Fotballsko Nike Mercurial Superfly V FG Svart Bla Camo

Posted by admin 26. Mar 2018 0 Comment(s)

 

"Vil verten begynne å samle premier nå ?!" Systemet hørtes i øret.
Wu Yu trodde ikke mye og sa direkte: "Vel, få det!"
I juli og lys farge blinker, en kan drikke ute i hendene fotballsko til salgs på Kureha, sier Gud kort ball tre tegn, flamboyant kant sier også fysisk utvinning ernæring vann flere tegn, i tillegg til drikkevarer, den virtuelle valutaen i energi dukket undertittel 20:00 på det elektroniske displayet [45-graders vinkel mens bestått kurs] det omgjort til en stor ryggsekk og landet Kureha føtter.
"Ikke for å si at en flaske med det? Hvordan ville drikke bokser? Og jeg så ballen i supermarkedet [Gud] merkevare vann ernæring fysisk utvinning, men en stor flaske med ah!" Kureha holder en fylling drikke, le og gråte Stilt høyt.
"Gud kortet [ball] fysisk utvinning ernæring vann i tre, maksimalt 500 poeng i flasken trenger penger til å kjøpe energi, energi ampuller må 3.000.000 mynter, dette fyller billigste, bare 100 poeng energi valuta; vert fullført oppgaven nivå, bare for å få ballen fylle [Gud kortet fysisk utvinning ernæring vann]; vert å få høyere premier, Nike Mercurial Superfly FG kan du gjerne forbedre sin personlige makt "!
Vel, etter å ha lyttet til systemets ord, ble Wu Yu ansikt svart. Nimas jævla system så faktisk ned på folk. !
"Er verten nå spiller roulette lotteri ?!"
"Puff!" Wu Yu svarte høyt.
Når pekeren beveger seg, stopper den endelige pekeren på et mønster skrevet med retningsendring.
"Gratulerer til å bli vert å få [ferdigheter] ferdigheter kortet, må verts gjennom mye trening for å være en liten endring for å forbedre sine dribleferdigheter!"
Så snart stemmen var over, blinket syv lysfarger inn i Wu Yu-hodet.
Føler endringen til den nye tillegg av [Informasjon] presentasjonsteknikk, nikket Kureha med tilfredshet: "[ferdigheter] ferdigheter til å bli, vel, dette er ikke dårlig!"
Nå er han i ferd med grenseverdier enkelte dribleferdigheter, en bedre i spillet, traff et par av to, eller om det er et par tre, vil ekstraordinær suksess nesten svært vanskelig.
Hvis du kan endre [ferdigheter] for å praktisere og deretter få en rekke dyktige, jeg tror både på feltet eller i treningsfeltet system plass, bør et par av to suksessraten forbedre mye.
Etter vinne spillet, kunngjorde treneren at alle spillerne en fotballsko str 26 fridag, uansett, ikke gå til klubber, Kureha bare å bo i Guds treningsfeltet ball system plass, begynte å praktisere nye kunnskaper kort triks [endre].
I løpet av treningsfeltet systemet i praksis, realiteten er langt bedre enn mange slitne, fordi her Kureha ikke trenger å plukke opp ballen, har ikke mye tid til å hvile, når Kureha litt slapp, vil systemet være ned dager Ray, slengte til bakken.
Trick kraft godt under kontroll, på det meste, Kureha føler prikking og smerter i kroppen av lynet random walk, og hva alvorlig skade eller død situasjon ikke skjer, er det andre også svært dårlig i bildet, ved et uhell Et par eksplosjonshoder, som svart karbon, munn står fremdeles mot omverdenen, rullende svart røyk ... ...
Under tortur av systemet ville Wu Yu ikke slappe av.


Wu Yu stoppet ikke etter trening for hundre ganger, og han måtte fortsette å øve daglige langdistanseøvelser.
Til tross for en hel dag med trening ned [endre] [ferdigheter] tung beskytning av døren og frontlinjen fremdriftslinje sakte, men minst det er fremgang det!
"Hei, jeg har ingenting å si, vil disse fremdriftsindikator stige fullt nivå ah ?!" Etter hard skudd ble sparket fotball, Kureha puste tungt spurte.
"Hver dyktighet har sin dyktighet, oppdelt i en total motvillig, nybegynner, middels, avanserte, komplett fem nivåer; dagens praksis med verten [] bare til tung beskytning av døren knapt nådd stadiet, de lengste få ferdigheter [er] en rettvinklet sving til I begynnelsen av scenen nådde den nye beherskelsen av "omdirigering ferdigheter" motvillige scenen. "
"Hva? Bare et slikt punkt? Jeg trodde [minst] har en rett vinkel sving til midten av det? Nei, jeg har fortsatt å trene for jobben!" Ord av en lyttesystem, vil Kureha bli sjokkert.
Han trodde aldri at de ferdighetene han hadde mestret i klassifiseringen av systemet var fortsatt dårlig.
For å bli sterkere, ble Wu Yu helt drept. Han gritted tennene, trakk sin utmattede kropp og fortsatte å øve.
I løpet av systemet jobbet han hardt for å trene og gjentok det igjen, det var ikke før han var helt ute av stand til å sove.
Wu Yu, som var våken neste dag, spiste litt frokost tilfeldig etter vask og trakk sakte til klubbens treningsbase.
Som vanlig, skiftet klær i garderoben etter, små venner kom til treningsfeltet, glad svette etter en trening bakken, noen mennesker sitte sammen og prate.
Richard Robinson, Gordon, Rex og andre var veldig spent på Wu Yu og spurte ham om spillet den dagen.


Spesielt Gordon høyre knyttneve, montert titt inn i reporterens fotballsko barn med sokk intervju fra Kureha kommer.
Små partnere sammen, tull, avspasering snart Lagkameratene en etter en kommer, som vanlig, i morgen blir på scenen fortalt av hovedtrener og assistenttrener Hugo Bruce Frankie Voca Troon to Den taktiske utformingen av dagen før kampen.
I går, spillerne er i ro, men trenerteamet ikke bryte, de vil samle informasjon om videospill tilbake, alle de gode klipp, legge til tekst merknader forklare, orienterte spillerne under kampen fra feil og suksesser.
Etter ferdigstillelsen av en slik taktisk konferanseklasse ble spillernes hjerter åpenbart styrket.
Assistent trener Francki Wakatron ledet laget til treningsplassen for oppvarmingstrening.
Ettermiddag er de taktiske øvelser, vil trener Hugo Bruce be spillerne delt inn i flere lag, spiller mot praksisen.
På slutten av en hel dag med trening, er Kureha forbereder seg på å forlate, men ble stoppet trener Hugo Bruce: "Lille mann, du kommer til kontoret mitt"
"Good!" Kureha ansikt iført farge av tvil, i en offentlig nysgjerrige øyne hans lagkamerater treneren Hugo trav for å holde tritt med Bruce.
Ett inn på kontoret, deretter hovedtrener Bruce Hugo spørsmål rett på sak: "Du vet hvem du alle disse årene tingene lekket det ?!"
"Hva ?!" Wu Yu er full av tåke og spør ham veldig rart.
Hugo Bruce øynene stivt festet på Kureha, alvorlig talte og sa: "Jeg sa i Brussel sportskanal, nylig kringkaste all informasjon om deg, som informasjon til å akseptere klubbens treningsakademi deg mest I detalj spurte jeg personen i klubben. Ingen lekket informasjonen din i det hele tatt! "
"Jeg vet ikke til slutt hvordan det er,! Bare for å se den episoden, ble jeg sjokkert" Wu Yu ristet på hodet og svarte sannferdig.


Faktisk han ikke visste noe han ikke har noen slektninger eller venner i Brussel, han og hans foreldre, midlertidig ikke akseptere noen media intervjuer, så rapporter om hans show på TV, Kureha jeg føler også veldig merkelig .
Kureha titt Hugo Bruce nøye observert et øyeblikk, øynene klare og lyse, men også veldig rolig utseende, selvsagt bør han ikke lyve løgn.
Ser dette, pustet Hugo Bruce et mildt sukk.
Å kjenne klubben, er treneren den mest irriterende stor munn initiativ til å utlevere informasjon kaos til media journalister.
Spillere, spillere og journalister faktisk utnytte gjensidig forhold, hvis det ikke er korrespondent rapporterte at spillerne og laget, så kom til lys og synlighet rate er ikke høy, den andre side, hvis lag og spillere av alle personvernet for å la journalister vet at Det betyr ingen hemmelighet.
Eventuelle mennesker liker ikke å avsløre sitt privatliv til alle vet, fotball innesko barn treneren er ikke noe unntak, en spiller ikke ønsker hans menn, tør ikke tillatt i saken, sa lagets kaos ut informasjon.
Om Brussel nylig lanserte sportskanal, detaljert Shaowu Yu henvisning programmet, bare se på TV, la Hugo Bruce var rasende.
I hans syn, innholdet selv om ingen hemmelighet, men det er alle opplæringsprogrammer og arrangementer, er all intern informasjon ungdomsakademi, uformell lekket definitivt ikke en god ting, og når Kureha rundt lagkamerater, mine venner trodde det var han tilbød seg å lekke ut, så i dag kan du røpe informasjon om laget, kan i morgen ikke avsløre informasjonen min?


Som et resultat, den onde sirkelen, hvilke hemmeligheter er der i laget? Hvilke opplysninger har spillere? !
Alle står foran reportere og tilskuere, som tilsvarer Chiguoguo. Det er ikke noe privatliv i det hele tatt.
Så, bare begynte å se showet Bruce Hugo, veldig sint, Kureha vanskelig ikke å umiddelbart komme tilbake igjen for å spørre ham igjen og spør ham hvorfor han skulle YTS gi ut budskapet om at det er ingen tanke om konsekvensene, og så videre.
Men forsiktig tanke, Hugo Bruce Kureha tror dette ikke er no-brainer mennesker, ifølge personlig eksponering for disse dagene, følte han at Kureha har faktisk uforenlig med en alder av moden og stabil.
Ro deg ned, Hugo Bruce taktikk fortsatt åpent møte, ledet trening, han ble faktisk er i hemmelighet ser Kureha.
Hugo Bruce og hans trenerstaben er veldig optimistisk om fremtiden for Kureha, Kureha og selv trener mener klubben kan vinne denne sesongen er en viktig en.
Hvordan kan en spiller med så sterk styrke og potensial lett ødelegges? !
Det var bare slutten av opplæringen, Hugo Bruce deretter tilbudt å Kureha å gå med ham til kontoret, er hensikten å spørre resultatene.


Nå svaret kom ut, Kureha uten problemer, slike resultater gjør Hugo Bruce sukk av lettelse i mitt hjerte, men han kunne ikke hjelpe, men mislikt.
'Hvem lekket nøyaktig treningen av Wu Yu til journalister? Ifølge avsløring av TV-programmer, en som brøt nyheten om dagen er tydeligvis godt kjent med opplæringen Kureha, som om hans side er som folk ...... '
På kontoret snakket Wu Yu med lederen om den siste treningen. Innen noen få minutter forlot Wu Yu kontoret.
Kureha være borte, ser på den skjeve ryggen, Hugo Bruce knyttede neve, cr7 fotballsko med sokk hemmelighet bestemt seg: 'Nei, dette problemet må være en grundig undersøkelse! '
Innbytter fullback Anderlecht ungdomslaget Tom Peters En stund tilbake, veldig trist, fordi han hatet mest feiging Kureha, faktisk bli det første laget, men også den første runden av den nye sesongen seriekamp mot Mouscron I kampen, scoret to mål.
Hver gang han så på TV-skjermen spille Kureha etter scoring, som smilende ansikt, vil Tom Peters å bli sint knuse TV-en.
Han var ikke fornøyd. Han kunne ikke tro det. Hvordan kunne søppel som er mobbet av ham lykkes? !
"Han er åpenbart søppel. Faren som skal drepes, er hvorfor den er vellykket. Og mitt geni, jeg kan bare bruke tid i det mørke ungdomslaget? ! 'Tom Pettes er ikke overbevist, han kan ikke forenes.

Leave a Comment