Fotballsko Kunstgress Nike Mercurial Superfly CR7 II CR7 TF Hvit Svart Bla kjop

Posted by admin 30. Jan 2018 0 Comment(s)

 

Etter hvert som tiden flyr, har den kommet før 15. fotballsko predator juli i samsvar med adizero fotballsko klubbens arrangement, vil denne ettermiddagen være en vennlig kamp mot Ackerloos.
Eklo-laget tilhører et amatørnivålag, grunnen til at den nye årstidens første vennlige motstander å velge dem, er å trene laget opp en ny gruppe ungdommer.
Etter jogging tidlig på morgenen aldo oslo som vanlig Kureha kom til treningsfeltet, Huanhaoyifu inn i garderoben, på banen for å gjøre litt enkle oppvarmingsøvelser, ikke lenge før Richard Gordon, Anthony Vanden Borre, Oscar Lake Sri Lanka, Chen Changyuan og Vincent Conpani disse få ungdommene, har rushed til treningsplassen pent.
For ti dager siden da Wu Yu kom til Richard Vandenborre og Compagnie mot Richard, var de fire unge som å finne ny moro og møte hver morgen med trening på treningsbanen.
Chen Changyuan, Gordon, Oscar Rex der for å være i stand til å få et solid fotfeste i det første laget, fant at kamptrening hver morgen, bidra til å øke personlig styrke, så har sluttet i.
I alt åtte unge mennesker som praktiserer den såkalte kampen er ikke noe mer enn offensive og defensive, ledet av den angripende laget Kureha krig Kompany og Vanden Borre ledet forsvaret team.


Forsvarsteammedlemmene er i hovedsak Kompany og Vanden Borre, keeper Oscar, midtbanespiller Richard, angrep mens det var Kureha, midtbane Gordon, avant-garde Rex, sekretær Chen Changyuan ryggen av de to lagene er Til gjesten må du finpusse forsvaret, han ble med i forsvaret i Conpani, må utvide kanten angrep, han ble med i offensivlaget.
Åtte unge menn i morgen hver dag på amerikansk fotball utstyr trenings banen svaie med svette, for å sikre at ingen forsinkelse bak trening, de ofte bare videre til treningsfeltet om en time, offensive og defensive bekjempe øvelsen er veldig slitsomt, superfly str 37 hvis det tar for lang tid, er jeg redd utmattelse vil delta i team trening tilbake til den tiden Jiaoruan langsom skjente med buss eller små, hvis ikke ta hensyn til seg selv eller sine lagkamerater skadet, er at trøbbel!
Ser på banen munter gruppe unge mennesker i kamptrening, assistenttrener og hovedtrener superfly str 39 Trent Frankie Voca Hugo Bruce ansikt var fullt av glade smil.
Hva er mer enn spillerne bevisst hardt arbeidende trening, mer fornøyd med å trene den? !
Assistant trener Franco? Vacatelli så et øyeblikk, spurte plutselig tilfeldig: "I ettermiddagens spill, Hugo, vil du sende debutene til guttene?"
"! Eritrea" coach Bruce Hugo var forbauset av dette spørsmålet, og etter noen sekunder, han forsiktig ristet på hodet og sa: "La det første laget av gamle spillere som opprinnelig planlagt startoppstillingen, Young Igjen, magista med sokk den unge mannen kommer tilbake i andre omgang, og vi vil ikke ha bare en vennlig kamp og de neste fem vil være nok for dem! "
"Okay!" Franch Verktrom nikket litt angrende.
Ti påfølgende dager så trening av guttene, Vocaturon hjerter lenge siden denne gruppen hardt arbeidende adidas sko norge stiger som Anderlechts fremtid.


"Forventer virkelig at du skal spille spillet, oppmuntre, gutter! '
Trening bakken, etter mer enn en time med intens kamptrening, åtte unge litt sliten, men de stoppet ikke, men ta form av jogging, løping side chat.
Wu Yu liv har blitt veldig oppfylt siden ti dager, og når han har tid, vil han komme inn i Guds Guds system og ta spesiell trening for seg selv.
For to dager siden, tung beskytning av døren [trening] endelig ferdig, han nå kan bruke tung beskytning av døren [] ferdigheter, men ifølge Kureha nåværende styrke og kraft, kan bare bruke maksimalt to et spill.
Grunnen til at dette skjer, hvem la kroppen være for tynn? !
I tillegg til dette vanvittige systemet i Guds rom, gal øvre ekstremitet og lavere ekstremistisk styrke, vil Wu Yu også trenge i klubbens praksis hver dag mercurial fotballsko i noen tid.
Selv om en kort periode på ti dager ikke kan la den tynne Wu Yu bli en muskel, men i det minste vil strømmen være relativt sakte å forbedre.
Mygg er også lite kjøtt, for å bli sterkere, kjemper Wu Yu helt ut av det.
Utenfor den galne øvelsen forsvant Wu Yus personlige ferdigheter ikke.


Fordi det tar en liten ball av energi valuta i Guds NPC system plass utleid til Alexander lotto fotballsko Craik sparring, pluss hver morgen med Kompany og andre mot Gifted, la Kureha personlig styrke har blitt forbedret et flott program .
I den siste lagopplæringen kommer Wu Yus personlige styrke i forkant, selv om opplevelsen er rik defensiv Titans, vil Wu Yu være spesielt hodepine.
Trenere vil se alt i øynene, mange av dem er alle kreditert med disse bidragene Wu hardt arbeid over.
Faktisk selv om uansett kule fotballsko hvor hardt, bare en time om dagen å trene, alltid oppgradere bringer er begrenset, hvis det ikke er plass i filsystemet sfære Gud, Kureha ikke engang tenke på fremgang så mye.
Ball i Guds ansikt system plass er ikke vanlig at hvite er de et sett med data, er systemet en god virtuell maskin, NPC neppe gjør feil, hva staten ustabilitet ikke forekommer og andre problemer, deres styrke Vær alltid der, nike superfly salg tilsvarende Craig Alexander's Power Plus-robot.
Med ufeilbarlig NPC forhold, i det virkelige liv Craik Alexander åpenbart for mye svak, hans alder, tross alt, store, noen ganger noen av forsvaret lett føre til skade, vil han ubevisst unngå, men i sfæren av Gud i system plass Men uansett hvilken metode som brukes, selv om det er en feil, så lenge forsvaret er i live, er det en suksess.
I et slikt rent abusivt miljø er trening, er Wu Yus styrke ikke vanskelig å oppgradere det!


Heldigvis, uansett hvor den forvisning Kureha, sparket, slått ned, han har ikke vondt, og når ballen forlot plass systemer av Gud, vil kroppen hans trøtt etter en time, og hypervenom fotballsko etter hvert forsvinne, dette Wu Yu ble funnet å bli mishandlet i rommet oftere.
Med full utnyttelse av de hundre sjansene til NPC Cracker Alexanders sparring, var mengden energiminjø eid av Wu Yu helt utarmet.
For å tjene mer penger energi, Kureha tok noen prøver å anspore små oppgaver, som for eksempel det første laget i den daglige treningen, utfordringen selv over tre spill, misjon krav må være gjennomført tre ganger på en dag.
Når lagkonkurransen ,; hva annet i troppen opplæring, kontinuerlig skjøt i ti ball, trening troppen i ti sammenhengende korte pasninger for å sikre at foten ett hundre prosent hit rate, kan ikke ta form av avkastning Daojiao forsinkelse, må vi angripe fremover Vellykket sendt fem nøyaktige lange pass og så videre.
Disse små oppgaver å fullføre hver dag på dagen, Wu Yu kan få litt energi valuta, selv om systemet ikke har råd til noen rekvisitter i supermarkedet, men i det minste kan han bruke til å utvide antall spillere på lån.
Nesten alle aktørene i treningsarenaen er på linje, assisterende trener Franco Vukatrend annonserte dagens diadora fotballsko treningsarrangement.


Som ettermiddagen hadde et vennskap med en amatør lag Eeklo kamp, ​​gjorde laget ikke arrangere for mye trening, på grunnlag av både trening for å gjenopprette den viktigste, direkte konfrontasjon opprinnelig trent ape til et morsomt spill.
Den såkalte morsomme monkey spillet er å arrangere flere spillere sende ballen til hverandre, midt sette opp en eller to defensive spillere på ball, som har bestått feil anses tapt ved taperen å spille defensiv spiller igjen for å fortsette spillet, før vellykket grep Boldens forsvareren erstatter loserens posisjon.
Som et resultat, enten eller slå gjennom, må spillerne være å spille en ånd av 120 prosent til enhver tid å ta hensyn til den defensive spilleren for å stenge ned, tross alt, som ikke ønsker å være på banen som alle ble underholdt rundt og rundt ape !
Kureha som kantspiller, i tillegg til hans ekstraordinære gjennombrudd og en field goal, er ballen svært viktig verktøy, et gjennombrudd vil ikke bare bestå commando, på grunn av egenskapene for enkelt, er det lett å være anti motstandere døde.
Treningspersonalet har til hensikt å trene Wu Yu i en allsidig måte. I det morsomme spillet adidas sko pris er Wu Yu naturlig tildelt et team av kraftige spillere.
Faktisk har Wu Yu i Guds system gjort grunnleggende treningspasball, men den slags grunnleggende opplæring, trods alt, er vanskeligheten og kravene åpenbart forskjellige.


Kureha adidas rosa sko lag i begynnelsen der det er åtte spillere som har ansvaret for å bestå, er ballen ansvaret for to lagkamerater, billig superfly men som assistenttrener for bevisst å gjøre ting vanskelig, ble åtte pass lagkamerat redusert til syv, seks, og til slutt selv bli fire; antall defensive spillere forble uendret, fire spillere pass, to defensive lagkamerater, presset for å passere et slikt parti blir stort, spesielt ikke er spesielt trent av Kureha Han er lett feilaktig.
Spill til slutten Wu Yu blir rett og slett en permanent ape, som gjorde sitt forsvar for dårlig, kjører rundt ren fart, det er ikke mye defensiv opplevelse.
Monkey spillet spilte en full to timer før slutten, de andre spillerne er veldig avslappet, bare en person svetter Wu Wu svett, går sakte, panting breathlessly.
Privat det er mange spillere diskuterer, er ikke Wu Yu nylig fornærmet trener, så bevisst arrangert for denne trening å torturere ham?
Men mye overveielse, Kureha flittig til å trene hver dag, vanligvis mer livlig og munter personlighet er også umulig å fornærme trener, på denne måten arrangementet har blitt uløselig knyttet sammen i mange front-line spillere puslespill.
Treningen hjemme, Kureha og ikke så rent som vanlig sanitær ferdig, løp fort oppe, men treneren ga ut billetter til hver spiller sine familier, familiene til spillerne kan lett, slektninger og venner til området for å se konkurranse.
Wu Yu fordi bare den første lagbænkspiller, vant bare to ettermiddagsvennlige billetter, bare for foreldre.
Han bare ristet på billetter, og mitt hjerte litt nølende, Wu Wu Debiao store restaurantbransjen gjennom hjertet av virksomheten, kombinert med Anderlecht-spillerne, trenerne forårsaket av effekten av en slik stor restaurant Wu nylige virksomhet Uvanlig varmt.
Wu Yu trodde, eller avstemningen på disken, rettet mot Wu Debiao er penger med Anna Oliveira ropte: "pappa, mor, det ... ..."


"Brats har noe å si fort, ikke knirke sutre!" Wu Debiao er uneducated, så Kureha halvparten snakker ikke, kunne ikke hjelpe, men mislikt sa han.
Kureha er hypervenom med sokk barn han å si, i det øyeblikk raskt forklarte: "Vel, vårt team har en vennskapskamp i ettermiddag, treneren ga meg to billetter, jeg vil gjerne spørre deg, og mamma har ikke tid til å se spillet mitt ?! "
"Friendlies?!" Wu Debiao plutselig flapping hodet hans, runde øyne stirrer raskt spurte: "Son, er du startlinjen i dag?"
"Jeg er bare en erstatning, det er anslått at før slutten av spillet, trener treneren litt tid for meg!" Wu Yu trodde, tilfeldig svarte.
Wu Debiao er en veldig skarp kinesisk mann, øyeblikket bestemt seg, ropte :! "Honey, rask, ryddig, vi listet opp barnet, om ettermiddagen er ikke åpen for forretninger på vegne av min sønn Anderlecht første laget i det første spillet, Selv om nå gi meg en million virksomhet, gjør jeg det ikke!
"Good" Når Ana Oliveira gikk raskt å rydde opp rettene og gikk Kureha rundt, ikke glem å Kureha oppfordres til å komme: "Come on baby, vil moren gå til å støtte deg!"
"Pappa, mamma ......" Ser på begge foreldrene, er Wu Yu hjerte fullt av takknemlighet, selv om dette ikke er deres foreldre, men de elsker familien barna aldri endres.

Leave a Comment