Fotballsko Kunstgress Adidas ACE Tango 17 Purecontrol TF Svart Bla

Posted by admin 06. Mar 2018 0 Comment(s)

 

Farse Hjemmelagets supportere på tribunen vil snart påvirke hele spillet, Adidas ACE 17+ Purecontrol dommeren midlertidig spillet er i ferd med å begynne, før et par minutter senere, sikkerhetsvakter og opprørspoliti (cha) politi arresterte alle fans problemer etter kampen var Start igjen.
"Bror, målet for sine fans sivil uro, kraftig ah!" Stående i sirkel i nærheten av Xieji Er Macdonald er alltid en lykkelig utseende, pekte han på vold på banen på tribunen, så gispet av beundring.
Wu Yu ristet på hodet med et smil, betraktes som svar.
Wu Yu står på banen og venter på kick-off, vet aldri, den skyldige som er forårsaket av denne opprøret er hans egen.
Spillet startet igjen, Muskelaron midtbanespiller kick-off, deres hovedsenter Marcin Geravrakovi nike fotballsko salg raskt passere ballen til partneren Mbo M Pengza.
Mabu Peng Ponsa kikket over den gule huden, svart hår, tynn kropp av kinesisk barn Wu Yu en, det vil passere fotballen bak sine lagkamerater.
Musclin mistet en ballspillere selvsagt veldig sint, Anderlecht er faktisk veldig kraftig, men foran dette er Anderlecht en sjukt og forferdet nybegynner-merke hær, deres virkelige hovedmakt lyver alle På sykehuset eller hjemme for å komme seg også!


Musk Lange nye sesong har et høyt mål, det vil si mesterskapet for ligaen, som de inviterte hovedtreneren George Rickens, Bastia fra det franske sportslaget overført til den talentfulle fullbacken Samir Bayrou lov, men også fra Bundesliga retur av kongen av talentfulle spissen Mutombo · Farm Ponsa, pluss den opprinnelige styrken av lagets spillere, de har grunn til å tro at dette levende, ambisiøs trygg teamet kan være en Champions League.
Første runde av hjemmelaget kamp, ​​uansett om de er taktiske oppsett eller bemanning, er stabile pressegiganter Anderlecht one chip, og til og med tidlig i første omgang scoret, for øvrig også Anderlecht Kapteins hovedforsvar sendte av.
Disse fakta synes å være å fortelle Musketeers spillere, din styrke er veldig sterk, du er veldig kraftig, seier bør tilhøre deg!
Den andre halvdelen, de strengt i tråd med trenerens taktiske ordninger, fortsetter å slå Anderlecht, jakten på neste mål, men det plutselige utseendet til nummer 9-tenåringen, men slår alle på overraskelse.
Den første berøringen av publikum, enda mer enn to defensive spillere, adidas sko til barn og med et fantastisk skudd av poengsummen for å knytte spillet.
"Jerken, vi skal score, og vi skal la den forferdelige Anderlecht se på oss!" Med det i betraktning begynte musketeernes spillere å trykke og starte en villkrenkelse.
De håper at i kraft av fordelene med hjemme, vant en vakker seier, messi fotballsko junior samtidig som ligatitelen slog første skudd.


Selv om ideen er veldig bra, men virkeligheten er langt fra så vakker, er virkeligheten veldig grusom.
Musca Dragons spillere er ikke villig til å jag til målet, de hissig, ser ut til å ha glemt taktiske ordninger trenerens, spesielt å bli ydmyket Kureha riktig vakt Samir Bayrou lov, hans egne egenskaper veldig gjennomsnittlig, Tilhører en mer balansert total styrke av spillerne, men for å kunne snø før den skamfulle Samir Bellufa kjemper ut.
Etter å ha sett sine lagkamerater på midtbanen passerer gjennom spark, førte fotball den andre halvparten, Samir Bayrou lov uavhengig av deres defensive plikter, gikk fra fortauet rushed å hilse sine lagkamerater rettet, noe som indikerer at de passerer ballen Kom hit.
"Lille djevel, er du ikke veldig arrogant? Se meg blåse deg av! Samir Bellufa forbann hardt i sitt hjerte.
Dessverre er hans posisjon ikke veldig bra, pluss Anderlechts venstreback De Sauter siden den første halvåret innrømmet, er det ingen rush å delta i angrepet, selv om bare De Ante fotballsko sokk Anderlecht spiller offensiv benk Spillere, men hans styrke er fortsatt ganske bra, i stedet for å storme dette, kan også prøve å finne muligheter fra midten.
I tankene til en slik tanke passerte muskongteammedlemmer ikke ballen til Samir Beluru Fa, de spilte midt på veien som spilte sammen.


Anderlecht-lagspillere i ferd med å bare feire, lyttet til treneren Hugo Bruce-veiledning, avgjørende delvis forsvar, det ser ut  til at de er redde for det samme, som den svenske parr Ze Slike store spillere som Torgberg, tar initiativ til å gå tilbake til halvtid for å delta i forsvaret.
Et slikt falskt inntrykk tiltrukket av Munster Longs spillere føler seg glad, sokkesko fotball barn de liker å passere og ekstraordinære, Anderlecht-spillere involvert nike fotballsko junior i forvirring.
Så på deres dårlige utseende, hvor det ikke er en rik stil, stor stjerne? Giants team? Jeg er!
I møte med vårt store musketerangrep, er du bare en gruppe av klovn, finn ingenting!
Flere kontakter i rekkefølge, noe som gjorde muskongs lagspillere på banen mer dristige, de prøvde å modige det fremste offensivtrykket.
Både høyreback Samir Bellufa eller venstrebacken Australian Stephen billige nike fotballsko Rebat, som alle har blitt til avantgarde, hyppige fra den andre halvdelen for å delta i offensiven.
Se laget så kraftig, helt pressgigant Anderlecht slo, noe som gjorde noen opprør Musclin-fans var veldig glade, de vinket flaggene, syngte lagets lagssang, høyt Spillerne oppfordrer!
Fans ser frem til lagets andre mål, og spillerne er også på banen igjen og igjen med en fantastisk kamp, ​​og prøver å score.


Men under sitt galne angrep, men ignorert, virker forsvaret for løs.
George Cookens, som hadde stått på kanten av banen for å se kampen, var en offensiv galning før han fryktet styrken til Anderlecht før han ble tvunget til å spille defensiv tilbake og så laget nå Undertrykt hverandre, begeistret viftet med knyttneve, ropte ansiktet gjennom det røde: "Guttene er snille, det er kampen, men vi er hjemmelaget, dette er vårt nettsted, slik at gruppen av bastarder fra Brussel, en god smak Vi er kjempebra! "
Mouscron rent angrep på angrepet i løpet av spillet, det er faktisk veldig farlig, har nesten forårsaket poenget ved flere anledninger, men etter Wu Yus utjevning hadde den første halvdelen gjort en feil midtbanespiller Hendrick Si skam modig, førte de defensive spillerne med en sterk vilje til å handle, igjen og igjen oppriktig oppløs hverandres offensiv.
Full tjue minutter kan publikum bare se at ballen fortsetter å fly fra midtbanen til Anderlechts halvdel, for øyeblikket skåret muskelarons keeper FRANJY Wande Endesi inn i publikum Avslappet, han bodde i ryggen høflighet ser på halvparten, nesten sovnet.
Wu Yu som den nye venstre sidet frem, da laget fanget i defensiv, måtte han også delta fotballsko salg i regionale forsvarsarbeid.
Selv om Wu Yu er veldig hard-kort posisjon forsvar, men hans defensive erfaring er for svak, er det enkelt å være en gjennombrudd Muskeron spillere.
Flere personlig fra Wu Yu som smakte søtheten av Samir Beluru Fa, denne lagkameratene passerer igjen, bestemte han seg for å igjen bruke personlig teknologi gjennombrudd Wu Yu forsvar, etter flere kontakter, var han helt forstått, Foran denne mørkhudede, mørkhudede kinesisk-amerikanske gutten, i tillegg til rask, driblingsteknologi er bedre enn hva defensiv stasjon er et rest!


"Han ville ha vært som en trepinne, uansett, nå er venstre og midtveis defensiv spillere mer, hvis vi med hell kan åpne gapet fra høyre side av veien, så passere til midten, kan det være en sjanse til å score fotballsko 2016 mål. Samir Beluru, som hadde sitt hjerte i tankene, tok umiddelbar handling.
Han personlig drible mot Wu Yu, i motsetning til gjennombrudd Samir Belufa, er Wu Yu ikke en veldig god måte, bare med fart i nærheten av ham, for å stoppe ham muligheten for innskrift, la ham Dribling langs bunnlinjen.
På hastigheten til Samir Beluru Law helt sammenlignbar med Wu Yu, men når det gjelder fysisk form, høyde på en meter åtti, veier 77 kilo Samir Belufa Fa helt utbrudd Wu Yu.
Samir Bellufa var nesten overfylt med Wu Yu i fremdriften, og den venstre forsvareren De Sauter våget ikke å ta risikoen, for på hans side er det en ganske truende morder utenfor det begrensede området, han er Mu Scunt er hovedspiller Mbompunza.
Første halvdel er Mbo M Puza's mål å lede Musk Long, De Sauter fotballsko med sokk nike på denne fyren, men betydelig oppmerksomhet, en feil er absolutt ikke tillatt to ganger.
Hardt vunnet denne sesongen, kanskje ikke posisjonen til den viktigste linebackeren, Tyskland, vil lett tape.
Uten hjelp fra De Sauter kunne Wu Yu alene ikke stoppe forløpet av Samir Beluru Fa og Samteel Belukha selv våget å se opp stillingen til sin kamerakammer mens han så Marcin Etter Hotlakovs løpende retning stoppet venstre hånd den tynne Wu Yu, kroppen lente seg tilbake, nesten stole på Wu Yu sparkepass.
Fotball i luften over en fantastisk buk, fortsetter å falle mot baksiden av Middle Road, hvor hovedkjernen til Musk teamet Long Marcin Geravkov, prøver å bli kvitt Vincent Conpani defensiv, Ønsker å bekjempe header.
"Hugh vil bli kvitt meg!" Vincent Compagni så på at fotballen kom ned, rovet av hjertet mitt, ranet for å ta full sprang før Marcin Zevrakov tok av.


Vertene og kommentatorene i studioet er glade for å introdusere publikum til spillsituasjonen: "Samir Belufa i driblen, Haha, Anderlecht Kinesisk tenåring, selv om det er veldig rask, driblende ferdigheter Veldig bra, men kroppen hans er for tynn, forsvaret kan ganske enkelt ikke bære virkningen av Samir Beluru Fa, kom igjen, Samir Beludha lagret lovlig forsvaret fotballsko nike barn av kinesisk tenåring, Høyre fotspill, ballen fløy til Anderlecht begrenset område etter punkt!
"Åh, la oss se, dette er vårt senter Marcin Zevrakov, som er sterk, har et bra hopp, har en god header, og han og Anderlecht erstatter Den syv år gamle midtbanespilleren Vincent Compagni hoppet opp og vant tittelen!
"嘭!" Fotballen kolliderte med Coganni panne, og Kombani stjal ballen ut av boksen før Marcin Heatvrakov.


Men dette er ikke slutten, fotballen ut av det begrensede området falt på inne fotballsko med sokk høyre forsvareren Michel Erzhelakuofu den 6..
Michal Geravrakov er tvillingebroren til Marcin Zevrakov, musklon-teamets hovedmakt.
Markin Geravrakovs utmerkede hoppeevne, sterk kropp, kraftig header, er et fremragende sentrum, og hans bror Michail Zevrakovs eksplosive kraft, fart, god fysisk form , Passing, posisjonering ballen, superfly fotballsko barn ekstraordinære ferdigheter er veldig bra, er en meget fremragende styrke fullback.
Ta tak i ballen i angrepet før Muscle Long-laget, kontroller fotballen, Michel Geravrakov tok ikke sin egen ball, men kikket til venstre, innendørs fotballsko med sokk han hadde lenge vært funnet på den 13 høyre baksiden Samir Bellufa står veldig fremover, etter at han bare hadde passert ballen, gikk han ikke engang tilbake til det lokale forsvaret, men som et teater, stod og så på det begrensede området for kampen.
Som et resultat er området til høyre for Musk Long-teamet en stor blank, Wu Wu den fyrens fart, skal kunne motta ballen min? !
Michel Geravrakov tenkte ikke mye på at situasjonen på retten endrer seg raskt, og han kan ikke tenke for mye om ham.
Muskegons venstreback Steven Rebat har nærmet Mitcham Heatvrakov i et forsøk på å ta tak i ballen.
Venter på Stephen Rebat å komme seg nær, med Micchahel Jevrakov sparker og nesten svømte på Stephen Rebats kinn til venstre for retten.

Leave a Comment