Fotballsko Nike Magista Obra Billig Nike Magista Obra FG - Grå Blå For Menn

Posted by admin 25. Dec 2017 0 Comment(s)

 

Davey Coach raskt arrangert for de to lagene, fotballsko butikk uten uhell, Wu Yu og Richard, Gordon få mennesker er et lag, mens Tom Petters i et annet lag.
For å bli behandlet annerledes, satte David trener Tom Pitts hvor lagspilleren hadde en rød vest, Wu Yu hvor laget har en hvit treningsdrakt.
Davey Coach peker rett og slett etter de to spillerne, la adidas sko salg dem ordne sin egen feltspillposisjon.
Unge spillere spiller ofte sammen, alles stilling er helt tydelig, og arrangerte snart sin egen plassering.
Wu Yu spiller vingen, venstre og høyre side kan være, i ordningen til vice kaptein Rex (Rex), spilte Wu Yu den høyre avantgarde.


neymar fotballsko Sett på den røde vesten Tom Peiters så på motsatt, er oppvarming Wu Yu, hjertet er veldig stolt, smilte og sa: "Feigen så ikke, men jeg er hovedlaget, du er bestemt for alltid, bare når benk! "
Akkurat som Tom Pitts var så glad, kom en kjent stemme fra øret: "Er Tom klar?"
Tom Pittors snudde seg og så overraskende ankomst av ungdomsteam kapteinen, hovedsvareren Anthony Vandenborre.
"Kaptein, billige fotballsko nike jeg, jeg er klar!" Tom Pitts lo spændt og klappet på brystet.
Anthony van den Borei Denne mannen har en veldig enkel historie. Han er født i Likasi, og eier de to nasjonaliteter i Kongo og Belgia. Han og Cofani kalte Anderlecht det beste forsvaret Gemini de siste årene.
I det nike fotballsko jr forrige ungdomslaget, Kompany, fungerte som kaptein, var Anthony Vandenborre vice kaptein.
Conpani for noen måneder siden var trener i første lag, hørte jeg at han lenge vil kunne representere kampene i Anderlecht Champions League.
Privat mange lagkamerater sier at siden Copenney ble brakt inn i første adidas fotballsko skinn lag for å bli en stor rotasjonsspiller, så tror nåværende kaptein Van den Bore snart at han vil bli med i første lag.
Prøver å snakke med en slik kaptein som har en prestisje og et løfte på laget, hvordan kan Tom Pittors bli opprørt? !
Hans lykkelige munn kommer nesten sammen.
«Vel, det er greit, vent litt mens du holder deg til venstre, fokus!» Van den Borre nikket på hodet og hvisket.


Tom Pittles indignerte svar: "Ok, jeg skal være oppmerksom på kapteinen!"
Van den Borrei ferdig med å snakke, snudde seg og så fant flere andre forsvarsspillere å gå.
For Vandenberg er dagens kamp svært viktig for morgendagens vennlige. Han hørte for noen dager siden av sin gode venn Compagnie. Mange hovedspillere i første lag har nylig blitt skadet. Forringet, har til hensikt å velge noen få spillere fra ungdomsholdet og reserveholdet for å bli med i første lag.
Å vite at Van den Borrei lenge siden ønsket å bli med på linjen, og hver gang han snakket, lyttet han til sin venn Companion snakket om det første innendørs fotballsko herre laget interessant.
Hver gang jeg tror jeg kan representere Anderlecht i toppligaene i Belgia og til og med gå til Champions League i drømmer, fotballsko pris er dette bare det mest fantastiske tingen i livet!
Van den Borrey vet ikke hva coaching staff ordninger, fotballsko barn str 26 men disse to dagene av konkurranse, definitivt kommet til første lag. adidas sko svart I alle fall må jeg absolutt benytte denne muligheten til å bli med i første lag for å delta i Champions League! "Van den Borley klappte målvakten Oscar på skulderen:" Bror, kom igjen! "
Oscars ansikt med et glimrende smil: "Vel!"
Resten av restområdet, Richard, Gordon, noen nike sokke fotballsko få mennesker rundt Wu Yu, for å oppmuntre ham til å juble.
"Wu Yu kom igjen!"
"Yu, vent litt for å oppføre deg bra, vær ikke redd for den blodige Tom!"
"Vel sagt, Tom, som stinker munnen, hadde jeg ønsket å skjule ham, haha!"
"Se på deg, skjell ham i dag, så kult!"
Det samme er laget av ungt lag, alle for Tom Pitts, denne bully redd for hard mann, allerede veldig stygg, og nå alt håp om at Wu Yu kan være ærlig på retten for å vinne Tom Pitts.
"Ja, jeg vet ikke om Tom spiller bakover eller bakover i dag?" Gordon kaller noe merkelig.


Noen oppdaget plutselig, nikket og svarte: "Ja! Kaptein på deres side, hvis kapteinen spiller bakover, så kan Tom bare holde seg i stillingen!"
Richard rørte på haken: "Venstre tilbake, er det riktig og Wu Yu riktig?"
"Ja ah!"
Gordon er veldig smart, spesielt siden han visste Wu Yu, han liker spesielt kinesisk kultur. I dette øyeblikket hørte han Richards ord og spurte umiddelbart med spenning: "Yu, hva er din kinesiske dialekt? Hva er det? Alle ekkel mennesker møtes fotballsko pris alltid ?! "
"Dette er en skjebne Road smal!" Wu Yu med et grønt smil forklart til ham.
Gordon hørte at han ikke kunne hjelpe, men utbrød: "Er det en smal vei til fienden? Da det er en ekkel person, er veien veldig smal. Åh, du kinesere er så smarte at selv disse ordene kan tenkes på Det er billige fotballsko til billige fotballsko nike barn fantastisk! Jeg vil lære Alice disse kinesiske ordene og la henne også lære kinesisk! "
"Alice? Burger Shop Alice?! Gutt, når er du Alice?" Richard stirret på et par øyne, det var overrasket over å gripe Gordon spurte.
Gordon var overveldet med et blunk: "Hei, kompis, det er en glad affære, forstår du?"
Bare chatter med noen få mennesker, kom assisterende kaptein Rex, klappet hendene og ropte til publikum: "Vel, gutta, gjør deg klar, løpene skal begynne!"
"Vice kaptein, vi er mer hengt i dette spillet!"


futsal sko "Ja, du ser på de fleste av de viktigste spillerne er på motsatt side." Det er flere benkspillere stønnet og sukket.
Venter på Rex å snakke, tok Wu Yu ledelsen ved å åpne: "De viktigste spillerne og hvordan? Vi er ikke bare to ben, er de viktigste spillerne ikke klar til å ha fire ben?"
"Ja, Yu sa ganske bra, de viktigste spillerne er vanlige folk, de er ikke forferdelige!" Rex co-kaptein fornøyd smil er enig Road.
Richard, junior fotballsko den store mannen, hummer også stemmen sin ved siden av ham: "Det er ikke hovedspilleren. Etter en stund er det tid for den store fyren å konsentrere seg og få den samme sjansen til å vinne!"
"Spill bra, vi kan definitivt vinne!" Gordon konvergens flørtende smil, hans nike sokke fotballsko øyne leses godt.
En mengde erstattere, tilsynelatende også smittet med denne atmosfæren, har ropt: "Kom igjen!
Plutselig brøt ut i erstatningsgruppen en stor rop, straks tiltrukket oppmerksomheten til de viktigste spillerne og trenerne.
"Disse barnene er virkelig en moral ah!" David trener isen ansikt avslørt et smil, hvisket mumlet.
Stå i de viktigste spillerne mer rød vest-team, Tom Pitts er veldig foraktet glanced glimt erstatning spillere: "kutt, lyset ringte hva er bruk, kalles igjen høyt, mens fortsatt ikke det samme vil miste, En gruppe dumme!
Kaptein Van den Borley så på motspillernes retning, kunne ikke hjelpe, men rynket.
De to unge lagene har samme oppstilling, som alle er tradisjonelle nike fotballsko jr fire-fire formasjoner.
David trener så på bordet, tok ut mynter fra lommen, rettet mot Van den Bore, adidas sko salg og Rex ropte: "Kapteinen over valgsiden!
Resultatet av å kaste en mynt er at Van den Borrei vinner, han plukker et sted med mer nyanse, og Rex, som kastet en mynt, vinner sparken!


David Coach lød fløyten og annonserte den offisielle starten på spillet.
I midten av retten presset to reserver fremover John 19 ballen til sin partner, Robin, den 18.
18, Robin er 177 cm høy og litt tynn, men hans teknikk er ganske bra. Etter å ha mottatt ballen fra sin følgesvenn, ga han den straks tilbake og løp raskt mot forsiden.
"Xiao Wu Yu, du må komme!" Eddie Fan Daer står på kanten av banen, hans øyne på banen, løper, iført en hvit treningsdrakt nr. 17 Wu Yu, hvisket mumlet.
Passerer flere ganger gjennom fotballen, og til slutt nådde Wu Yu føtter.
Kontroller foten av fotball, Wu Yu hadde ikke hastverk for å sende ballen tilbake til lagkameratene, men rask plate med fotball løp til høyre.
Bare da møtte han den første spilleren som spilte forsvar, som er ungdomsholdets hovedspiller Anthony den 11..
Den 18 år gamle tidligere angriperen som er kjent for sin skytingskunst, har vært fast i fokus siden han kom inn i ungdomslaget.
Til tross for sin fantastiske teknikk for å skyte, er han en vakker amatør på defensiv fotballsko barn str 26 enden, billige fotballsko til barn og oppfanger en symbolsk cut-off.
Wu Yu er veldig rolig og deretter påskynde en feint, så et vellykket gjennombrudd, men har ikke tatt noen skritt, foran innvarslet en ny fiende, forlot hovedlaget hovedkraften til nr. 7-jerseyen Mark.
Marks forsvar kan være litt sterkere enn Anthony, men vil virkelig forsvare Wu Yu, men det er rett og slett ikke kvalifisert.
Wu Yu ball ganske enkelt ikke hadde den minste meningen å sakte, som om han står foran folk er ikke hva hovedkanten, men luften.
Å se Wu Yu så arrogant, som en defensiv side av merket og ikke skynd deg, som lagkamerat i mange år, kan han Wu Hus tekniske egenskaper sies å være ganske kjent med.
Tidligere Wu Yu-teknologien kan være ganske bra, men med E15 i U15, Wu Yu i tillegg til litt fart, er det ingen som tar skudd.


"Vel, vil du spise meg med fart? Ikke ha en dør! Mark valgte ikke å synke nedre rygg, lavere tyngdepunkt, men rett opp, mens du kom tilbake, mens du forberedte for Wu Yu plutselig akselerert sprint.
Med den nærmere avstanden mellom de to, akselererte Wu Yu innendørs fotballsko herre ikke, men sakte sakte ned.
Merk i bunnen av hjertet mitt hemmelig tenkte: "Sakke? Ingen ekstraordinær fart, du kan ikke slå mitt forsvar!"
Wu Yu har brakt en plate av fotball kom foran Mark, Mark fortsatt cranky da han så hva? !
Jeg så Wu Yu høyre skulder er en naturlig vask ned.
"Dette er et gjennombrudd fra mitt venstre do? Du vil USA!" Som lagets fremste vakt Mark upåklagelig, mens hans defensiv evne også er ganske kvalifisert, med rik defensiv erfaring, har han nesten ingen Tenk mer, men i kraft av instinkt vil hele personens tyngdepunkt bevege seg til venstre.
Men neste sekund opplevde Mark Wu Yus venstre fot hardt ballen til venstre.
Mark i øyeblikket er fortsatt i tyngdepunktet i venstre tilt posisjon, på grunn av treghet, kunne han midlertidig ikke reagere, kan bare bruke øynene for adidas fotballsko skinn å junior fotballsko sende Wu Yu enkelt passere ballen foran ham.
"Dette er hvordan dette går?" Etter et par sekunder, Mark overrasket over denne gjenvunnet bevissthet, spilte hans sinn også bare Wu Yu hadde sitt trekk.
Før den ekstremt ubekymrede, feige personligheten Wu Yu, hvor modig å bruke den falske handlingen på banen, men også lett lure meg?

Leave a Comment