Fotballsko Adidas Predator Accelerator David Beckham FG Rod

Posted by admin 14. Mar 2018 0 Comment(s)

 

Etter å ha sett Wu Yu hele scoringprosessen med egne øyne, fotballsko med sokk til barn var Tony hele laget mykt i studioet.
Hele hans ansikt ble spylt, hans øyne fulle av panikk og frykt. Han kunne virkelig ikke tro alt han hadde sett.
Vel, hvordan kunne den kinesisk-amerikanske gutten som nettopp hadde blitt latter av ham, fullføre et så vakkert og spennende skudd? !
Da kameraet zoomer over til Wu Yu, ser Wu Yu å vifte knyttneve mot Mouskron-fansen og hans ansikt grinning, føles Tony som denne unge mannen ler på ham og synes å si: "Dumme 13, du liker å bli slått! Knakk! Knakk! Knakk! Har ansiktet vært hovent? ! '
Tony rørte underbevisst på ansiktet med hånden hans, varm og varm, akkurat som han bare hadde spilt dusinvis av slag!
"Denne dårlige lille bastarden ..." Tony hvisket i en angst.
Wu Yu scoret det andre målet i kampen og hjalp Anderlecht til å fullføre reverseringen av partituret.
Lagkameratene på benken rushed ut for å feire målet med Wu Yu.
Hugo Bruce, leder og Franck Wocardron, en assisterende trener, knuste hverandre entusiastisk.
Frank Woctermen fortsatte å rope: "Han gjorde det, han gjorde det, og jeg visste at han kunne gjøre det!"
"Ja, Frank, jeg gjorde en av de mest vellykkede tingene for meg. Jeg har bare satt den fyren på retten. Haha!" Hugo Blues lo spenningen.


Ja, ah! Dette spillet er virkelig for spennende. I første omgang, messi fotballsko barn da substitusjoner og tap var generelle, i andre halvår, til og med Hugo Bruce, som var lederens trener, faktisk ikke ender. Han var faktisk spill og spill. Fjærens tilstand burde være veldig bra. Etter flere sammenhengende vennskapsspill har Wu Yu gjort det bra.
Resultatet var åpenbart Hugo Bruces innsats på denne, og Wu Yu belønnet ham med utmerket ytelse.
Hugo Bruce snudde og kikket på den store resultattavlen: en til to!
"Haha, hvem kan tenke på dette? ! '
Nei. Ingen kan tenke på det. Dette spillet vil endres på grunn av at en liten fyr bare er blitt 16! '
Hugo Bruce tenker stolt i sitt hjerte.
Og på den andre siden av hjemmelagets benk så Mkron-benkerne trist en for en, de kunne ikke tro det. De holdt undertrykking av Anderlecht. Hvordan kunne de bli scoret av den andre spilleren? ball?
Målet er fortsatt en ung fyr, hvordan kan dette være mulig? !
Mange spillere kunne ikke tro på scenen foran dem. Noen mennesker dekket selv øynene med sine hender og våget ikke å se på bildene på banen.
Mouskerrons sjef, George Rickens, angrepet den fjerde offisielle og ropte: "Det er en offside, offside, ser dere ikke det ?!"
Assisterende trener rushed fremover og trakk den sint George Rickens vekk fra den fjerde offisielle.
Bare det faktum at mange mennesker ser på scenen, vet rett og slett ikke eksisterer offside George Liken Si grunnen hvor den fjerde offisielle protest, bare for å legge press på dem og håper på et senere tidspunkt, hjemmelaget dommeren Omsorgen.


"Dude, hvordan gjorde du det? Det var kjempebra!" Midtbanespiller Walter Basegio grep Wu Yu og spurte høyt med høyt stemme.
Chen Changyuan iført treningsdrakter, satt en hel over sytti minutter fra benken, gjorde han ikke føler seg trist, men på grunn av to påfølgende mål å se Wu Yu, fra hjertet lykkelig: "Kohane, er det utrolig"
I nærheten av Mouskbron mål, angrep målvakten Frankie Wandndisch og sparket målposten: "Damn, han ble scoret igjen!"
En kamp ble scoret to mål av samme motstander, og den andre ballen var fortsatt så skammelig at Frankie Wandndisich følte at han var veldig skammelig og mistet hjem!
Som Frankie Wandndisich er de to sentrale forsvarerne av Mouskerron ansikt nå ganske spennende.
Før det hadde de aktivt ønsket å delta i lovbrudd. Da det var en hjørnekanse, var det alltid en person som rushet til toppen.
Nå har de en full tjue-odd liten sjanse til å gjøre et mål uten mål. I stedet er Anderlecht ikke en mulighet til å gjøre et mål.
Med rumpetanken forstår de to sentrale forsvarerne også at denne ballens feil er på dem. Hvis de ikke presser fremover, hvis de kan konsentrere seg, hvis de begynner å løpe fort, ta fotballen før den 9.. Går til grensen, kanskje, kanskje denne ballen ikke kommer inn.
Problemet med TMD er ikke så mye i denne verden.
Siden ting har skjedd, har de ikke noe annet alternativ billige fotballsko barn enn å møte den grusomme virkeligheten.
"Hvordan kunne dette skje ?!" Den mest truffet var den forsvarlige forsvareren Samir Belufa. Wu Yu scoret to mål fordi han savnet.


Hvis dette spillet mister, er jeg redd for at synderen som trenger å bære potten, er Samir Belufa.
Hvem gjorde ham så offensiv, det var åpenbart fullbacken som ble vingen og til og med vingen ...
Uten beskyttelse av fortauet, kan den dumme, sakte, sentrale forsvarer rett og slett ikke være motstanderen av Wu Yu.
Mouskrons lokale sportskanal vert var veldig trist og sukket: "Hva skjer her? Våre spillere kan ikke angripe lenge og kan ikke komme inn i et mål, men den andre personen griper en sjanse og kan lett åpne hullet. Vårt mål, men også med en slik skam måte ... "
"Skam, dette er ydmykelsen av Mouskers!"
"Fra et null til 12:59, en til to nå og da, Mouscron spiller dårlig, spiller jo mer jo mer råtten, i motsetning Anderlecht nå fullt inn i staten, de bruker to individuelle Nine Utmerket gjennombrudd evne score, bør ikke dette være et sted verdt å reflektere over ?! "
De lokale media reporterne fra Mouskron snakker også høyt.
Hjemmelagets supportere øyne ser på Kureha feiring arrogant, sint roper ut: "Yellow Kid, TMD deg hvordan å ikke spise dritt Kom, kom, jeg gir deg mate avføring å spise ?!"
"Kull, tør ikke komme over, jeg dreper deg!"
"Er din eske kledd? Jeg har en stor pinne og det kan tilfredsstille deg!"


De sint Moussillon-fansen ropte på Wu Yu, men dette endret ikke poengsummen.
Wu Yu hørte disse lydene samtidig som han feiret. Men på grunn av den store plassen, mange mennesker og bråkete, var det umulig å høre hva disse personene var spesielt skyldige.
Men ser på munnformen av munnen, kan Wu Yu gjette uten å tenke. Det vil definitivt ikke være noe bra.
Etter å ha feiret målene sine med lagkameratene, løp han tilbake til midtbanen og ventet på Masquerons kickoff.
Mouskers scoret to mål på rad, og spillerne var alle unfathomable. Hovt trener George Rickens skyndte skreg og signaliserte at de skulle konsentrere seg og bli opphevet. Den andre parten ble skremt.
Spillet gjenopptok, og spillerne fra Mouskeron hadde lenge vært stygt på brystet. De ønsket å fortsette lovbrudd, men noen spillere var bekymret for sine egne forsvar!
Det må huskes at å angripe spillet to ganger er muligheten til å gi motstanderen en motangrep.
Noen spillere var ivrige etter å angripe, spesielt de tre første fremover. Bortsett fra Mambo Mponsas første omgang mistet de tre kollektive brann i andre omgang. Uansett hvilken type mulighet, de tre var som Det er det samme som ikke å ha på seg støvler.


Noen mennesker tør ikke å angripe, vil stabilisere Adidas Predator forsvaret, som er en spiller bak forsvaret, de var sammenhengende mål scoret av Wu Yu, elendig lek ansikt ah!
Tenk på å bli spilt av en rookie som nettopp har blitt 16 og har scoret to mål om gangen. Det er synd!
Hver spiller på Masquerons forsvarslinje kan være eldre enn Wu Yu.
De to fullbackene Stephen Rebart og Samir Belufa våget ikke å angripe igjen. De planla å rulle i backcourt og sikre forsvaret sitt.
Uten en samlet tankegang, etter at Masqueron sparket ballen, var feltet helt ute av berøring.
De var opprinnelig 433 formasjoner. I midtbanen, bortsett fra venstre-feltet fremover Tones Martin, er de andre to midtbanespillerne alle defensive midtbanespillere.
Nå da bakvaktene på baklinjen er redd for å gå videre, betyr det at bare fire spillere vil være involvert i lovbrudd.
Anderlecht er en 442-formasjon. Selv om de er de to frontlinjene fremover, vil de også gå fremover for å blokkere den.
Det er ikke lett for de resterende åtte spillere å beskytte fire Mouston-spillere. !
Mbo Mponsas gjennombrudd var veldig skarp, men han var ikke bra selv for en person, for få lagkamrater til å angripe, han var helt desperat og kunne ikke gjøre et effektivt angrep.
Innen noen få minutter var Mouskers lovbrudd helt bortkastet fordi Mambo Mponzas tvunget skutt traff flyet.


Anderlecht tok krokket og hodetreneren Hugo Bruce erstattet den svenske veteranen Par Zelberg som hadde utmattet sin energi. Faktisk var svensken ikke veldig rask med sin fysiske form. Selv om driblingen er fortsatt skarp, når ballen er overført til ham, reduseres lagets samlede motangrepshastighet.
I tillegg er dette Mouskrons hjemmespill. Med et mål bakover, vil Mouscron angripe med full kraft for å vinne.
Som følge av dette, etterlater mange spillere på feltet som bruker fysisk styrke, påvirker lovbrudd, og ikke har defensiv evne, er bare en sløsing.
Hugo Bruce avgjørende kjappe midtbanespilleren tjueårene Gjør Di Wen (Markdeman), er han preget av god fysisk, sterk kjører evne på banen, men også evnen til å sparke langtrekkende, ikke bare effektivt kan spille ham For å styrke midtbanespillerens avskjæringsevne, kan han plutselig (cha) på et avgjørende øyeblikk også spille et langsomt angrep.
Parr Zeitberger så at han ble erstattet, smilte og klappet på Wu Yus skuldre og gikk sakte nedover retten.
Hjemmelagets fans så Parr Zeitbogens sakte ende, og tenkte at han forsettlig forsinket sin tid og hadde høyt buzz.
Parr Zeitbog er rik på naturlige tester og bryr seg ikke selv om buzz av hjemmelagets fans. Han tar fortsatt et skritt tilbake og går sakte.
Etter å ha tatt en stund, erstattet han ham med Mark Devin.
"Publikum, venner, fans og venner, Anderlecht har nå startet substitusjoner. De erstattet den 21. svenske franske Paier Zeitbog, de erstattet den 31. midtbanespilleren Marki. Wen, denne spilleren har utmerket fysisk styrke, men har også en god lang rekkevidde evne. "
"Jeg tror Anderlecht trener Hugo Broussists han spilte, på den ene siden er å styrke midtbanen defensive hardhet, på den annen side er det å håpe at i kraft av hans langsiktige mål for laget å komme i ryggen."
"Tiden løper ut nå, og de unge mennene i Muskron er jubel!"
"Du må oppmuntre. Seieren må tilhøre oss!" Broadcasters forteller ringer nå høyt.
Hjemmelagets fans begynte også å organisere for å synge Mükrons lagssanger, i håp om å vekke spillerens moral.


Etter at Parr Zeitbog gikk av benken, ble han trøstet av hodetrener Hugo Bruce, og han var godt rustet på banen.
Bytte til Anderlecht tok treneren til Mückron seg også på benken og bestemte seg for å bytte ut Jonathan van der Weide.
Når det gjelder dette, ble Jonathan van der Weide veldig aktiv da han først spilte, men ved andre halvdel, da han visste at han bare hadde fordelen av fart, fryste den erfarne Mitchell 热 ewłakow seg helt.
Selv om Jonathan van der Weide allerede er 19 år, som Wu Yu, er han første gang å representere laget i første divisjon, og matchen med erfarne Mitchell 热 ewłakow gjorde ham helt tapt i sikkerhet. Drekht er under tett forsvar.
Å se at den mirakuløse soldaten ikke har noen ytelse, med den drastiske bevegelsen, hadde den unge Jonathan van der Weide problemer med treningen. Han løp noen skritt og stoppet på sidelinjen.
George Rickens måtte bytte ham med angriperen på benken, og la sikkerhetskopien fremover gi alle spillere de siste taktiske instruksjonene.
Den nye fremoverens fremadsparkere med Jonathan van der Weide tok hånden og formidlet de siste instruksjonene fra treneren George Rickens.
Noen av de opprinnelige spillerne som mistet stemmen, hørte nye instruksjoner fra treneren og nikket hodene sine for å forstå.

Leave a Comment