Møt Nike Mercurial Superfly og Vapor 360

Posted by admin 10. Feb 2018 0 Comment(s)


Velkommen til verdens mest innovative støvler: Mercurial 360. Det første Nike-produktet gir deg en gang rundt hele foten, og eliminerer behovet for en tradisjonell sålplate. Mine damer og herrer, møt Nike Superfly VI og Vapor XII.


Ike har i 20 år produsert Mercurial støvler for de raskeste spillerne i fotballverdenen med eksperimentelle og spillskiftende innovasjoner. Mercurial 360 er basert på den stolte tradisjonen med en 360-konstruksjon som snart vil være tilgjengelig på Nike-sko på tvers av andre idretter. Først av alt, vil denne teknologien gi Nike superstjerner som Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé og Neymar Jr. de raskeste støvlene noensinne.


I anledning Mercurials 20 års jubileum har Nike gitt Mercurial 360 et rent design en Swoosh på forfoten av Orange Debut Coloring. Og siden Mercurial spillere pleier å være noen av de raskeste spillerne i verden, har Nike lagt til en "M" på hælen, som er den siste forsvarsspilleren ser når en Mercurial-spiller blåser forbi dem.


Selv om forsvarerne kan være redde, kan vi ikke vente å se de nye Mercurials på banen! Men hold igjen og la oss bli litt klokere på teknologiene bak disse skjønnhetene.


Som med så mange andre Nike støvler, er fokuset på Nike Mercurial Superfly og Vapor 360 passform, berøring og trekkraft. Nike har imidlertid denne gangen gjort store endringer på tegnebrettet, og Mercurial 360 er allerede en sterk kandidat for årets støvel i 2018.


På Mercurial Superfly 360 har Nike byttet Dynamic Fit Collar (som i seg selv er forskjellen mellom de to støvlene) til en lavere versjon, lik den du har sett Ronaldo, foretrekker de siste sesongene. Både Superfly og Vapor 360 består av et mykt materiale som gjør dem minimalistiske og strømlinjeformede.


Passformen er grunnlaget for fart. Hvis passformen ikke er på punkt, spiller det ingen rolle hvor nyskapende et par fotballsko er. Hvis bare foten glir 1 mm inne i oppstart, kan jevn hastighet skade. Dette er absolutt ikke noe problem i den nye Mercurial takket være Nikes game-changing 360-konstruksjon muliggjort av Flyknit-teknologien. Denne innovasjonen klamrer seg bare til foten og eliminerer gapet mellom foten og sålen.


Nike har plassert knapper under pannen og hælen for optimal trekkraft. Knoppene er 'mindre som en hov, og mer som en klo', og Nike er inspirert av den glatte cheetahen. Og den videre utviklede underfoten er mer enn bare et visuelt underverk. Bare spør Cristiano Ronaldo.


Sist men ikke minst, gir Mercurial 360 en mykere berøring til ballen, men det kan fortsatt kjempe mot elementene i naturen. Dette skyldes Nike All Conditions Control (ACC), som tidligere ble plassert på Flyknit-produktet, og skapte et tynt lag. ACC er nå innebygd i etableringen av Flyknit-materiale, og eliminerer det ekstra laget uten å kompromittere ytelsen. Alt i alt er Mercurial 360 så strømlinjeformet rent, og på Unisport HQ kan vi ikke vente på å se CR7 og NJR-briller i Nikes mesterverk.

Leave a Comment