Fotballsko F50 2015 Adidas Adizero Prime de AG Barr10 Mens Hvit Rod Svart

Posted by admin 24. Jan 2018 0 Comment(s)

 

I systemet av Gud system plass etter slutten av spesiell trening, fotballsko med sokk str 37 Wu Yu gikk på stadion som vanlig, sies å bli valgt igjen fra ungdomsholdet i ettermiddag, en rekke unge spillere å bli med.
Wu Yu har ennå ikke kommet inn i garderoben, for å se to bekjente, er det noe nervøst i døråpningen, redd for å gå.
"Gordon! Richard!" Wu følte at han ikke kunne hjelpe med å rope.
To personer som stod foran døren hørte plutselig noen rope navnene sine, panikket ropte: "Til!"
"In!"
Da de snudde seg og fant de som ropte, var imponerende god venn Wu Yu, plutselig lettet.
"Yu, skremmer du oss, gjør ingenting?" Gordon klappet på brystet, veldig deprimert spurte.
Richard, den store svarte, ansiktet hans nå litt blek, åpenbart bare redd, dvelende dvelende: "Det er adidas grussko det, sjokkert meg!


"Hva er galt med deg?" Wu Yu så merkelig ut til to gode venner. Deres forestilling i dag er veldig rart.
Gordon smilte veldig stolt: "Yu, Richard og jeg ble kåret til trener Hugo Bruce i morges ved å spørre meg om å bli med i første lag!"
Richard nikket da han sto stille, tydeligvis opphisset av hans dristige dristighet.
Å si er, vanligvis bare to mennene tilhører juniorlaget benk, står til grunn at ønsker å bli det første laget, er jeg redd vil være svært vanskelig, men jeg hadde ikke forventet dette faktisk ville velge to av dem til å bli det første laget, er det noe overraskende.
Wu Yu lyttet, den første var veldig glad for de to velsignelsene, Adidas F50 Adizero og så raskt spurte om konkurransen fra prosessen: "Virkelig? Det er så bra, fortell meg om dagens spillting!"
Richard og Gordon å bli med i første lag, selvfølgelig veldig glad for å fortelle morgenens løp.
Det var fotballsko med sokk 37 opprinnelig i løpet av morgendagens løp, på grunn av fraværet av Wu Yu og Tom Pittles, rekrutterte David trener fra U14 og U15 echelon et medlem for å tillate dem midlertidig å bli med i spillet.


Begge sider startet spillet spiller er like, som er hovedtrener for de første lagspillere valgt, to lag av spillere i dag ga helt brutt opp, uavhengig av hva det første laget og reservelaget, slik at både styrken av det er svært gjennomsnittet.
Mens Gordon er offensiv midtbanespiller, men han spilte stillingen er igjen avant-garde, Richard er fortsatt i vakt posisjon, siden han er veldig modig superfly innesko i straffefeltet, den første til å være høy over midten av Howard scoret et mål.
Se her, trener Hugo Bruce stoppet spillet, hevet Richards posisjon kunstgress innendørs til midtbanespilleren, den sentrale forsvareren gjør det mulig for ungdomsteamtavlen Anthony van den Borrei.
"Feather, du vet, jeg har aldri spilt defensiv midtbaneposisjon ah! Ved første jeg har noen frykter frykt hender føtter, men ropte på meg, 'Ikke vær redd, men under nærvær av Mr. Hugo Bruce, som vil prøve å stjele ballen ved foten ! kommer tilbake, for å beskytte grensen stengt posisjon på linjen '' når Richard kommer til disse ordene, ansiktet fortsatt viser spor av et stolt smil: "jeg senere trodde bedre av det, uansett, er det første gang jeg spiller defensiv midtbane, spark Dårlig det er også problemet med treneren! Av fotballsko intersport hva skjedde ah? Mitt hjerte trodde, jeg sluttet helt, så lenge som i min halvdel, som har ballen til foten, skyndte jeg forbi stjeler!
Hør Richard sa det, Wu Yu hjerte sannsynligvis gjettet resultatet, futsal sko nike spurte munnen hans bevisst: "Så?"
Like "Så han er som stripe sulten gal hund, møtte han med folk ut mot bittet, det gjør ikke jag ned til å kjøre inn med brute force, klem, ved, jeg forventet ikke at resultatet var bra frem til slutten av første halvår, ikke Sagt å være et mål, og motsatt av spilleren kan ikke styre ballen bra, det verste til antall mark, og han ville ha ønsket å vise frem foran treningsbenet, resultatet er selv med Richard som ledet dette Head bullfight slo det! "Richard, Richard og andre åpne, står ved siden av Gordon, vil gjerne introdusere spillet fra den lykkelige situasjonen.


Mens du lytter til Gordon, ser du på det stolte ansiktet mens du ser på, trenger Wu Yu ikke å se situasjonen på banen med egne øyne, sannsynligvis i hodet av spillet kan du forestille deg bildet.
Dårlig Mark, hans dribling ferdigheter er veldig bra, men noen ganger er han fortsatt for rolig, det er lett å være sinne, ikke jobbe hardt mot laget, gå alene.
Richards kropp er sterk, hastigheten er ikke adidas fotballsko f50 treg, den eneste mangelen på fotballsko trondheim stasjonær bevissthet og defensiv opplevelse, slik at spillerne ikke passer for forsvarere, forvandlet treneren ham nike fotball innesko til en nedre del, men til sin fordel helt aktivert.
Black Dazhuang maler kan settes til den nederlandske Mad Dog Davis eller den italienske bulldogen Gattuso, begge tilhører publikum løp utrettelig, gal tvunget til å ta tak i modellen lumbale type spilleren, i forhold til teknologi Rough Gattuso, Davis er mer omfattende, foten hans er veldig god på teknologi, hvis Richard kan nå noen av de ovennevnte personens høyde senere, vil det definitivt være gal etter at det store gigantlaget skraper populære stjernen innendørs fotballsko xxl ah!
Wu Yu merkelig utseende Gordon, ansiktet tvilsomt spurte: "Richard forvandlet til livet, ytelsen er veldig spennende, da du? Hvordan går det?"


"Jeg? Jeg er bare heldig, Richard bak et slikt grusomt dyr i offensiven, fotballsko i skinn jeg har blitt mer trygg med mye ball, og pause, sa treneren også Richard ledig tid til å følge I andre halvdel av spillet sendte jeg to vakre assistanser og et langt skudd utenfor det begrensede området! "Gordons ansikt avslørte et stolt blikk, øyne I braved lyset, som om tilbake til morgenen i samme spill: "Du ser ikke, jeg spiller veldig glatt, for å være ærlig. I tillegg til kampen du spilte i går, spilte aldri så kul Jeg tror i andre omgang er jeg nesten allmektig Gud, det motsatte av forsvaret enn Richard, er resten!
Wu Yu er beklagelig ekko: "er det? Det er så beklagelig, en fantastisk scene, jeg så egentlig ikke!"
"Fjær, i andre omgang etter at vi ledet de to ballene, gjorde treneren faktisk justeringer, han vil være de viktigste defensivene som er arrangert til motsatt, fotball adidas det originale senteret Howard flyttet til vår side!" Gordon Snakker høyt sagt.


Wu Yu nikket ettertanke etter å ha hørt, mumlet lest: "Det sterkeste forsvaret på det sterkeste forsvaret, resultatet?"
"På slutten av kampen var det ikke noe mål i det hele tatt, og sluttresultatet var fortsatt satt på tre til en og vi vant to mål." Gordon reiste ut med to fingre og rykket hendene mellom de to.
Etter å ha lyttet til Wu Yu spurte han raskt: "Ikke rart det! At denne gangen å bli med i første lag, er det noen spillere det?"
Gordon sa med fingrene sakte introdusert: "Jeg er en, Richard, kaptein, vice kaptein, Howard, Abel, det virker så mye!
Et øyeblikk senere la Gordon raskt til: "Oh, ja, det er målvakten Oscars, men han er bare den tredje målvakten, og vanligvis går ingenting igjen til ungdomslaget for å spille!"
Wu Yu tenkte et øyeblikk, rynket og hvisket: "Hovedtillägget er midtbanespiller, to lumbal, en midtbanespiller, en vakt, et senter fotballsko med sok pluss en keeper, to fortauer nok ! "
«Ikke gjør det, trener dem!» Gordon vinket hånden og ler litt.
Wu Yu nikket, spurte tilfeldig: "Det stemmer, sa det meste av dagen, hvordan går det ikke inn i garderoben?"
Hvem vet denne merknaden, to gutter plutselig creak humming er ikke åpen.
"Er du ikke? Er du redd?" Wu Guess tilfeldigvis.
Gordon ser litt nervøs ut, spurt forsiktig: "Er du ikke nervøs? Men her er det første lagringsrom ah! Hvilke er alle førstebrorens første lag ... ..."
"Ja, ja!" Richard nikket raskt og ekkok med ham.


Wu Yu bryr seg ikke om latteren: "Hva er en god nervøs, det første laget av spillerne er tigeren, men spiser deg heller ikke?"
"Dette ... ..." Wu Yu spurte et spørsmål, Richard og Gordon kunne ikke si noe.
Tenk nøye, det er faktisk det samme, hvem er ikke fra ungdomslaget for å bli med i første lag, vi er over, hva er så redd? !
Gordon fryktet, veldig bekymret og spurte: "Vær ikke redd for at de er store stjerner, ikke bli bra med dem?"
Wu Yu-ansiktet hang med et selvsikkert smil, spurte rett: "Ikke bli med på hvordan? De store stjernene og hva? Vil du bli en livstidens erstatning? Tro på deg selv, du sier det, selv om de er vanskelige å komme sammen Er du klar til å gå tilbake til ungdomsgruppen gøyaktig?
"Nei, jeg vil ikke gå tilbake!" Gordon hørte raskt viftet på hånden.


Richard sa også adidas predator innesko neste, han til slutt ble med i første lag, vil ikke gå tilbake til ungdomslaget å gå.
"Alt går i veien, nå inn i garderoben, og senere vil jeg introdusere deg til samarbeidspartnerne jeg nettopp møtt i dag!" Wu Yu forbønn, skapet døren åpen direkte, ta ledelsen Gå inn
Se Wu Yu så rolig inn i første lagersal, Gordon og Richard så på hverandre med et svimlende hjerte, sakte bak.
Vent til de tre i garderoben og funnet ut at det ikke er mange mennesker inni, flere første lagspillere sitter adidas sko borrelås på stillingen og snakker og ler, og snakker om emnet.
Da de så tre unge spillere som kom inn, sluttet de å diskutere og vendte oppmerksomheten til Wu Yu.
"Mona, Mark, hvordan har du det!" Wu Yu ropte veldig kjent: "Clerc Alexander, du kommer for tidlig!
De tre første lagspillerne er den serbiske sentrale forsvarer, 34 år gamle veteran Aleksandartlic i år, han er veldig sterk, er venstrefoten, karrieren er veldig rik, stasjonert mange lag For tre år siden var han også den viktigste forsvarer av Bruges team!
Mark full navn er Markdeman, 20 år gammel belgisk, Sekretær midtbanespiller, du kan gjenta tilbake, har en god lang rekkevidde kick innsats, fysisk styrke er veldig fotballsko barn str 31 bra, er for tiden lagets benk.
Lvica Mornar, Kroatias sikkerhetsspiller, er 29 år gammel og har erfaring med god fysisk form og sterk kroppsbalanse. Han er definitivt den beste rotasjonsspilleren i lang liga, cup og Champions League III-kamper .


Alle tre tilhører lagets viktige benk, den nye sesongen laget opplevde en stor arealskade, veteran Klee Alexander spiller ingen rolle, han var for gammel, for ofte spillet for mye kroppsvekt, men de to andre er ganske ivrige Bli hovedspilleren.
Å se den nye sesongen har muligheten til å sitte fast i hovedposisjonen, og nå er en gruppe rekrutterer Egg å bli med på spillerne, uten tvil, denne gruppen av rookie spiller bare erstatning.
Ingen rooks på deres posisjon produserte ikke noen trussel mot at xxl fotballsko nike de to sidene ikke har noen konflikter, hørte Wu Yu klar til å si hei, de tre veldig høflige nikkene, gjerne si noen ord, hvorfor skulle fortsette vel.
Etter hallo introduserte Wu Yu til Gordon og Richard: "Se, jeg sa! Første lagspillere er ikke en plage av dyr, og vi er de samme, være sikre på!"
"Feather, det ser ut til at du har rett!" Gordon ser de tre første lagene, høvdingene er fg ag fotballsko veldig vennlige, det er ingen fantasi vanskelige ord, bestemt.
Richard nikket da han sto ved siden av ham, og tenkte på seg å bli med i det ettertraktede første laget, var det enkelt og ærlig fnise.

Leave a Comment