Limited edition adidas Copa Confederations

Posted by admin 20. Jun 2017 0 Comment(s)

De tyske splitter overraskelser med en ny "Limited Edition" som kommer ut for å markere sommerturnering, Confederations Copa.

 

I fravær av VM og EM 2017 for sommeren oppmerksomhet er det fokusert på Confederations Copa. For denne anledningen adidas Pack kommer ut med en spesialutgave hvor vi finner adidas X17 + og 17+ ACE å hoppe ut på banen med en innredning som kombinerer med den offisielle ball i turneringen i hvitt og rødt.

 

 

Fotballsko Adida X 17 + Purespeed
Bare to uker etter lanseringen av den nye generasjonen av adidas X17 er oppfylt, og vi har en ny colorway for silo, men denne gangen må du vite at i denne pakken bare se high-end modeller. Som vi kan sette pris på innredningen forblir de samme fargene vi ser i den offisielle ball i turneringen, og som et resultat har vi veldig prangende støvler som ikke vil gå ubemerket hen.

 

 

Fotballsko Adidas ACE 17 + Purecontrol
Som tilfellet er med adidas X17 + ACE 17+ vil ikke ha noen endring i sine tekniske spesifikasjoner for denne pakken som den eneste endringen vi ser i dekorasjon design vend sammenlignet med X. vi ser med adidas allerede lansert en spesialutgave for Euro 2016 med drage Pack og det virker som hver sommer turnering vil ha en limited edition kolleksjon.

Leave a Comment