Fotballsko Adidas X 17 PureChaos FG Mens Hvit Rod Svart

Posted by admin 26. Jan 2018 0 Comment(s)

 

Wu Yu, sammen med Gordon og Richard, snakket i garderoben, kom for første gang i morgen i trening for kampen mot fotball innesko nike Vincent Compagny.
Jeg hørte Kureha faktisk på den første dagen og Vincent Kompany på banen tyrefekting, men også knyttet til første plass, noe som gjør Gordon og Richard var veldig sjokkert, har misunnelige øyne se Kureha.
"Gud, fjær, du er så kjekk!"
"Men det er Compagnie! Ikke rart at Tom Pittles ville ha mistet den idioten til deg, det var så utrolig!"
"Ja! Det er synd jeg ikke se dere to duell, eller hvis jeg går tilbake og fortelle dem, vil de definitivt redd målløs ......"
Gordon og Richard, du sier et ord av meg, se spennende diskusjon.
Et øyeblikk kommer også det unge laget Rex, Oscar, Howard tre.
Tre unge lag rookie, og ingen i frontlinjen laget for å se Wu Yu er chatting tre, raskt scooped over.


Dersom endringen før, kan de ikke være så kjent, heldigvis opplevd et middagsselskap i går kveld Kureha, vil minske gapet mellom hverandre mye, sammen med endringen av et fremmed miljø, nike id fotballsko kjente mennesker fotballsko adidas predator er naturlig veldig lett Baotuan sammen.
Da han så en bekjent kommer, fortalte Gordon og Richard raskt Wu Yu å snakke med Vincent Conpani på treningsbanen i morgen, uansett utfallet.
Denne bemerkningen, plutselig tiltrukket tre personer utbrød.
"Wu Yu, en gruppe mennesker som sitter sammen for å si hva?" En kjent stemme hørtes bakfra.
Flere mennesker snudde seg og så lagets kaptein, lagets nåværende stjerne av den største spilleren i Sverige, Pahl Zeitberg kom fram.
"Zeit Borg!"
"Min Gud, jeg så egentlig Parz Zeitberg, det er flott!"
"Kult, du er kul enn jeg trodde!"
"Tenk deg at vi har sett ham på tv?"
Flere unge gutter så plutselig de store stjernene, har avslørt mer begeistret enn fargen til denne morgenen Wu Yu bjørn.
Ingen liker å høre på gode ord, Pal Zeit Borg så flere unge spillere utsatt sin egen tilbedelse av farger, smil og quipped: nike tiempo fotballsko "Ha ha, Kureha, disse små gutta virkelig interessante, grussko barn de Er du venner i ungdomslaget? "
"Parr, hvem gjorde deg også en stor stjerne!" Wu Yu lo og smilte og klappet en liten rump neste vei.
Parr Zettberg reiste tommelen opp i mengden og oppmuntret dem: "Guttene er gode, men du tilhører Anderlechts fremtid!"


"Flott, jeg kan ikke tro det ..."
"Pa, Parr, kan du gi meg en signatur?"
"Parr, kan jeg ta et bilde med deg?" Unge mennesker uunngåelig liker å g sport fotballsko jage stjerner, og nå ser lagets største stjerne vises, har spilt seg rundt for å spørre.
Parr Zettberg viste en veldig kjent stil, med et smil hele veien for å svare på alle spørsmålene: "Vi er lagkamerater i fremtiden, selvfølgelig ikke noe problem."
Noen få minutter senere, mens Pahl Zeitberg gikk bort for å bytte klær, var flere unge små gutter fortsatt hvisket i spenning. "Wow, great!"
"Jeg må fortelle alle tilbake når jeg går tilbake i kveld, og jeg ser Parz Zeitberg!"
"Ha ha, jeg skal være litt mer enn penn og papir, la ham hjelpe meg å signere, å kjenne mine foreldre, mine venner, mange av dem har spesiell gudstjeneste Pal Zeit Borg!"
En gruppe mennesker twitter uendelig strid, Wu Yu gikk flau ved siden av å sette på en 'Jeg vet ikke hvordan de ser ut' for å unngå å bli foraktet.


«Hei, virkelig en adidas predator fotballsko gruppe små gutta som ikke vet! '
Parz Zeitberg så noen fotballsko fg ag små gutter fortsatt spent diskusjon, ansiktet hans et surt smil, mumlet lest: "ung og fin!"
Over tid har førstelagsspillere flyttet inn i garderoben, gjorde det samme juniorlaget spiller Anthony Vanden Borre ikke liker Gordon, som er så nervøs og nysgjerrig, Vincent Kompany, ledsaget av venner sammen I garderoben, fotballsko merker fra tid til annen for å introdusere ham til hver lagkamerat.
De første lagspillerne er selvfølgelig veldig bevisste på den velkjente som en av de defensive binære stjernene Anthony Van den Bore, etter å ha sett ham, har han tatt initiativ til å si hei.
Van den Borrie startet litt nervøs, med introduksjonen av vennene Compagnie, raskt tilpasset.
Vitnet til prestasjonen av Vandenberg, Gordon var veldig misunnelig av flere personer sa: "Dette er forskjellen nike fotballsko norge ah!"
"Ja, sant verdig vår ungdomsleir trening den mest kraftige spilleren!"
"Poon Pani hjelp, jeg tror han snart vil kunne integrere seg i første lag, hei, misunn deg virkelig!"
Kureha se små venner hey lyden finn fotballsko sukk, klappet i det øyeblikk noen folk på skulderen for å trøste: "Envy hva er vitsen, vi fortsatt heie, flittig trening for tidlig å gå inn i listen over atten NPC spill av det"
"For ah! Så lenge vi jobber hardt, kan vi gjøre det!" Den unge mannen er preget av dynamikk, men også bare sukk hei, i øyeblikket med Kureha trøst, de umiddelbart livlig, oppstandelse sted fullt av blod.
Nesten alle spillerne til å være sammen, trener Hugo Bruce og assisterende trener Flanco Vacardon og deres treningspersonale, gikk alle inn i garderoben.
"Nå, i dag er folk alltid litt mer!" Trener Hugo Bruce kikket over skapet, dette var et tilfredsstillende smil.


Hør coachens ord, alle vet i mitt hjerte, om ikke et stort område av skade, fotballsko norge er jeg redd for at mange mennesker her ikke er kvalifisert til å bli med i første lag.
Tenk på her, nettopp blitt med sokkesko junior i det første laget av unge gutter, har hemmelighet knyttet sin knyttneve, klar til å jobbe hardt i den påfølgende treningen.
Treneren Hugo Bruce smilte og fortsatte: "Fordi det er for mange spillere å bli med i ettermiddag, la oss starte med et lite navn, som også sparer tid!"
"Beklager, jeg er sen!" Akkurat som assisterende trener Franchi Voactröm forbereder seg på å lese listen, kom en plutselig plutselig støy fra døren.
Søker alle å se, jeg så et pent utseende, uniform, åpenbart med asiatisk utseende av unge spillere.
"Dette er ?!"
"Han er Chen!"
"Chavier Chen!"
"Å, jeg kjenner ham, han er universitetsstudenten i ungdomslaget."
Spillerne hvisket til hverandre etter å ha sett den unge mannen.
Etter å ha sett Kureha komme ansikt ikke hjelpe avsløre et snev av smil, Xiawei Ye Chen, som egentlig heter Chen Changyuan, 5 oktober 1983 Bell ble født i Belgia Klemm · Shengajiate, han var bare åtte år gammel Bli Anderlecht unge fotball leirer for trening, tilbrakte han en full tiår, som har vært enestående, atten år gammel da han overført til førstelaget, og ble også valgt til den belgiske U19 landslaget.


Mange små aktører til å spille fotball, ofte neglisjert sine studier, og disse menneskene er forskjellige, Chen Changyuan akademiske resultater har blitt veldig bra, han ble innlagt på juridiske fakultet av Belgias mest kjente skolenes Free University of Brussels 'French Quarter.
Han ønsker ikke å spille fotball ute på den nedlagte skolen, hadde Anderlecht treneren hans gruppe skal leie den belgiske SEB Group A League Kortrijk lag, men på grunn av det store området av de første gruppe skader, måtte avbryte Denne ideen.
Akkurat på grunn av dette tok Chen Changyuan bare eksamenen for å motta varselet til ungdomsholdet David trener, skyndte seg til første lagrapporten.
Wu Yu Chen Changyuan på veldig kjent, kjent med dette tillegg kjent med ham etterpå begynte det kinesiske nasjonalitet Taiwan, Taiwan representant team i internasjonale konkurranser, bli med Super League i 2013, Guizhou og teamet utenfor, i samsvar med Memento uheldige, Kureha Jeg fant ut at de var veldig kjent med barndommen deres.
Det samme som den kinesiske hybrid identitet, slik at de ble opplært til å bli gode venner i akademiet, Chen Changyuan er eldre bror, alltid ta fotballsko sport 1 vare på denne uheldige bror.
Med Chen Changyuan travle akademiske muligheter til ungdomslaget trening mindre og mindre, naturligvis, har ikke mye tid til å tilbringe med Kureha, Kureha mangel på tillit til de siste årene, alltid blir mobbet, etter at Chen Changyuan vet, har gjentatte ganger opplyse privat Wu Yu, Dessverre, uheldig kjærlighet for kåt ...
Chen Changyuan en tid siden på grunn av den juridiske profesjon kvalifisering sertifikat eksamen, har brukt mye tid på sine studier, var det ingen tid til ungdomsleir, naturlig Kureha nike fotballsko xxl skadet ikke mottok nyheten.
Snakker om Chen Changyuan, ser veldig stilig ut, ser ut som Keanu Liwei og Fei Xiang blandet ung versjon.
Selvfølgelig føler Wu Yu at de ikke er dårlige, i hvert fall så lenge Hong Kong-stjernen Daniel Wu. (Denne fyren føler meg fotballsko på nett norge bra om meg selv ...)


"Chavier, du kommer akkurat, lagets navn, du kommer inn!" Assistent trener Franchisekatulun ropte raskt.
Chen Changyuan nikket høflig, gikk inn i garderoben, da grussko fotball han oppdaget noen få mennesker og Gordon Wu, brøt ansiktet hans plutselig inn i et glimrende smil.
"Xiaoyu, vi er lagkammerat det!" Chen Changyuan spesielt lykkelig lett hammer Wu Yu's skulder lo.
Wu Yu i samsvar med innholdet i minne fragmenter, lykkelig spurte: "Brother, din advokat yrke kvalifisering eksamen?!"
"Vel, jeg ferdig, men scorer ikke har kommet ut, og så sannsynligvis etter starten av den nye sesongen, vil det publisere resultatene!" Chen Changyuan nikket, svarte sannferdig.
"Hva med eksamenen din?"
"Sier du?" I møte med Wu Yus spørsmål, hevet Chen Changyuan stolt sin panne, spurte det lyse smilet.
"Ikke noe problem, ikke sant?"
"Selvfølgelig!"
To brødre snakket glede diskurs, noe som gjør assistenttrener Frankie Voca Troon ler og gråter ustanselig, og etter noen minutter, kan du se de to mennene ikke ferdig, Qing Ke måtte gråte og sa: "Mine herrer, hvis Har du noe å si?
"Beklager!" Wu Yu og Chen Changyuan høre, se ubehagelig utseende.
De første laggolferne så saken, har chuckled: "Ha, disse to små gutta har virkelig en stilig forståelse!"
Deretter klikker assisterende trener Franco Vukatren på hver spillers navn, og spilleren som navngir, gir en kort oversikt over situasjonen hans.
På slutten av introduksjonen peker assisterende trener Franco Vukatrelen til de nye spillerne.
Tallene er vanligvis først til mølla, plukke resten er opp til spillerne for sine valg, hvis folk ser ut som et tall, og deretter av spillerne selv i private mekling, dersom meklingen ikke er bra, mandat av treneren nummeret.
Backup sentrum fra juniorlaget fikk XX Howard, midtbanespiller Richard valget av 1,3 nummer, erstatning midtbane Gordon valgte 22. erstatning midtbane Rex valgt den 14., Anthony Vandenbole valgte den 15., den siste kom til Chang-Yuan Chen den 16..
Når treneren assistent Frankie Voca Trent sitert Wu Yu valgte symbol på de viktigste sted, super skytterens Ni skjorter, plutselig forårsaket en garderoben snakke.

Leave a Comment