Fotballsko Kunstgress adidas Predator Tango 18.4 TF All Svart

Posted by admin 10. Feb 2018 0 Comment(s)

 

Wu Yu første lag til å delta i første lag av benken til å score, noe som gjorde ham veldig spent, men bare en vennlig kamp.
Etter å ha gitt farvel til sine kompiser, messi fotballsko gikk Wu Yu hjemme alene. Da Wu kom inn i markedet, fant han at virksomheten i dag er spesielt varm.
Mange fans med hvite og lilla Anderlecht uniformer feirer lagets seier med en øl.
"Long live Anderlecht, vinneren av denne sesongen må være vår!"
"Long live, champion, champion!"
"Brugge gruppe hunder (gou) mor fylte ting, den nye sesongen vil ikke ha noe!
"Haha, Skål, for mesterskapet!"
"Kicked Bruges!"
"Tørk!"
Lytt til ørene kom støyende roping, Wu Yu rynket ikke hjelp, trance han slags eksponering for å leve i samme bar.
"Er jeg på feil sted? Dette er ikke Wu stor restaurant? ! "Wu Yu sinn plutselig ronaldo fotballsko dukke opp en slik tanke, han så på cr7 fotballsko noen av tvilene omhyggelig fast innredning.
Etter å ha lest, var han sikker på at det var riktig, her er ditt eget hjem for å åpne Wus store restaurant.
Så nå er disse galne Anderlecht-fansen ... ...
"Baby sønn, du endelig kom tilbud fotballsko tilbake!" I Wu Yu for å fastslå at han ikke gikk galt, sprang moren Anna Oliveira spenst, intimitet klemme fotballsko billig Wu Yu ansikt lo.
Wu Yu for den umiddelbare preferansen til denne billige mamma, det er litt smigret, protesterte bare: "Mamma, jeg er ikke barn, klem ikke ansiktet mitt, andre leser en vits ... ..."
"Du er mitt liv, jeg liker å klemme ansiktet ditt, som elsker latterlig smil!" Anna Oliveira bryr seg ikke om dette.
Wu Yu hørte, hadde ikke noe valg, men rullet øynene hans.
"Prodigal svigerdatter, gjør ved døren? Ikke rask nike fotballsko med sokk komme i side retter ... ..." Wu De-biao slutten av salg fotballsko to retter, rakk raskt ut fra kjøkkenet, adidas fotballsko med sokk ropte.
Anna Oliveira Pie Piezui svarte: "Barnasønnen er tilbake!"
"Ah? Sønn tilbake!" Jeg hørte Kureha er tilbake, den opprinnelige er fortsatt sint Wu Debiao umiddelbart Sichuan Opera ansikt som en generell, og umiddelbart forvandlet fra en sint ansikt til smilende ansikt, vil lett fatet på bordet, trav Ran over.
Etter at jeg så Wu Yu i sportsklær, fotballsko for barn ropte jeg gjerne: "Son, du er endelig tilbake. Jeg så i dag, og du er fantastisk!"
"Ja! Disse gjestene er alle fans som har blitt kjent med spillet i dag!" Anna Oliveira avbrøt raskt.
Wu Debiao kraft klappet sønnens skulder, lo høyt: "Sønn, du sender din coach for lite tid til å spille, hvis du spiller tidlig skole sannsynligvis ville ha endret resultatet null seks eller syv null, selv Åtte til null! "
Wu familie far og sønn snakker i butikken, vekket kjøp fotballsko naturlig oppmerksomheten til gjestene i butikken.
Da de fant ut at publikum kom av benken i dag, hadde en 9-trøye og scoret et vakkert mål etter Wu Yu, har det skrytende ropt: "stille!
"Haha, gutt, ganske lang skudd!"
"Langrennsspillet ditt er så spennende, du er god i det, og vi har vunnet den nye sesongen!"
"Gutt, jeg liker deg, du er fremtiden for vår Anderlecht!"
"Dagens spill, du spiller bra!"
"Vi liker deg, fortsett, jeg støtter deg!"
I møte med støtte fra disse Anderlecht-fansen vinket Wu Yu og høflig smilte på dem med takknemlighet.
Med denne gruppen av entusiastiske fans i Anderlecht, en familie på tre er helt klart ikke en rolig prat, etterfulgt av Wu Debiao komme adidas fotballsko 2016 tilbake til kjøkkenet for å fortsette matlaging ris, Ana Oliveira gikk til kjøkkenet for  å spille sammen, for å hjelpe ende til ende Wu, Yu Wu er ansvarlig for resepsjonen gjester i resepsjonen.
Når det er nye retter å sende opp, rusher Wu Yu til slutten, sendt til gjestebordet, han smiler og chatter med gjestene noen ord.
Supporterne fant Anderlecht nr. 9 tenåring, og ikke så stolt av noen begavede spillere som vokser i toppen av hodet, han var veldig beskjeden, tilnærmet, ingen hyller.
De fant at Wu Yu komme veldig bra, vi liker en god venn som maten kommer fra fotball, fra fotball til å snakke med Anderlecht, kommer fra Anderlecht i Champions League, kommer Champions League fra European Cup finalen Snakker om VM.
I dag er disse fansen veldig glade, ikke bare nær kontakt med Anderlecht-spillerne, men også smakt en overdådig deilig kinesisk middag.
Mange fans etter middagen, motvillige til å forlate, bestilte de litt øl og snacks, sitter i posisjon for å fortsette å chatte med Wu Yu.
Til siste Anna Oliveira minnet igjen og igjen, er det allerede 23:00, ble hotellet stengt til stengetid, herlig gruppe fans som har bare motvillig vinket farvel til to med Wu Yu, Wu Debiao far og sønn, og sa at i morgen, men også Ta vennene dine her til middag.
Etter å ha lyttet til dette, nevner Wu Debiao ikke mer glad, fotballsko med sokk barn den opprinnelige lille populære lille restauranten, virksomheten er nå varm, alt fra sønnen min ah!
Hvis det ikke er noen gode ideer fra sine sønner, og hvis det ikke er en god sønn på retten, kommer disse lojale Anderlecht-fansene til sine egne restauranter? !
De har lenge vært i en livlig bar, chatter og ser på.
Så nå kommer alt fra sønnenes ytelse!
På dette punktet er Wu Debiets mørke, gamle ansikt litt varmt, men heldigvis er huden mørk nok, selv om det er rødme, er det ikke klart.
Pustet klapp på hans sønners skuldre sa Wu Debiao på alvor: "Sønn, lek bra, min far vil alltid støtte deg!"
Etter å ha lyttet til Wu Yu, først et sjokk, så lyst smil, selvsikker svar: "Far, du er trygg!"
"God sønn!" Wu Debiao nikket, senket hodet og sa noe kvelning.
Wu Yu fant plutselig at øynene til denne robuste gamle mannen faktisk kaster krystalltårer ...
Lykkelig familie av tre rengjøring butikken etter helsen, har kommet tilbake til hvile.
Etter å ha badet på pyjamas, kan Wu Yu ikke vente å vende tilbake til rommet sitt, lukke døren, hoppet inn i sengen (Chuuang) direkte inn i Guds Guds rom.
I oppdragsgryten fant han plutselig at han faktisk uten tvil fullførte tre regionale oppgaver, nemlig [for første gang på vegne av første lagspill], [scoret det første målet], [lite kjent].
De tre oppgavene, i tillegg til [for første gang på vegne av første lagspillet] er før kampen, er det en oppgave å minne på tankene, de resterende to oppgavene, men uten påminnelse.
Kureha ansiktet av tvil, systemet gir raskt svar: "Systemet gir en rekke oppgaver er tilfeldig, så lenge verten kan fullføre oppgaven, det vil naturligvis bli belønnet!"
"[] Scoret det første målet tilhører sykkel oppgaver, for eksempel å starte en ny sesong, fotballsko adidas dersom representanten for verts Anderlecht scoret det første målet i den belgiske ligaen, men også få en viss belønning!"
"[Small famous] oppdraget er fullført, verten kan allerede åpne prestisjefunksjonen!"
Wu Yu er veldig spent og raskt spurte: "Hva er prestisjefunksjonen? Er det samme som i spillet? Kan se sin egen berømmelse, og deretter forbedre noen av de nye fotballsko kunstgress barn funksjonene?"
"Prestige funksjonen er slått på, den har en stor effekt, kan man vise vert kjent i den virkelige verden, mens i supermarkedet system plass, jo høyere prestisje, kjøpesummen for varer vil bli redusert tilsvarende, i tillegg til disse, som Oppgradering av romsystem, det vil bli flere og flere nye funksjoner, verten blir stilt inn!
Wu Yu, er i dag bare en høst sesongen, ikke bare gjort i kampen fra benken, men også få en hærskare av hengivne fans, for hotell inntekter og økt antall turister, nå i systemet plass, men også måten å fullføre De tre oppgaver, jeg tror belønningen er veldig rik!
Tenk på her, Wu Yu noen kan ikke vente med å raskt spurte: "å redusere? Er ikke i stand til å lage en 50% rabatt?"
Det ser ut til at dette ikke er nok, spenningen fortsetter raskt å forfølge: "Hva er mitt rykte nå?"
"Dessverre har verten nå et rykte, bare en navnløs ære, og ingen myndighet til å spille 50% avslag!"
Cold elektronisk lyd system Kureha ekko i ørene, nesten som en bøtte med iskaldt vann, det slukket flammen brenner på originalen, så selvgode Kureha re-kult å føttene.
"Ja, nå er ikke stolt, jeg var bare en vennlig konkurranse motivert ballen, den virkelige testen var ennå ikke kommet!" Trodde et øyeblikk, Kureha endelig roet seg, øyne som viser spor av lys , Knust knyttneve mumlet.
Før hjertene av glede spurte Wu Yu rett og slett en belønning av tre oppgaver og fant at det ikke er noe lotteri eller nye ferdigheter, de avgjørende energimyntene kommer fullt ut i treningen.
Fortsett den vanlige Wu Yu forlot raskt oppdragsgottene, gikk rett til treningsområdet for å fortsette den daglige treningen.
"Verter, for å forbedre dine personlige evner, foreslår systemet å legge til noen problemer på grunnlag av langdistanse trening!" Systemets elektroniske tone plutselig hørtes i ørene mine.
Tre timer senere, da Kureha ball på treningsfeltet, både mann og ball er simulert system NPC forsvarer Richard Svart Lie forvisning, smertefullt magista fotballsko å ligge på gresset.
I dag er Wu Yu over hele kroppen ekstremt smertefull, utsatt i jerseyen uten at armen er blåst og blåst overalt etter kollisjonen, de hvite treningsdraktene er helt brukt.
"Tørr, dette er den såkalte økningen i vanskeligheter?" Wu Yu ligger på gresset, forbannet svært smertefullt.
Systemet echo noen dårlige svar: "Bare å legge lumbale Richard og forsvare Clare Alexander til den opprinnelige opplæringen, hvis verten ønsker å bli en stor mann, må dette krysses!"
"Dry!" Selv om Wu Yu var svak for øyeblikket, men han løftet fremdeles sin høyre hånd, knulte fire fingre litt, rettet nike inne fotballsko mot himmelen opp en langfinger.
Neste dag, Wu Yu tidlig chuang seng, grooming ferdig, spiste frokost pause en stund, og jogging jogging til treningsbanen.
Som vanlig, i treningsarenaen, er de små vennene alle på samme sted, og alle kom først til en kamp.
Etter slutten av konfrontasjonsspillet kom flere små partnere tilbake til garderoben sammen, rushed et varmt vann etter at lagkameratene i første lag kom til garderoben.
Ti minutter senere ledet assisterende trener Franchi Vukatlund publikum til konferanserommet for å delta i dagens taktiske møte.
Å si det klart Det såkalte konferanserommet, er et romslig rom, som har noen rader myk sofa, foran en stor LCD-skjerm, som spiller i gårsdagens videospill.
Treneren Hugo Bruce gjorde ikke hastverk for å forklare noen taktiske problemer, men la alle avslutte hele første komplett gårsdagens vennskapsmatch.
Etter at alle menneskene ser på videospillet, stopper dette videoen med et smil og spurte: "Guer, etter å ha sett spillet, har du noen ide?"
Publikum var stille for et øyeblikk, noen bare lo: "Vinnende er veldig vakker!"
"Fem til null, wow!"
"Parr sparket tre skudd, det er fotballsko barn kunstgress virkelig fantastisk det!"
"Mitchams gjennombrudd er flott, Eklos defensiv spiller kan ganske enkelt ikke stoppe ham ... ..."
"Yu's long shot er også kult!"
"......"
Med den første personen som snakket, billige fotballsko med sokk sa du alle et ord om min personlige mening om gårsdagens kamp.
Lytt til disse spillernes ord, da treneren Hugo Bruce ikke viste det minste smilet, men rynket og rynket.
Da alle var ferdige, reiste han seg og spurte kaldt: "Har du fått sin mening?"
Kureha sitte under, sa han skulle si ideen, men ser rundt en gruppe av glade lagkamerater, trodde han at han for tiden er bare en erstatning, hvis talevansker, er jeg redd for at noen mennesker vil føre til hat, i øyeblikket ikke si noe.
Hugo Bruce-kaldt kikket på mengden, denne Lenghengveien: "Hvis bare det, så må jeg angre på å fortelle deg at du også lar meg ned!

Leave a Comment