Fotballsko Kunstgress Nike Mercurial Vapor XII TF Svart Gronn

Posted by admin 28. Feb 2018 0 Comment(s)

 

Olivier Dole, som ligger på båren, kunne ikke hjelpe, Nike Mercurial Vapor XII TF men dekke kinnet med tårer som renner nedover kinnene. Den belgiske senterforsvareren, 30, var tydeligvis klar over hvor alvorlig hans egen skade var. .
Olivier Dole kan selvsagt tydeligvis føle seg dråpe i fysisk funksjon gjennom adidas sko til barn årene da han blir eldre, men han har alltid vært uoverbevist. Han var  lagets kaptein, men med kaptein Glendeboeck Tre måneder etter fraværet av knespredninger, forventer jeg ikke at de samme skader kommer til hodet nå.
"Damn skade, jævla kneet forankring!" Angrip trener Hugo Bruce holdt forbannet i lav stemme.
Assistent trener Franchwukatlun ikke panikk, løp han raskt kom ut, høyt minnet: "Vi må nå umiddelbart erstattet, ellers ... ..."
Coach Hugo Bruce skjulte ferdig, fortalt umiddelbart: "La Vincent varme opp, med en gang!"
Vincent Compani sitter ved siden av Wu Yu, da han så den andre siden av banen på 9. angrep sparket ballen, og kaptein Olivier Dole falt i smerte på bakken, Han stoppet nettopp.


I fjor kom Compagnie, 17, sammen med første lag som en erstatning for laget, men en sesong ned, han savnet aldri en sjanse til å spille.
I Anderlecht blir han og hans venn Anthony Vandenborre  kalt Anderlecht-forsvars binær, men i første lag har han alltid vært bare en erstatning, det er ingen sjanse til å bevise sin styrke.
Nå da han så kaptein Olivier Dole oppvokst av en bårer, følte han plutselig litt lykkelig i sitt hjerte, kanskje det var en sjanse for at han kunne være veileder. !
Kompani rystet raskt på hodet, alle disse rotete ideene alle kastet ut og fortalt meg selv: «Kapteinen er vanligvis bra for alle, hvordan kan jeg glede meg? Jeg håper kapteinen skal komme seg tidlig ... ...
Da Copernicus gikk i kaos, gikk assistentkonsulent Franco Vukatren raskt og ropte: "Vincent, kom deg ut og varme opp med en gang, og vi går tom for tiden!"
Så snart han hørte disse ordene, ble Kompany blindet av hele mannens lykke, og han satte seg dumt og indignert.


Eller en venn Anthony Vandenborough klappet ham på skulderen litt hardt, som vekket ham opp.
«Bror, hva skjedde med deg? Ikke klar til å varme opp!» Van den Bore ansiktssmil, skyndte seg opp med å presse.
Assistent coach Franchise Wacatterun så på ham veldig misfornøyd og ropte: "Skynd deg, men også dum gjør?"
«Å, vel, herre, jeg går nå!» Kompagnie skyndte seg fra adidas fotballsko junior vest og gikk raskt til kanten av retten for å starte oppvarmingsøvelsen.
Chen Changyuan hvisket litt misunnelse sa: "Vincent å spille!"
"Ja ah!" Wu Yu stirret tett på banen, feirer målet med Musk Long-spillere, hans sinn oppstod en serie bilder bare angrep, ikke hjelp hemmelig tenkte: "Hvis det er min tur til å spille Og hvordan skal vi organisere angrepet? ! '
Sportskanalverten, når de forklarer like etter det vakre målet, merket raskt på siden av retten, var løfteresenteret Oliver Doll.
"Olivier Dole, Olivier Olivier, hans ben ser ut til å ha blitt skadet, har ikke vært i stand til å gå, la oss se på slow motion avspilling, hva skjedde bare til slutt!"
Med lyd moderator, rask avspilling på TV-skjermen fra skjermen bare fantastisk Mutombo · Farm Ponsa stopp endring til et gjennombrudd, og dårlig Olivier, er tvunget til å snu på det tidspunktet, noe som resulterer i en forstuet kne!
"Å, veldig dårlig Olivier, som ved et uhell spanket kneet under forsvaret, falt bare ned på gulvet og så Mbo Muncha skyte ballen inn i mål." Menneskelig tale er full av sympati ton, men se på ansiktet hans fylt med fotballsko salg et smil, tilsynelatende i strid med den faktiske situasjonen.
Sitter ved siden av kommentaren, trodde han for et øyeblikk, superfly fotballsko barn og lo plutselig: "Knekkeforsterkning? Hvis jeg husker riktig, synes Anderlecht-kaptein, hovedforsvareren Glendeboeck Er også et forstuet kne, en fullstendig fravær på tre måneder, ikke sant?


Moderator tok ut hendene på filen, ansiktet hans hengte skinnende smil, lette å lese: "Ja, ja, ifølge informasjonen, er Anderlecht-kaptein, hovedforsvareren Glenn Depp, inne i Knær sprained 15. juni og ble senere innlagt på sykehuset for å bekrefte at han måtte fraværende mer enn tre måneder før han kunne komme seg! "
Kommentar gjester blåste fløyten, svarte svar: "Wow, to påfølgende kapteiner, er de viktigste forsvareren, falt på samme skade, Anderlecht av den nye sesongen er virkelig urolig ah ! "
"Ja, jeg tror Hugo Bruce, leder til Anderlecht, fotballsko jr vil være i et veldig dårlig humør for adidas sko hvite et øyeblikk, miste en etter en, og være den første som scorer et mål med Musk-Croner Trettifire minutter og Anderlecht var i trøbbel for resten av dagen!
"Hei, seere og venner, fotografen ga bare et skudd av den unge spilleren som varmer opp på kanten av retten. Han har nr. 27 osv. Han synes å være Anderlechts defensive stjerne Vincent Hole Pani, bare 17 år i år! "Verten utvidet plutselig øynene som om de oppdaget det nye, lunken, høyt utropet.
"Det er utrolig at laget bak ballen, hovedforsvareren ble skadet, trener treneren Steve Hugo Bruce faktisk å sende en sytten år gammel Bob ikke Qi barnespillet, Hugo Bruce Dette er definitivt et tidlig valg å overgi! "Kommentar gjester er veldig forakt, ristet på hodet og sa.
Kommentaren så tilsynelatende ned på Vincent Compagni enda mer foraktet Anderlecht, og hvis han bare hadde vært en kyniker, har han nå vist en apokalypse: "Jeg vil si at regnet Hvis Mr. Bruce, kan du velge å trene den nye slutten av spillet søppel tid, men nå er jeg trettifire minutter av første halvår, ønsket å sette det nye spillet spillopplevelsen er rett og slett selvødeleggende, kan vi erklære spillet Til slutt vant musketerne nyheten!


Court, assistenttrener Frankie Voca Troon etter å ha sett Kompany warm-up, bare ropte ut til å chatte sittende stilling på Wu Yu Chen Changyuan, Vanden Borre, som vinket dem gikk ut for å varme opp litt.
Etter at Olivier Dole løftet kampen, ble kampen tvunget til å pause i noen minutter, og oppvarmingsconpanien ble spilt, like mye som fotballsko med sokk nike Conopani på scenen var litt spent om Finn Hanu som partner. Tichineen klappet sin skulder og grinnet. "Gutt, vær ikke nervøs, akkurat som vanlig trening!"
"Vel!" Kompagni nikket, messi fotballsko junior hans mørke ansikt viser fortsatt en spenning av spenning.
For første gang i Serie A-scenen var Kompati sin stemning intens og agitert. Han snudde seg og så seg til de støyende fansen: "Gud! Jeg spilte faktisk spillet! '
Etter noen få minutters hviling annonserte dommeren starten på kampen.
Anderlecht sparket av motstander på midtbanen og Anderlecht-spillerne var ivrige etter å knytte spillet på grunn av ballklar og kapteins ulykkeskade.
De kjempet som en voldsom tyr mot muscourtens bakeland, fotballsko med sokk til barn men Mouscron, som kjempet hjemme, var veldig defensiv og gav ikke Anderlecht noen sjanse til angrep.
De to sidene på spørsmål om spillet ved pause i en voldsom tautrekking, er tid tidens gang med, er Serie A debut Compagni faktisk talentfulle spillere, etter en kort nervøs og spent, han gradvis Tilpasset forholdene i spillet, hans stemning gradvis stabilisert, han gjorde det veldig bra i forsvaret, ung og energisk Copernate, både i fart og fysisk form, enn Olivier, 30, ble skadet forlater. Dole er mye bedre, spesielt når det gjelder fart, og Olivier Dole er sakte eller sakte å vende seg om, og Compagnie er ganske rask.


Mouscron flere ganger vil kjempe tilbake med en lang umbro fotballsko pass, resultatet ble blokkert av Kompany ned, skårte en meget iøynefallende ytelse Mbo · Pompano, i møte med Kofani forsvar, alle Det virker litt hjelpeløst.
Hovedårsaken til at Mumba Punta kom tilbake fra Tyskland var at hans skjøre kropp ofte ble skadet. Sammen med sin kjærlighet til kvinnelig farge, ble hans fysiske tilstand blitt verre.
Prime av Compagni Ganqiang Ganpin, åpenbart mye baller så lenge hastverk med å stjele, fortsatt har en sjanse, men er redd for å bryte Mutombo · Farm Ponsa, ansikt Compagni skraping, noen engstelig, så en Kom, en god sjanse var bortkastet
Bra i Mbo M Punsa foran et vakkert mål, ellers, som han fortsetter å splurge, har fansen sannsynligvis lenge vært meninger.
De to sidene har offensiv og defensiv rytme spiller veldig fort, første halvdel snart avsluttet, pausen, hjemmelaget Musk Long fans begeistret for første omgang Mbo M Pengza vakkert mål , Og Anderlecht midt bak Olivier Dole skadet forlater.
Anderlecht-fansen fulgte etter kampen da de så gule spillerne skyndte seg på banen i det øyeblikket.


Det er fans sinte klaget: "Damn skader, har vi gode spillere denne sesongen på grunn av skader, midlertidig ikke spille, trodde ikke den nye sesongen opener, jævla skader igjen"
"Er det noen måte å gjøre dette på? Vår flaks er virkelig uheldig!" Ved siden av fansen rar veldig hjelpeløs med hodet for å svare.
En nike fotballsko salg overvektig Anderlecht-fan viftet høyt og knapt: "Vi er den store Anderlecht, vi vil ikke bli slått av skaden, den andre halvdelen vil vi gjøre den damnøse muslimske Köln Du vet, Anderlecht er ikke et rot! "
"Danny sa riktig, vi skulle hylle vårt lag med sangene våre, la dem sokkesko fotball barn få vite at de ikke er alene i kampen!" Etter å ha lyttet til de fete fansens ord, våkner noen og går raskt overens.
Noen fans står for pinlig farge, mumlet: "Men vi er for få ... ..."
Danny øynene fett mann som viser et snev av et firma, svarte høyt: "Vi er modige Anderlecht, få mennesker hvordan? Så lenge vi jobber hardt, kan vi få spillerne hørt på retten ! "
"Anderlecht cheer!" Tydeligvis omgitt av modet av fete messi fotballsko barn folk er inspirert av Danny, har reist sine hender bannere og fans, ekko sammen.
I gjestenes garderoben, trenger Anderlecht spillerne ikke vet at deres fans er klar til å forberede for andre halvår.
For øyeblikket sitter i garderoben sete, hver start spiller ansikter er lei av å vise farger, mange av dem til slutt, er det første gang spurte om skaden til kapteinen, for å stabilisere moralen til troppene treneren Hugo Bruce og assistenttrener Frankie Voca Troon og gjorde ikke Olivier dukke skade sannferdig svare, men sa umiddelbart klart, må vente til sykehusets testresultater.
Hugo trener Bruce sto i garderoben og så ansiktet hans lei av fargen på spillerne, han i hemmelighet sukk i mitt hjerte: 'lykken er virkelig ille, en rekke skader har dypt påvirket spillernes tillit , Ingen ønsker å bli den neste uheldig fyren som blir såret, særlig noen eldre spillere.

Leave a Comment