Ganske ansikt! Nærmere titt på Nike Phantom VNM "Black Lux" fotballsko

Posted by admin 14. Feb 2019 0 Comment(s)


Med lanseringen av svart / gullfargen Nike Phantom VNM fotballsko, presenteres Nike "Black Lux" fotballsko sett endelig foran folket med et komplett utseende. Som den andre fargen i denne nye Nike-serien støvler, har Phantom VNM-fotballskoene i "Black Lux" -drakten et pent utseende.


Faktisk, så tidlig som i januar i år, utgav Nike først "Black Lux" fotballsko i USA, men for spillere utenfor USA vil de ikke kunne selge dette nye settet til 2 måneder senere. Grunnen til at Nike vedtar en slik salgsmetode, er nok å vente til Phantom VNM i fargeskjemaet er utgitt og vises foran forbrukeren i en komplett pakke for å oppnå bedre salgsopptreden. Uansett, kan du endelig ha de vakre støvlene i denne drakten.


Den svarte øvre med tradisjonell fotballsko stil og gull Nike Swoosh og andre detaljer, de nye farger Phantom VNM støvlene og andre støvler i drakten utfyller hverandre. Som det første fotballsko settet av Nike i begynnelsen av 2019, er støvlene i denne drakten ikke så stilige og lyse som den etterfølgende "Game Over" -drakten, og det er ingen Nike signeringsstjerne.


Generelt, når Nike lanserer en ikke-primær boot-dress, forbereder den ofte bare en versjon av FG-yttersålen til forbrukeren. Men i den nye "Black Lux" fotballsko settet Nike denne ledelsen for første gang, ikke bare forberedt FG-versjonen for støvlene i drakten, men også forberedt SG- og Anti-Clog-versjonene, tror jeg at dette valget definitivt vil vinne Europa. De gode følelsene til spillerne.

Leave a Comment