Messi trente med støvlene Adidas tilpasset Nemeziz

Posted by admin 05. Jun 2017 0 Comment(s)

 

Leo Messi ble sett i den siste treningsøkten til FC Barcelona med lanseringen colourway Nemeziz 17.1 i svart med gule detaljer og hvit Adidas tilhører Dust Storm Pack.

 

Men merkelig ting er at i motsetning til den vanlige versjonen hvor Agility bandasje System inneholder branding NEMEZIZ, denne gangen inskripsjonen MESSI vises, som vil skje med de eksklusive fargekombinasjoner for den argentinske. Hva er slående er at det i prinsippet ikke ville være et fargevalg eksklusivt for Leo, men tydeligvis, ledelsen og nesten total sannsynlighet i finalen i Copa del Rey 2017 mot Alaves.

Messi tilbake i trening med en blackout av Nemeziz Adidas, og denne gangen har vi bedre kvalitet bilder som vi har oppdatert innlegget.

 

For noen dager siden kunne vi se Leo Messi i opplæring av FC Barcelona med sorte støvler som ikke var sitt vanlige mønster. Boots han var trening med den argentinske sprekk var intet mer og intet mindre enn Adidas Nemeziz, ved å erstatte dagens silo bruker.

Som du vet, bruker den argentinske spilleren nesten 2 år siden sin egen unike silo Adidas Messi, utviklet med hjelp av spilleren selv å utnytte sine viktigste egenskaper som fleksibilitet og hastighet.

 

Er planlagt til juni 2017 (eller kanskje i slutten av mai hvis FC Barcelona nådde finalen i Champions League), lanserte de nye silo fotballsko Adidas Nemeziz, som teknisk heter Nemeziz 17 -og du vet at Adidas setter nå navn til generasjon avhengig av året som Lance.

 

De var nettopp støvlene som han så Leo Messi i trening om dagen med klubben, selvfølgelig i blackout. Det var akkurat det Adidas Nemeziz 17.1, slik tilfellet er med dagens Adidas 16,1 Messi vil ha en storesøster med design "slip" heter Nemeziz 17+ 360Agility.

 

 

Takket være bilder av treningen, som ikke er helt shoddy, kan vi se silhuetten og de første tekniske detaljene for kommende støvler Messi for 2017 sesongen - 2018. For å starte, den argentinske spilleren vil fortsette å bringe versjon laced. Det virker som Leo ikke liker Motivet "slip" som Adidas pusset tidligere i dag temporadaen sine fotballsko.

 

Ved første øyekast, og sammenlignet med 16,1 Messi Adidas, de første bildene viser en ganske høye støvler med tunge, men allerede er integrert i bagasjerommet, i motsetning til den minimalistiske kategorien av de eksisterende støvler. Men det synes å være tale om en kjede stil Mid Cut som 16+ PureAgility Messi.

 

Hælen området ser også annerledes å være litt høyere enn normalt, kanskje for å beskytte akillessenen, et svært farlig område lidd store skader i fotball. Syn følelse er at støvelen er meget tett ved bunnen, slik at huset skal være laget av meget fint materiale og teknologi som sikrer en god passform og fremfor alt en god passform.

Så vi har blitt fortalt, er mottoet til den nye siloen Adidas Nemeziz vil forbli Unlock Agility, slik at funksjonen til disse støvlene vil fortsette å utnytte agility på spilleren. Ja, denne gangen Adidas ment at denne siloen er støttet i feltet for flere profesjonelle aktører i tillegg til Messi.

 

Som skjer med Cristiano Ronaldo og Mercurial (og også på den tiden skjedde på anledningen med F50 Adidas), Messi vil ha sin egen versjon av Nemeziz eksklusive colourway, mens andre spillere som passerer denne nye silo bære colourway av kommersielle samlinger. Tilsynelatende i sine sosiale nettverk, er det forventet at en slik Draxler og Filipe Luis med den versjonen uten ledninger Nemeziz.

Leave a Comment