Multi Ground fotballsko er for tiden tilgjengelig i Mercurial Superfly og Vapor Academy-versjonene

Posted by admin 03. May 2018 0 Comment(s)


Multi-Ground fotball støvler, eller bare MG fotball støvler, er noe du kanskje har hørt om før, men uten å innse hva det er. Vi har sett andre typer knott kombinasjoner som adidas FG / AG konsept eller Umbros HG knopper. Men la oss ta en titt på MG fotball støvlene og se hva det handler om.


Multi-Ground er en konfigurasjon som bare brukes av Nike. Vanligvis ser vi Nike lave støvler er laget for vanlige gressbaner (FG), kunstig gress (AG), grus (TF), våte gressbaner (SG) og innendørs (IC), og MG kan være deres nyeste knopp system, som blir produsert til utvalgte støvler. Ideen bak MG støvler er noe som virker kjent og det er ikke helt feil. Både Adidas og Umbro har allerede laget støvler som kan brukes på flere typer overflater. Adidas har sine FG / AG fotball støvler, som kan brukes på både vanlig og kunstig gress kurs. Umbro gjør såkalte HG støvler, som står for harde bakken, og de kan brukes på begge kunstige overflater, vanlige gressbaner og grusbaner.


Nike har egentlig ikke hatt en støvel som kunne brukes på flere typer overflater. Derfor kan MG støvlene være deres tilbud på en kombinasjonsstart som kan brukes på en rekke overflater. MG fotballsko er designet for å gi deg det beste grepet på kunstige og tørre overflater. Den eneste og studs er laget for å hjelpe deg i din akselerasjon, og hjelper deg også å endre retning enklere, mens du kan gjøre dette på flere forskjellige underlag. MG fotball støvlene er ideelle for bruk på kunstig sliping, for eksempel kunstgress, eller korte gressletter.


MG fotball støvler bidrar også til å minimere ubehag mens du går på disse flatene. Derfor er knappene utformet og plassert slik at du får den støtten du trenger når du kjører på disse flatene. Det er et stort press på føttene når du kjører på slike underlag, og derfor er den eneste og pigger utformet og plassert slik at trykket fordeles likt. MG er godt å bruke på kunstige overflater, men du kan også bruke dem på vanlige gressområder. Bare vær oppmerksom på at knappene er designet for tøffere overall, og derfor er de kortere enn normalt. Dette kan føre til at du mister noen grep på gressbaner på regnværsdager når MG fotballsko ikke har lange og takket knopper som kan gripe i det våte gresset.


Det er også grunnen til at Nike produserer fotballsko spesielt laget for å enten FG, AG, etc .. Nike ønsker å tilby rom og verktøy til overflaten som du trenger for å spille, og dette er noe de virkelig vise hver gang de presentere sine nyeste teknologier og fotballsko.


Multi-Ground fotballsko er for tiden tilgjengelig i Mercurial Superfly og Vapor Academy-versjonene. Dette betyr at du får samme design, og nesten alle samme teknologier som du ser på Elite og Pro-utgavene. Men vil du heller ha en Elite eller Pro boot, så bør du velge FG eller AG støvler, slik at du får best mulig knott system for støtte som du må spille på.

Leave a Comment