Innendors Fotballsko Nike Tiempo Ligera Iv Ic Svart Gra

Posted by admin 19. Dec 2017 0 Comment(s)

 

fotballsko sko Små spillere nike mercurial innesko trener, har hvisket: "Se, se, er Wu Yu tilbake!"
"Hvordan kom det barnet tilbake?"
"Er han ikke vondt på hodet? Så fort?"
Mange er fullt av tvil om dette, for å vite når Wu Yu ble skadet, kan legens diagnose være ganske skummelt.
Hodet til bakken, på stedet i koma, dette er ikke bra, det ville være vegetativt.
Selv om Kureha og deres forhold er ikke kjent, men uansett utfall er trening sammen i mange år yngre partner, mange små private aktører er inne for adidas sko rosa Kureha stillhet og bønn.
Kureha slått ned før backup fullback Tom Peters, i det øyeblikk av ulykken, hjertet litt mer eller mindre skyldig, men nå funnet intakt Kureha faktisk kom tilbake, han umiddelbart krøllet seg i leppa, svært lav forakt Scolded: "Kom tilbake så fort, engasjere i lang tid trener skremme folk ah!"
Å se de små aktørene har kommet sammen 3322 snakker, ikke konsentrere seg om trening, treneren stå på sidelinjen, når høyt knurret: "Hva bråkete støyende, du har disse liten jævel som hastverk med å fortsette treningen!"
Den unge spilleren nærmest treneren var spesielt uheldig fordi spytten til treneren spatterte på ansiktet og kroppen.


adidas fotballsko messi Men i møte med sinte trener kan han ikke våge å rømme, bare for å tåle avsky, fortsette å trene.
Etter at alle de små spillerne begynner å konsentrere seg om trening, coaching dette viste, da han fant en sjokkerende kommer Kureha og når Eddie Van Damme Eller, selvsagt sjokkert og målløs.
Etter en lang tid reagerte denne reaksjonen: "Wu Yu, du, hvordan blir salg på fotballsko du tømt? Kroppen er fullstendig gjenopprettet?"
Wu Yu gikk fort, respekterte: "Herr trener, legen har godkjent meg til å bli utslettet!"
"Er dette? Dette er flott, vi har et lag i morgen for å være vert for spillet, siden du er tilbake, bare for å delta!"


Coach (DavidGevaert), trettifire år, adidas kunstgress sko som en ungdom trener, er hans trenernivå fortsatt ganske bra, er som regel alltid står overfor styret, det virker som alle er det samme som skyldte ham penger, hver treningene er rettet mot spillere som høyt brøl knurre på Kureha syn, han bare brøl rangel, selvfølgelig, dette ville aldri tør fortelle ham trener kallenavnet.
David trener snudde og rettet mot en gruppe skødesløse spillere ropte: "Jackrabbit, Wu Yu tilbake, du er heldig i dag, første to minutter hvile, og fortsett deretter trening!
Snakket om sist, smilte bare og gikk til Eddie Van den Elle: "Gammel mann, fant du noen gode frøplanter denne gangen?"
"Ingenting bra, nivået er nesten ..." Eddie rystet på hodet, ansiktet angret farge svar.
Å se trener og speider Eddie chatter, er lagmedlemmene samlet i øyeblikket Wu Yu rundt.
En liten følgesvenn, nysgjerrig refererer til Wu Yu-hodet spurte: "Wu Yu, hodet ditt er greit?"
"Idiot, hvis Yu's hode skadet, men også ut av sykehusdøren?" Ved siden av en svart spiller kunne det ikke hjelpe, men hvisket forbannelse.
"Hva sa du?"
Svarte spillere står overfor å vise enkelt og fotballsko cr7 ærlig smil: "Jeg sier bare sannheten!
"Richard du bastard ... ..." sint den lille spilleren rasende.
Svart ungdomslaget spillere er en av de få spesiell jern buddy forhold Kureha, Richard Robinson (RichardRobinson) og Kureha samme år, høy og brautende, var opprinnelig en lek sentrum, men dessverre sin fart dårlig posisjonell fornuft heller ikke hvor sterk det siste året ble forvandlet til en linebacker coach, anti-luft og beskytter veldig sterk, men svært grov forsvar, lett lisens til å spise, for tiden bare juniorlaget forsvarer fra benken.
En annen liten spiller som heter Gordon, er Gordon, også en 16-årig med en erstatning midtbanespiller.


Black Richard høy nok til å ha 187cm, kropps sterk sterk, ser langt ut som en høy og tykk svart jernkolonne.
Ordinær tenåring har 173cm høyde i en alder av seksten, bør vurderes normalt, men Gordon er navnet på utøveren, blir hans slank kroppsbygning, med svart stativ med Richard tynn og kort.
Denne asymmetriske to mennesker, men hvorfor er en god partner, hver dag vri sammen for å kjempe mot hverandre.
Når han ser på to små samarbeidspartnere, minner Wu Yu om minnesfragmentene, de tre treffer seg litt etter hverandre, ansiktet hans kunne ikke hjelpe fremstå et smil.
"China Boy, trodde ikke du faktisk liker, tør å komme tilbake? Er det i fjor høst nok smerte ?!" En stemme plutselig hørtes sarkastisk hån.
Wu Yu leter etter prestisje, så jeg ikke langt unna med en 14 år gammel ungdom fotball lag reserve tilbake Tom Petters kom.
Snakker av Tom Peters, Kureha og han var ganske skjebne, i ungdomslaget så tidlig som den første dagen, det var Kureha trener Tom Peters tildeling og opplæringspoeng i en liten tropp.
I begynnelsen er Wu Yus hurtighet og dyktighet fotballsko skinn kunstgress topplaget, nyte Anderlechts spesielle gylne gutt, og Tom Pitts?


Han er bare en svært vanlig spiller, kan han ikke sammenligne hastigheten på Kureha, er spillteori ganske vanlig, i henhold til denne utviklingen, noen år senere skulle bli Kureha Anderlecht første lagspillere, Tom Peters Det blir en belgisk B League vanlige spillere, eldre bare for å være en idrettslærer.
For Wu Yu er Tom Pittles hjerte full av misunnelse sjalu hate, han hater Gud nike ag fotballsko hvorfor så urettferdig, alle de gode tingene til Wu Yu, den kinesiske.
Dag for dag, skjebne er fantastisk, etter Wu Yu inn i U15 echelon, hans ferdigheter, hans aura på banen som om alle forsvinner over natten.
Selv om Wu Yu også har den vanlige hastigheten på vinden, men i møte med tvunget skraping, er hans tynne kropp dødelig.
Wu Yu er redd for å lukke, når det strålende juvenile geni, Anderlechts Golden Boy raskt tilbud fotballsko junior faller alteret, for å bli en vanlig spiller.
Denne oppdagelsen glad Tom Peters, den opprinnelige høyt over gullgutten geni, nå ingenting, men en bølle er å kose seg, gjemmer seg i et hjørne hemmelighet patetisk gråte ah!
Richard og Gordon så på hverandre med et grøt smil som Tom Pittles hørte den sarkastiske sarkasmen.
"Denne hjemsøkte fyren staude, faktisk kom igjen, min Gud, er han Wu Yu andre hevn det? Hvordan hadde ellers vært Clutching Wu Yu holde det? ! '
Hvis i samsvar med Richards temperament karakter, hvem bryr seg så provoserende provosert latterliggjort seg, må vi prøve smaken av jernnote.
Men Tom Pittles provokerte ikke ham, men Wu Yu.
Selv om både Richard og Gordon tidligere hadde kommet fram for Wu Yu, men svak personlighet, valgte Wu Yu alltid å unngå.
Under Tom Petters hjertelige propaganda kalles mange spillere bak kulissene Wu Yu myk, brusk, feig og sissy.


"Hei, Wu Yu, når kan du virkelig være en mann tilbake, tøff til Tom Pittles at irriterende spøkelse punch det? ! '
På den tiden Richard og Gordon er i hemmelighet engstelig for å Kureha svakhet i mitt hjerte, men plutselig hørte røsten lød Kureha :? "Min Gud, hvem er denne fart, hvordan kunne en slik stinker beløp, er det også kvalme det! "
Jeg så Kureha side ser til Tom Peters i avsky, som om det deler virkelig stank slo hendene raskt viftet luften, det uttrykket, kan det ta bare handle Oscars østerrikske Død kort det!
Richard og Gordon ble bedøvet av Wu Yus forestilling, Tom Pittles på siden, også dumt øyeblikk av dumme.
I alles minne, uavhengig av Tom Peters bølle, Kureha har ikke den minste innsigelsen, ville han holde ut i stillhet eller løpe vekk.
Logisk ganger før Tom Peters bølle Kureha er også mye, selv en masse tid på å snakke om ord enn selv stygg dag, men Kureha har ikke måttet kjempe tilbake, noe som gjør Tom Peters har lenge vært vant til casual bølle Wu Yu.
Men nå som han hadde blitt mobbet, hadde vilter latterliggjøring ikke tør snakke tilbake fyr sarkastisk, i dag faktisk kjempe tilbake, og se ham på den måten, ikke et fnugg av frykt, denne, denne, denne TMD til slutt hva som skjedde? !
Tom Pittles stupidly starte til side i lang tid reagerte ikke, hans hjerne er fortsatt i en tilstand av krasjer.

Leave a Comment