Fotballsko Med Oransje Tvist Markerer Nike Lock In Let Loose Pack

Posted by admin 24. Aug 2017 0 Comment(s)

 

Mange av fotballklubbene har forberedt seg på 2017/18 fotball sesongen. Klubbene går på treningsleirer for å fremme klubber og fremme sine nye fotballtrøyer. Nike steppes opp og følge etter med en splitter ny fotball boot samling - Nike "Lock In Let Loose" pakke som har fargetema oransje, svart og hvitt.

 

Tidspunktet for lanseringen av 'Lock In Let Loose' samlingen kan virke uvanlig når Nike for litt over en uke siden lanserte en annen boot pakken under navnet 'Nike PitchDark' og en tredje 'Nike Time To Shine' i forbindelse med Champions League-finalen .

 

Ideen bak de nye fotballskoene er at de vil bidra til å øke stjernespillere fra hele verden i forberedelsene deres for den kommende sesongen. Der en sesong er helling, er det en ny som stiger opp. Derfor har Nike valgt den oransje farge, som den primære farge, siden det symboliserer fargen på de to tider på dagen når solen står opp og går.

 

Hva gjør denne pakken ekstra spesiell?

 

Det er første gang at Nike distribuerer Flyknit sine fire største fotball boot modeller Mercurial Superfly, Magista Obra, Hypervenom Phantom DF og Tiempo Legend. Det vil være første gang at du ser en Nike Tiempo Legend med strikketeknikk Flyknit inkludert i bagasjerommet.

 

Flyknit gir deg bedre støtte til de rette stedene og mer mobilitet. Du får nesten følelsen av å være barfot i fotballskoene. Det vil være interessant å se når bildene fra treningsleire tikker i sosiale medier og fotball blogger på noen fotballstjerner blonder støvler i en 'Lock In Let Loose' fodboboldstøvle.

 

La oss ta en nærmere titt på Nike's nye fotballstartsett.

 

Nike Mercurial Vapor XI

Nike Lock In Let Loose utgaven av Mercurial Vapor XI er tro mot den tidligere utformingen av dette fotballstøvlet. Men stripene er mer uttalt på dette problemet, da valget av farger har falt i svart og oransje.

 

Oppstoffet endrer farge fra svart på baksiden til oransje på forsiden. Det er de svarte stripene på Marcurial Vapor som gjør forskjellen.

 

Swoosh logo som kjennetegner Nike er svart, mens resten av merkevarebygging i form av 'Nike' og 'mercurial' er holdt i hvitt. Det samme er den eneste, som er hvit, som skiller seg fra de andre støvler Nike Lock In Let Loose pack. Studene er hvite med en streng neongrønn.

 

Nike Mercurial Vapor 11 leveres med AAC-teknologi (All betingelser Control) som forbedrer grep og touch i vær og vind.

 

Se etter de nye Mercurial Vapor 11 fotballskoene når Neymar går inn i gresskassen på Nou Camp i Barcelona.

 

Nike Magista Opus II

 

Med eller uten sokk? Det er ikke alle spillere som liker fotballsko med sokker. Det er derfor Nike Magista Opus II er et godt alternativ til de mange støvlene med Dynamic Fit Collar. Stolen eller ankelen støtte - ring det du vil ha.

 

I Nikes nye fotballstartpakke er flertallet av den nye Magista Opus oransje. På baksiden, går støvelen ovenfor og er svart med et hardt overgang på innsiden, mens på utsiden har en litt mykere overgang. Plysj, snøre, sål og Nikes-logoen er svarte.

 

Den nedre delen av knoppene er i neonfarge, og dermed bryter det svarte blikket på resten av støvelen.

 

Vår egen Christian Eriksen har valgt å spille i Magista Opus II, som vil få ham til å være medspiller i den nye sesongen?

 

Nike Magista Obra II

Dette er den nyeste utgaven av Nike Magista Obra II fra "Lock in, Let Loose" pakken.

 

På fotballsko Nike Magista Obra II er den dominerende fargen oransje, som bak blekner i svart. Nike-logo, snørebånd og såle er i svart. Når du slår bagasjen på hodet, vil du legge merke til den lille detalj at bunnen av knoppene er neonfarget.

 

Teknologien bak oppstarten er basert på Flyknit og Dynamic Fit. Dynamic Fit teknologi består av "fingre" i mykt materiale som omslutter den midtre foten og kinnet fra bunnen. Den øvre delen av bagasjen består av et mønster som gir deg perfekt ballkontroll.

 

Det vil være interessant å se om spillere som Kevin De Bruyne, Arturo Vidal og David Luiz vil spille i denne 'Lock In Let Loose' fotballsko med sokk i forberedelsene til den kommende sesongen.

 

Nike Hypervenom Phantom III

Er du ute etter en lav-cut fotball boot, så bør du vurdere Hypervenom Phantom 3. Det er den første Nike fotball boot med full Flyknit overdel.

 

Den nye Hypervenom Phanton støvelen er delt inn i to farger. Svart på innsiden og oransje på utsiden. Den svarte fargen går på snøre, sålen og Nike-logoen på baksiden av bagasjen. En solid logo i hvitt pryder innsiden av støvelen og løper over støvelen.

 

En fet fotballsko uten sokker som Gonzalo Higuain og Harry Kane har gjort mange mål i løpet av den siste sesongen. Hold øye med de to herrene når fotball sesongen 2017/18 begynner igjen. Det kan være at de spiller i den nye versjonen av Hypervenom Phantom 3.

 

Nike Hypervenom Phantom III DF

 

Fargeblandingen er igjen halv svart og halvorange. Oppstartet ligner kun Hypervenom Phantom III med ankelstøtte. Oppstart er svart på innsiden og oransje på utsiden, preget av to Nike-logoer i henholdsvis svart og hvitt.

 

Den tredje utgaven av denne oppstarten er med Flyknit øvre, Dynamic Fit og AAC teknologi, som sikrer maksimal støtte, passform og sikker ballkontroll.

 

Noen av de store angriperne i Europa spiller Hypervenom Phantom 3 DF daglig, inkludert Robert Lewandowski og Pierre-Emerick Aubameyang.

 

Det vil være interessant om Nike har utstyrt de to spillerne med den nye versjonen av støvelen, slik at vi i sesongens forberedelser kan se Robert og Pierre scorer mål med oransje Hypervenom Phantom boot.

 

Nike Mercurial Superfly V


Mercurial Superfly V er Nikes toppmodell i fotballsko. Det er mange som får julelys i øynene når de ser denne støvelen. Oppstoffet er veldig fett, men det krever spesiell forsiktighet, spesielt når du har en bred fot. Ikke kjøp Christiano Ronaldo favoritt fotball støvler før du leser den ultimate guiden på fotball støvler.

 

Hva er nytt på Mercurial Superfly 5 Edition i Nike Lock In Let Loose Pack?

 

Det nye er at logoen og merketeksten 'Nike' har endret plass. Logoen er nå plassert på utsiden. Dessuten minner denne utgaven mye om de tidligere Mercurial Superfly 5 fotballskoene.

 

Støvelen er svart i ryggen og en stripet overgang til oransje mot støvelen. Nike logo er svart og tekst pluss sålen er hvit, men med en tvister av neon grønn på bunnen av knopper.

 

La oss se hvilke toppspillere som velger å spille i Mercurial Superfly V. Det kan godt være Olympique Marseilles Dimitri Payet eller Liverpools Emre Can.

 

Nike Tiempo Legend VII


Som beskrevet tidligere i artikkelen, er dette den første utgaven av Nike Tiempo Legend VII som er laget med Flyknit i hæl og midtfot. Fargekombinasjonen på støvelen er svart foran og oransje tilbake med et stort hvitt Nike Swoosh-logo.

 

Flyknit gir deg den samme behagelige opplevelsen av bevegelse og støtte, som i de andre fotballskoene i serien Lock in, Let Loose. Den øvre delen av støvelen er i det fineste kenguruleiret og med spor som gir deg bedre ballkontroll.

 

Flywire strenger er i neon grønn farge, det samme er bunnen av knoppene.

 

Se opp for Jerome Boateng, Gerard Pique eller Sergio Ramos iført den nye oransje Nike Tiempo Legend VII fotballskoene i den nye sesongen.

 

Her finner du 'Lock In Let Loose' fotballsko

 

Hvis du allerede vet at du bare må eie et par fotball støvler med en appelsinskall, så har vi funnet et par fotball støvler.

 

Her er noen få utvalgte steder hvor du definitivt kan få fingrene i de nye fotballskoene fra 'Lås inn, La løs' -pakken. Kjøp fotballsko på nikefotballskopro.com.

 

Vi liker Nike Magista Opus II best-hva synes du?

 

Det er vanskelig å påpeke en favoritt fordi den nye Nike ‘Lock in, Let loose’ pakken inneholder en fargekombinasjon som ikke er vår kopp te. Verken Oskar eller jeg finner fargevalget spesielt elegant og stilig.

 

Skulle vi peke på en vinner, synes Oskar best om Nike Magista Opus II, fordi det er en low-cut modell uten den irriterende sokken. Samtidig spiller en av hans avguder Christian Eriksen i denne støvelen.

 

Vi vil gjerne høre din mening om den nye Nike Lock In Let Loose-samlingen. Hva er din favoritt fotballsko? Er det den kuleste fotballskoinnsamlingen fra Nike for alltid?

 

La oss høre dine tanker. Send oss ​​en kommentar.

Leave a Comment