Møt den splitter nye PUMA One og den nyeste FRAMTIDEN

Posted by admin 19. Jan 2018 0 Comment(s)

 

2018 har nettopp begynt, og PUMA er allerede klar til å sende sin nye ONE i år på banen. De bøyer sine designmuskler med en ny fargevariant av FREMTID og den første Puma one 18.1 noensinne. Les mer her.


2017 var et godt år for PUMA, hvor de tok modige beslutninger ved ikke bare å stoppe med å produsere den populære evoSPEED, men også evoPOWER like elskede. Det skremte oss litt først, men etter å ha sett de to støvlene som erstattet de gamle, var vi så selvsikker som Aguero er på frilanser. PUMA FUTURE har en vilt design med en dristig funksjon, og PUMA ONE 18.1 er en rask støvel for alle som ønsker høy kvalitet.


I dag PUMA som nevnt oppdatert sin ONE-silo 2018 og gjort en rekke endringer i den opprinnelige design, noe som gjør støvelen raskere, gir det en bedre passform og enda bedre kontakt med ballen enn før. Hvis ikke ennå oppdatert på PUMA ONE, er støvelen designet for å gi spillerne den tilliten de trenger for å spille sitt beste. Derfor tilbyr ONE en tett passform som gjør at du føler deg så fort som mulig.


I fjor PUMA ONE utelukkende i en versjon som besto av en tynn og myk forfot av kenguru skinn, men til 2018-oppdatering PUMA valgt også å designe en støvel med en syntetisk øvre for de som tror at skinn er for clunky. Det er alltid et stort pluss når merkevarer tilbyr forskjellige valg!


Begge modellene, både FREMTID og den nye versjonen av ONE, er støvlene som PUMAs spillere vil være på for VM i Russland i sommer. De er tidlig med designene sine, og vi er glade for å se hvilke farger de har valgt, Agüero, Griezmann og co. må stave inn.

Leave a Comment