Fotballsko Nike Tiempo Ligera IV IC Mens Rod Hvit

Posted by admin 17. Jan 2018 0 Comment(s)

 

Siden han ble med i første lag, har Vincent Compagni alltid kommet til treningsfeltet tidlig oppvarmingstrening.
Hver gang han ankom tidlig treningsplass, tf fotballsko trente mer enn tjue minutter før han så en eller to lagkamerater, søvnige øyne, gikk rolig for å delta i trening.
Men i dag, da Kompany kom til treningsbanen, fant han uventet to personer, hvorav en var assisterende trener Franchwukkallen, som sto på siden av treningsbanen og så på noe og så på uttrykket Liker å nyte en sjelden og dyrebar baby.
Den andre mannen var da en ung spiller som ikke visste hvor det kom fra. Han stod på banen med en fotball, gikk raskt forbi hindringen og sparket deretter føttene.
Kopani visuelle unge skyte avstand, ca 30 meter.
Det som virkelig var overrasket Kompany var at på så lang avstand ser nike hypervenom innesko det ut til at unge mennesker er godt tilpasset til lange skudd, og minst seks fot av hver 10 adidas fotballsko størrelser skudd kan få ballen i hjørnet; Ikke scoret, men nesten aldri truffet, tverrstangen glir ut.
"Awesome long shot!" Conpani kunne ikke hjelpe, men fotballsko magista hvisket.
Hvis du prøver å få denne unge mannen til å prøve lange skudd i løpet av spillet, er jeg redd for at det blir en veldig farlig ting.
Langtrekkende trening blir nøye overvåket den unge assistenttrener Frankie Voca Troon, da han hørte skritt bak ham, snudde han seg og så og så en forsvarer Vincent Kompany vanlige rotasjon spiller stasjon Ikke langt unna, hans øyne stramt fast på retten den tynne figuren.


"Vincent, det er lang tid å komme!" Franchwukatren vinket med et smil.
Kong Pani ser assistent trener og sier hei, og raskt se tilbake, svarte ansiktet hans et snev av grin: "Hei, mr coach."
Franchwukatlun refererer til den magre figuren på banen som insisterer på langdistanse trening: "Den lille fyren, skal du være kjent?"
"Han? Jeg gjør ikke ..." Compagni bare forberedt på å si rimelige fotballsko ingen forståelse, men da Wu Yu ble driblet, så han på det kjente ansiktet: "Hvordan ville han?"
"Er det rart?"
Conpani frowned, og det var rart å spørre: "Nei, adidas sko svart og gull det er bare at han alltid har vært flittig, men han bør ikke være i ungdomslaget? Hvordan kommer man til første lagets treningsbane?"
Genghis Khan Wu Kinesisk spiller, Kopanni vet naturligvis, men fortsatt veldig kjent med det, sammen de bodde i ungdomsleiren i flere år.
Kompany og Anthony fotballsko med sokk superfly Vandenborre er den animerte Gemini of Anderlecht, mens Wu Yu er den gylne gutten kjent som Anderlecht.


Relativt sett var Wu Yu fra sin barndom langt overlegen i berømmelse og teknologi til Coganni og Vandenabole. På den tiden var han veldig god på teknologi og var høyt ansett av folk som bare ikke tenkte på det. Fysisk konfrontasjon slik at han helt ødela, og til slutt ble en erstatning for ungdomslaget.
Frem til nå kan Wu Pitt, Tom Pittsell i distriktet, ikke vinne. Før Yupangani overførte til første lag, var Wu redd for å bruke fysisk konfrontasjon med Tom Pittles.
En skikkelig, frykt for fysiske konfrontasjonsspillere, selv om teknologien er utmerket, til retten, er fortsatt veldig lett å håndtere.
Kompany fra bunnen av hjertet mitt, noen ser ned på denne feige feige karakteren.
Så i treningsfeltet fant at faktisk Wu Yu, ble han veldig overrasket, nesten ikke kunne tro på mine øyne.
For det overraskede utseendet på Kopani ansikt, hadde Franco Vukatren allerede sett det, bilige fotballsko men han sa fortsatt med et smil: "Vincent og Wu nå bli med i første lag, og du blir lagkamerater a. "
"Hva? Han, han kan faktisk bli med første lag?" Compagni veldig overrasket over å se banen, trener Wu Yu.


Det første laget nylig et stort område av skaden, er lagets moral faktisk et sjokk, til sårt tiltrengt friskt blod delta, men i lys Kompany, Kureha denne frykten for fysisk konfrontasjon, svak karakter feiging kan ikke ha noen kvalifikasjoner Bli med i første lag.
Overført til første lagspilleren skal være Vandenborre, Rex, Anthony, Howard, Mark som styrken til de unge spillerne.
"Gosh, hva tenker treneren? Hvordan kan vi overføre denne feien til første lag? ! Kompany så på retten blir hardt arbeidende Wu Yu, ropte hjertet mitt i hemmelighet.
Franco Voccallen gisset sikkert hva Campani ville ha i sinnet, og sa med et smil: "Vincent, gå nå til garderoben for gode klær, gå lek med den lille fyren for å trene den!"
Etter å ha hilst, nikket Kopani alvorlig: "Vel, mr. Coach, innesko nike jeg vil snart følge Wu Yu for å trene godt!"
Når han leser de fire siste ordene, kunne Compagni ikke hjelpe, men forverre tonen.
'Coward, vil du bli med i første lag? Hmmm, du må passere jobben min! "Compagnie hjerte hemmelig tenkte, så løp raskt inn i skapet for klær.
Se Companion løp raskt inn i garderoben, Franch Verkartlens øyne blinket et spor av søte øyne, munnen mumlet: "Dette vil være interessant, jeg har hjulpet deg med å finne en passende Sparring, lille fyr, du må takke meg godt!


Wu Yu trener plutselig plutselig, bare følte en kul bris, dekket med fint hår reist.
Gniddet hans arm hardt, Wu Yu er veldig rart, nike magista med sokk frynst, ifølge sannheten skal været ikke være kaldt ah!
Noen få minutter senere satte Compagni på utstyr, med Franchi · Vukctrom si hei, de løp raskt inn i treningsområdet.
"Wu Yu, jeg forventet ikke å møte deg her!" Til tross for desillusjonen av Kopanyi Wu Wu, men han fortsatt høflig sagt.
Hørt etter noen ropte navnene hans, vendte Wu Yu om og så overraskende komers ungdomshold er en av dobbelstjernen Vincent Compagnino, øyeblikket glinset: "Vincent Compagni, hei! "
"Jeg hørte deg overført til første lag?" Kompany spurte tilfeldig.
Wu Yu svarte ærlig: "Ja, i dag for å rapportere."
Kompany rom å bevege seg provosert fotball, bare Dian Dian ball, snakket og sa: "?? Jeg ser deg alene i denne langtrekkende trening, bør det være veldig kjedelig som vi spiller to personer til tyrefekting!"
"Bull ?!" Kureha Kompany kikket på, og nå plutselig tenkte på hans styrke, ungdomsleir i en tyrefekting, bør ingen kan hindre under sin egen, sokkesko barn men Kompany men umiddelbar tidlig Ble med i første lag, ifølge hans styrke, bør en masse talent forbedres nylig.
Wu Yu vil også vurdere å vurdere under deres nåværende en-mot-konfrontasjonsevne, nikket med et smil under for å svare: "bra!"
"Da angriper du først, så lenge du kan ta ballen inn i den andre siden av målet, selv om du vinner!" Clobani-øynene blinker en skinn av forakt, snappet: "La oss gå!"
Wu Yu tilfeldig brakte en fotball, driblet til fots, oppmerksom på det gode hullet Pani-stasjon, gråt og ropte: "Klar litt!"


"Kom igjen!" Conpani veldig foraktig svar.
Wu Yu kontrollere fotballen på foten, raskt mot adidas sko med gull retningen av Campanai rushed til de to mennene er i ferd med å møte på et øyeblikk, Kompanys høyre skulder hardt mot Wu Yus skulderslag.
Denne positive fysiske konfrontasjonen, ifølge Cospani's minne, skulle være Wu Yu mest skremmende ting.
"Coward, siden kom til første lag, la du se gapet mellom første lag og ungdomsholdet! '
Tenk på dette sinnet, slo Conpani straks på skulderen.
Som en sentral forsvarer har Kompany alltid hatt en veldig god kroppsbygning, kombinert med en god og hardt arbeidende holdning, eller han vil ikke skille seg ut blant mange unge spillere og bli et ungdomslaget i Anderlecht En av de defensive dobbeltstjernene.
I det siste fotballkampen er det sagt at Compagnie allerede er kjent som en demon (også kjent som Mavericks).
Wu Yu så Kong Pani krasjet over, han fryktet ikke, men beveger seg fremover, med skuldrene litt, og tvinger Kompanys innflytelse avviker fra.
Det er en så kort kontakt, Wu Yu følte umiddelbart kraften til Conpani, åpenbart sterkere enn noen defensiv spiller før kampen.
Dette er imidlertid også normalt, som en svart spiller, er Kompanys fysiske kondisjon ganske bra.
En hit, Kompany føler seg veldig overrasket, ifølge tidligere erfaring, på grunn av sin egen styrke, denne treffen Wu Yu skulle umiddelbart falt til bakken før ah!
Hvorfor etter kollisjonen, ikke fotballsko test Wu nye nike fotballsko 2016 Yu ikke bare faller til bakken, men også fast styrt fotfotball.
Denne historien er litt plagsom ah!
Kompany vanligvis frynset, med utmerket fysisk form, snudde han snart Wu Yu, denne gangen han med vilje lagt til noen få poeng på grunnlag av akkurat nå.
Wu Yu synes også interessert i konfrontasjon med ham, og ingen hastverk å åpne, de to slo en kropp, Conpani fortsatt ikke banke ned Wu Yu.


'Scary det? ! 'Compagnie-runden stirret på perlene, det er overrasket hemmelig tenkt.
Bekjennelse av onde Kong Pani øker igjen sin makt, innpakket Wu Yu-konfrontasjon med ham.
Med Kompany økende styrke i kampen mot Kureha har klart svært vanskelig, selv om han ikke har falt, men tempoet har tydelig ustabil, han snublet flere ganger nesten falt, men i kraft av Et uoverensstemmende nederlag av viljen, stabiliserer alltid staturen, fast i kontrollen av fotballen ved foten, la den bli snappet bort.
"Umulig!" Compagni ropte høyt, tror det er assistent trener ved siden av å se det også!
Hvis du dårlig ytelse, kanskje i hjernen til assisterende trenere for å redusere poengsummen, utålmodig, slår Kompany Spot Wu Yu sin skulder, voldsom kraft forbi fortiden.
Denne gangen hvis du vil bli rammet av ham, er jeg redd Wu Yu falt til bakken på bakken må ikke.
Men når Kampany treffer tiden, er Wu Yu veldig smart til en av sine egne skuldre fremover, det er litt et øyeblikk, kompanys innvirkning gniddet hans pipa i nærheten.
På grunn av Wu Yu's unngåelse, som resulterte i Conpani kolliderte med avstanden og siden har vært betydelig forskjellig, et øyeblikk for å gjøre handlingen litt deformert.


Opprinnelig ønsket å treffe motstanderens, har blitt en rolle i å forsterke Kureha av Kompany streik, rask gli fremover skritt, foten fast i kontroll av fotball, med hjelp av ett slag ut av egen bane Compagni Område, fra Confucius jakten opp, Wu Yu vise sin egen hastighet, rushed til målet raskt.
Kompany så på Wu Yu fotball, veldig lett å sparke inn i de tomme nettene.
"Litt seier over et sett!" Wu Yu smilte fotballen hekta tilbake, rettet mot Kompani sa.
Kompany, hans ansikt askegrått, gjorde han ikke tror den tidligere Kureha redd for fysisk konfrontasjon, og nå vil endre seg så stor konvergens av forakt i sjelen, hvisket: "Again"
"Vel!" Wu Yu følte allerede Pazoni forakt for ham, og for øyeblikket hørte han Compelneys ord og lo omgående.
Kompany peker bak sitt xxl fotballsko barn mål og sa: "Og fortsatt akkurat det samme, jeg bare skjøt i fotball bak mitt mål, selv om du vinner."
"Ja," Kureha snev av munnen hevet grin, hjerte hemmelighet tenkte: 'Jeg tror at med den første ballen, bør du ikke tør å se ned på meg, ikke sant? ! 

Leave a Comment