Fotballsko For Herre Adidas Copa Mundial FG Hvit Svart

Posted by admin 20. Jan 2018 0 Comment(s)

 

Med den første konkurransen hadde Kompany tilsynelatende mye alvor, høye fotballsko i det minste før adidas ace fotballsko øynene avslørte fargens lette forakt, helt forsvunnet.
Wu Yu vokter fotball ved foten av en veldig rytmisk sakte mot hullet Pani rushed.
Denne gangen Wu Yu forsettlig redusert hastigheten, det vil si, det burde være oppreist og forsvarlig generelt mot en konfrontasjonskonkurranse.
Wu Yu kjent med fremtidens historie er veldig tydelig, Kompany kan sies at disse unge spillerne i den mest berømte spilleren.
17-åringen representant for Anderlecht første laget til å delta i Champions League, som i år, til 18-åringen Kompany vil være den belgiske landslagsspillere, alder fotballsko nike hypervenom av nitten vil han få det beste ut av den belgiske League 2004 Spiller tittel.


Innen år 2006 til Kompany verdt seks millioner euro fotballsko kunstgress xxl overføring til Bundesliga teamet Hamburg, fjernet fra Bundesliga etter 200 år på vegne av de belgiske menn fotballag å delta i OL i Beijing, og det samme året, og deretter til 13,8 millioner verdi av overføring til å bli med Premier League-klubben Manchester City .
I Manchester City er Vincent Compagni kaptein og forsvarssenter.
I 2012 vant det engelske Premier League-mesterskapet, i 2014 den engelske Premier League-mesterskapet.
I tillegg til å spille fotball utenfor, Kompany også et moteikon, og mye av svarte mennesker, han elsket rap musikk, men også veldig business kunnskapsrike, sørlige Montenegro i Kotor havn, Narvik by i Nord-Norge, Danmark Den nordlige byen Vyborg har sine industri- og investeringsprosjekter.
Han etablerte også en afrikansk fotballskole i Venlo, i den sørøstlige byen Holland, spesielt for å utdanne talentfulle afrikanske barn.
Wu Yu er veldig klar over fremtiden for Compagniune, Manchester City kaptein som kan overgå denne fremtiden i frontkonfrontasjonen, er Wu Yu helt utfordrende.
Ser Wu Yu på vei mot Kompany med ballen, står på sidelinjen og ser på trener Franchwukatlun virket veldig interessert.


Focus Panni ble veldig skummelt, hans forsvar forsvinner ikke, beste fotballsko 2016 uansett hvordan Wu Yu, blir alltid kvitt sin forstyrrelse.
En liten ånd av avslapning, fotball ble tatt bort av Compagni.
Vunnet en plate og mistet en plate, noe som gjør at Wu Yu og Kompany er veldig fornøyde.
De er både arrogant og arrogant, ingen nektet å beseire, for å være en vinner, de to igjen konfrontasjonen.
Dette er fortsatt Wu Yu-angrep, Conpani-defensiv.
Wu Yu kontroll av fotball, er det ikke noe valg å fortsette å kjempe med fysisk konfrontasjon å kjempe, men å bruke sine ferdigheter lært [snu].
Kompany ser Kureha med fotball, åpent sto foran sine egne, som en defensiv spiller, han nesten ikke trodde, kommer til å strekke kalt stjeler, men da han nettopp hadde dømme, flytte tyngdepunktet, Når kroppen lener seg fremover, flyttet Wu Yu raskt.
Jeg så Wu Yus svingende raske bein, en fantastisk forandring, de slipper seg enkelt av Punney-defensiv.
For å bekymre seg for å bli jaget opp, utøver Wu Yu rask fordel.
I ansiktet av Wu Yu for å øke hastigheten på løpingen av ballen, er Kombani som en stor tank. Han kan bare se Wu Yu spille fotball enkelt.


To til en, ved hjelp av ekstraordinære ferdigheter og fart, nike magista fotballsko Wu Yu midlertidig vant det tredje settet.
Spiste et måltid kjedelig Kong Pani naturlig unconvinced, roping fortsatt test.
Wu Yu modig kamp med Kompany, naturlig muntlig avtalt.
Med tidligere leksjoner brydde Compagni seg ikke om Wu Yu's fristelse og falsk handling denne gangen, hans øyne var alltid fotballsko ronaldo 2016 fastlåst i fotball.
I lys av disse statuene som steinstatuer, ingen bevegelse av Kompani, Wu Yu's falske handling i tillegg til et fysisk avfall, har det ingen effekt.
"Siden du ikke spiser forfalskninger, er det urimelig med ekstraordinær fart det! '
Wu Yu kontroll av fotball, plutselig startet, men han hadde nettopp flyttet, ble det umiddelbart slått som en beast-lignende Conanni måte.


Som nettopp startet, hva ikke sjekk, fotball var Kopani smart skovle ute av grensene.
To til to bundet, kjøp nike fotballsko kontinuerlig tegning, Wu Yu gjenopptatt fotball igjen for å angripe Kompany.
Fire trenere, Compagni nesten Kureha funnet ut alle triks, hvis Kureha bruk falske, er han som nike grussko en stein-lignende uanfektet, hvis Kureha ønsker å vise sin fart, så han tvinger Kureha Kan ikke starte
Kort sagt de to i den tekniske og hastighetskonkurransen, litt sammenblandet.
I den fysiske konfrontasjonen kan Kompany ikke utøve full Wu Wu kan konfrontere.
Han gjorde ikke bryte suksess Kompany forsvar, noe som gjør Wu Yu hjerte holde tilbake en bølge av gass, i tyrefekting ballen mot Gud system plass, er NPC system ganske kraftig, men det synes ikke så tøff Kompany ah!
'Nima, jeg selv systemet så metamorfose av oppgaven kan fullføres, er det fortsatt tapt for deg? ! I mitt hjerte som dette, gjorde Wu Yu en ond, å bite tennene hans ikke gi opp.
Conpani en innvirkning ikke, mer støte noen ganger, ville han ikke adidas sko med borrelås tro, tynn plump Wu Yu kan insistere på hvor lenge? !
Å se flere ganger under påvirkning av Wu Yu må selv kontrollere fotballen, men hvorfor i siste øyeblikk, eller var stædig kontrollert.


Kontinuerlig konfrontasjon aldri resultere Compagni stemningen test fotballsko kunstgress er uunngåelig at noen Jizao, hvis ikke skrupler for å se ved siden av assistenttrener, Vincent Kompany sannsynligvis allerede magista innesko vil bruke stygg taktikk.
Som de to dødvinner, tiden litt etter litt i tidens gang, har uvitende nær stadion kommet flere frontlinks lagspillere.
Da de så på Kompany å chatte med en merkelig ung spiller i tyrefekter, sto de alle nysgjerrige og sto ved.
Det er flere gode ting, det hviskes, roper, begynner å sette opp gambling, la lagkamerater hvem som skal kjøpe hvem som vant taperen.
Ved å se at folkemengden blir mer og mer, blir Kompanys humør mer presserende, han vil kanskje ikke miste en ny rookie foran lagkameratene sine.
Men i all rettferdighet er Wu Yu faktisk det han har sett, den mest dedikerte spilleren.
Uansett hvor hardt han presset, Wu Yu kontrollerer alltid tennene som holder tennene fotball, la han rane fotball.
Denne sterke viljestyrken, selv i et talentfullt lag, er også prisverdig.
Stalemate til ankomsten av trener Hugo Bruce, var over.
Frankie Voca Trent trener har kommet for å se stykket ble ansett å være ikke se, øyeblikket klapp dask, ropte: "Vel, folkens, trenger du forberede seg til å tilbringe en morgen tid til å se det Flytt raskt, varm opp!


Hør stemmen til assisterende trenere, kombinert med treneren er faktisk kommer, spillerne vil se de fotballsko med sokk for barn morsomme kan ikke se, bare coaxed, hver startet en oppvarming øvelse.
Wu Yu og Kompany hørte ordene som assisterende trener, ga også opp tyrefekter.
Bare avsluttet, Wu Yu følte seg som en hel kropp mens sammenbrudd, bak klærne gjennomvåt, panne, kinn, armer, føtter er all klissete svette.
Conpani er ikke mye bedre enn det, med høy konsentrasjon av tyrefekting, både fysisk og mental utmattelse, både for offensive og defensive spillere.
"Fortjent til å være første lagspillere, ditt forsvar ikke sa!" Wu Yu ansikt tørket hans smil, kan ikke unnslippe.
Kopanj hørte, men det er det gamle ansiktet rødme, men heldigvis er han en svart, mørk hud på ansiktet, selv rødme kan ikke se det.


Veldig flau vinket hånden sin: "Jeg forventer ikke at du faktisk vil bli så messi sine fotballsko kraftig, det virker som jeg pleide å undervurdere deg."
Hoved trener Hugo Bruce begynte på treningsbanen og fant ut at Wu Yu og Copernicus rart, det er rart å spørre: "Jeg savnet ikke det fantastiske bildet?"
"Disse to små gutta har kjemper tyrefekting hele tiden!" Franco Voccallen fortalte meg med et smil på emnet akkurat nå.
Etter "Hva? Sier du at i en tyrefekting Kureha konfrontasjon, ikke engang mister Kompany ?!" Hugo trener Bruce etter å lytte til treneren diskurs assistent, fotballsko adidas ace overrasket med åpen munn.
Hva er Kompany?
Bare 17 år gammel, er han allerede en førstelaget Anderlecht viktig spiller rotasjon, og et stort område av de viktigste spillerne skadet, Hugo Bruce selv har tenkt å Compagni rettende, la ham være å starte den nye sesongen vakt.
Tenk på så sterke ungdommer, faktisk vil kunne vinne i et lag som bekjemper en oks Wu Yu, som viser hva? !


Dette viser at styrken til Wu Yu har nok til å møte de første lagspillerne, nok til å delta i den belgiske Serie A det? !
Kanskje så Hugo Bruce idé, assistenttrener Frankie Voca raskt Yadisangyin Trent sa: "Kan du trenger også å observere spillet, etc. Jeg personlig anbefaler slutten av ettermiddagen juniorlaget, en gruppe av passende tone Etter treningen av ung lagkamerat, start en konfrontasjonskamp i laget. Dette vil joggesko innendørs bidra til å observere Wu Yus tilpasningsevne!
"Vel, det er berettiget!" Guvernør Hugo Bruce lyttet veldig nikket med tilfredshet.
Voca Troon gang hevet forslag: "I tillegg til bedre kjøre i denne nye team, jeg personlig anbefaler kan ordne noen treningskamper, benyttet anledningen til å se resultatene av unge spillere, en periode etter starten av den nye sesongen, vi Stol på dette unge laget i ligaen!
"Vel, på de vennlige kampens motstandere, går du diskutere dem med A Lan En it!" Trener Hugo Bruce meditasjon for et øyeblikk, så fortalt Road direkte.
"OK, jeg skal superfly til barn fullføre det så intersport fotballsko snart som mulig."


Etter en kort samtale var de to trenerne nøye oppmerksom på spillernes oppvarming.
Etter en full ti minutter, vi alle oppvarming etter at treneren kalt publikum tilbake, lag opp laget.
Coach Hugo Bruce til alle står, dette høylyttes kunngjør: "gutter, idag innvarslet et nytt lag, jeg tror du har sett før, han er fra det unge laget Wu Yu ! "
Når han sa det, reiste han ut og klappet på Wu Yu's skulder, bevegde seg for å ta initiativ til å introdusere meg selv.
Første lag kom til frontlinjen, nike futsalsko mange rookie rookie vil uunngåelig være litt nervøs, litt verre psykologisk kvalitet, jeg er redd redd selv ord er ikke klart.


Kureha er gode og dårlige verden og mennesket, og han er veldig trygg gikk til foran publikum, noe justert pusten hans, ansiktet iført et svakt smil, snakket han og sa :! "Hei Hei alle sammen, jeg er fra juniorlaget vingen Kureha, jeg er godt rustet til å sparke rundt to vinger, vingen fra vingen kan, noen ganger til en cameo midtbane, vi har sett, jeg er en kinesisk innendørs fotballsko demping spiller, for hva kinesisk kampsport, kinesisk mat hvis du interessert i privat å snakke med meg, min hobby er omfattende, spille, spille spill, se filmer, sang, reise, vandring ...... "
Se Wu Yu står foran den endeløse introduksjonen av seg selv, treneren Hugo Bruce og assisterende trener Franco · Vukcatorren er frustrert med et smil.
"Enhver som bekymrer seg for at denne gutten vil være engstelig, det er et virkelig helvete! '

Leave a Comment