Hva er den beste fotballsko? Topp 6!

Posted by admin 22. Aug 2018 0 Comment(s)

 

Vi presenterer deg toppen av de beste fotballskoene i henhold til oss. Fotball er den mest populære sporten i verden. Alt du trenger er en ball, slik at du kan spille hvor som helst. Likevel, når du spiller i en klubb, kan du ikke spille med noen par fotball støvler. Faktisk, hvis du kommer på banen med et par charentaise, tviler jeg på at dommeren lar deg spille. I tillegg er det også fint for en spiller å ha de siste fotballskoene og være stilig selv på banen. Kvalitet og estetikk, vil du se de beste fotballskoene i øyeblikket som vil gjøre deg til den mest stilige spilleren av spillet. Dette kan være trøstende hvis du tar en koffert, det er alltid vant.


1. Adidas Copa, den tidløse
Adidas Copa fotball støvler har eksistert i svært lang tid. Hvis du spiller i en klubb, må du ha sett noen bruke den. Adidas Copa er laget av Kangaroo skinn, og er veldig behagelig og ideelt for folk som har en bred fot. Det er en perfekt modell for forsvarere siden de er veldig motstandsdyktige. Estetisk er det et par vintage sko, vanligvis svart, selv om Adidas nylig har gitt ut flere farger for dette produktet. I tillegg kommer de i støpte og skruede klamper for at du kan spille på alle overflater. Hvis du liker fotball sko komfortabel, slitesterk og ønsker å gi deg en liten side "gamle", vil Adidas Copa behage deg.


2. Puma One 18.1, enkel, men av kvalitet
Vi fortsetter med fotballskoene laget av lær. Puma One 18.1 er en high-end modell av merkevaren. Laget av en "sokk", vil de holde ankelen perfekt for å unngå skader. I tillegg har du en indre fôr som gjør at du kan beskytte deg mot kulde. Dette skinn på toppen av skoen er greit for deg å ha en bedre hit ball og lar deg dribbling til Ronaldinho. Du vil fortsatt trenge litt talent, men det er en god måte å hjelpe deg med, hva tror du?


3. Nike Magista, den brede skoen på Nike-linjen
Nike Magista fotball støvler er de bredeste modellene i Nike-serien. Eksisterende i høy eller lav versjon, har disse skoene en veldig tynn tøffel som gjør det mulig å få en fin touch av ballen. Du finner et roterende område foran på foten for å gjøre raskere retningsendringer. Det er en modell som stemmer godt overens med spillerne som utvikler seg i feltets akse. Når det gjelder estetikk, er det en sko ganske enkel, men stilig som du finner i en rekke forskjellige farger.


4. Puma Futur 18.1, en high-end modell
Puma Futur 18.1 fotballsko er en veldig vellykket og oppskalere modell. Det er en lett sko som har en tøfler for bedre støtte av ankelen. I tillegg vil du ha en sømløs liner som vil tillate å helt ta form av foten fra første gang du setter dem på. Den er utstyrt med polstret innersåle for maksimal komfort. Til slutt er det en fotsko virkelig estetisk stilig, som for meg var den store feilen i Puma i tidligere år. Med denne modellen kommer merket også tilbake i de store ligaene når det gjelder kvalitet og stil.


5. Adidas X, for mer fart
Vi går inn i topp fem av de beste fotballsko i vår Adidas med X. Det er en high-end modell fra Adidas som ble designet av den splitter for mennesker som søker fart som midtbanespillere eller angripere. Det er en ultra lett sko som har Techfit-teknologi. Techfit er en sømløs tøffel som umiddelbart tar formen på foten for å sikre maksimal komfort. Forsiden av foten, uten snørebånd, er studert slik at du kan styre ballen enkelt når den kommer raskt. Endelig er Adidas X utstyrt med "NON STOP GRIP" for å sikre best mulig grep på ballen og dermed ha total kontroll over ballen.


6. Adidas Nemeziz, fotballskoene til legenden Messi
Hva med Lionel Messi bortsett fra at han er den beste fotballspilleren hele tiden? Legenden som spilles på FC Barcelona gjør hans fenomenale dribling med Adidas Nemeziz fotballsko. Du finner en rekke teknologier på denne modellen. Først og fremst er den laget av Agility Knit på forsiden av foten for å ha en montert og veldig dynamisk tøffel.

Leave a Comment