fotballsko kolleksjonen har vært tilgjengelig på nikefotballskopro.com.

Leave a Comment