Ray Diamond Light - Nike CR7 Exclusive Kapittel 5 Mercurial Superfly V Vurdering

Posted by admin 28. Oct 2017 0 Comment(s)

 

Vår oppgave i dag er å se Nike for Cristiano Ronaldo lansert femte kapittel eksklusiv signatur Nike Mercurial Superfly CR7 Fotball støvler: Klipp til Brilliance!

 

Temaet i dette kapittelet er "Cut to Brilliance" kan sees som før "Natural Diamond" -serien etterfølger, en av oppfølgerne til CR7 signaturserien. Kapittel 5 Madeira Island ut av ungdommen er som stort potensial for den opprinnelige bore etter at Opplever slipingen skåret, den endelige skinnende blendende diamanten.

 

Som sjefens talsmann for assassin-serien, før assassinen ikke erstattet, er C Ronaldo eksklusiv natur basert på den nåværende assassinen elleve å bygge, høykravsko og strømlinjeformet skolegeme har lenge vært den mest gjenkjennelige utformingen av assassin fotballsko.

 

Innersiden av skoen kroppsvit stor CR7-logo minner alltid folk om at dette er Cristiano Ronaldos herlighet.

For å fremheve det nydelige fargelyset, den øvre for å legge til fargen på garnet, for å reflektere diamantskjæringsdesignet, presenterer øvre i smeltefilmen også en annen lagring (matt hvit og gjennomsiktig vekselvis).
 
Den svarte Swoosh kroken på oversiden passer også med det øvre diamantskåret mønsteret, designet er ganske bra.

Fot på baksiden av CR7-logoen er bruken av en varm limingsprosess, faktisk er det fortsatt diamantskjære linjer.
 
Sko, etterfulgt av hevet PU på ordene "El Sueno Del Nino" oversatt som "barndomsdrøm", og lenger nede er C Ronaldo offisielt blitt med i Real Madrid-dagene, meningen med linken er "å bli med Real Madrid er min barndom drøm ", som vanligvis kalles" barn drøm ". Bunnen med en diamant kutter slutten av mønsteret, ekko dette temaet.
 
Sko hæl på utsiden av stedet kan fortsatt se ord av Mercurial, men denne gangen i prosessen med Nike gjorde en liten oppgradering. Før CR7-eksklusiv Mercurial er det varmt liming med PU-materialet for å oppnå, viser den generelle en lignelse på den tredimensjonale sansens lindring. Denne utformingen er selvsagt mer fremtredende i det visuelle, men den hevede skrifttypen i bunnen når risikoen for å falle av. Denne gangen Nike lærer seg godt, på grunnlag av dette, slik at skrifttypen er innebygd i noen av de øvre, er skrifttypen ikke så sterk tredimensjonal, men også til en viss grad for å unngå skrifttypen ved å klø av de skjulte farene.
 
Sammenlignet med andre merker av ren AG, har Nike main push på AG-PRO ingen fordel, men må si at AG-PRO på riktig sted er absolutt ingen feil, det er faktisk begrenset innenlands gresskvalitet gress. Men Nike har nylig begynt å justere. På Victory-nivå begynte også å starte AG-R, men for de fleste er dette langt nok, ser frem til AG-R tilbake til toppen, toppen er de fleste forventninger.
 
Innersålsmaterialet er ikke mye lyspunkt, er fortsatt den øverste konfigurasjonen til ortholitten, men selve innleggssolen er relativt myk, positiv antislipeffekt generelt. Hvis det er jakten på egentlig kamp, ​​foreslår folk å erstatte selv tå innleggssåler, så spiller det ingen rolle.
 
Innersåle med trykk på toppen av diamantskåret mønster, trykt midt i CR7 og Nike Swoosh, ytterste sirkel er bekreftet. C Ronaldo målet for maskinens terrorist effektivitet. C Ronaldo er den raskeste ferdigstillelsen av den spanske 50, 100, 150 og 250 spillere, men også første gang en sesong for alle La Liga-motstandere har scoret målene til spillerne.

Vekten på en enkelt sko er 222,3 gram (JP270), Nike har ikke vært lett i løpet av de siste gangene kravene til lettvekt, så vekten av sko alene er ikke et mål på de eneste standardskoene.

Leave a Comment