Fotballsko Adidas Nemeziz 17 360 Agility FG Bla Svart Gul

Posted by admin 04. Jan 2018 0 Comment(s)

 

Så på Wu Yu og en mengde erstatningsmenn som var adidas sko grønn med på å feire målet, så Tom Pittles litt forvirret og mumlet: "Dette er umulig!"
Selvfølgelig har han ikke blitt vekket fra det tidligere slaget.
Fellow forsvarer Vanden Borre, i øyeblikket ansiktet hans ganske stygg, men dette er ronaldo fotballsko 2016 Gordon som satte inn, men åtti prosent av æren skal være opptjent i Kureha som sendte assists.
Det er av Wu Yu gjennombrudd dribling, et annet kors assists, Gordon hadde scoret.
Spill gjenopptatt, fører tre sammenhengende, tre innbyttere igjen bundet stillingen, som er ganske en ting å bekjempe moral, for ikke å nevne en liten gruppe av unge spillere, og enda noen profesjonelle aktører, slik at konkurransen på feltet, Hvis du ikke har et stort hjerte, er jeg redd det må være moralsk sammenbrudd.


Hoved rød vest lagene starte på nytt, de forsøkte å angripe, fotballsko på tilbud men kontinuerlig Kureha igjen lyktes, slik at vingen Mark, spiss Anthony er sjalu, sammen med andre spillere emosjonell ustabilitet, dette angrepet ble i all hast Anthony Hit et fly, helt bortkastet.
Rød vest viktigste offensive team for å gi opp, men det betyr ikke at laget vil gi opp benken, tre mål på rad for å fange opp på benken lagmoralen er velstående nå, under ledelse av Wu Yu, jo mer de spiller jo mer selvsikker, mer spille mer jevnt, enten det er kort Biografi, lang pass, personlig nærbilde (bi) griper, ingen ballkjøring er spesielt aktiv.
Wu Yu fikk et pass fra Gordon, jeg så ham raskt rushed til høyre for Tom Pitt hvor veien.
Ved konkurransen tre ganger foran Tom Peters opprinnelige følelse av overlegenhet, er nå forsvunnet på et øyeblikk, når han så Kureha ansikt iført et smil, la ham veldig sint å høre lagkamerater rundt til Kureha Den muntre, mer som en klaff i ansiktet, hardt flanket på kinnet, knitrende!
Nei, nei, nike fotballsko med sokk junior jeg vil ikke miste den faren! Jeg er mye bedre enn han, jeg vil vinne ham! Bare en ulykke, det feige lykke til! '
Tom Pitts vil imidlertid ikke innrømme den grusomme virkeligheten uansett, da Wu Yu igjen sprang ballen.
Han stoppet fast stilling, senket bakover, lavere tyngdepunkt, for å hindre at Wu Yu enkelt brøt.
I møte med den strenge servitøren Tom Pitts, senket Wu Yu også fart, da han så nærmere på fotballen, ønsket Tom Pitts ingenting, bare stakk rett til høyre fotspissfotball, Men han bare barfot, Wu Yu flyttet også på samme tid.


Sikt på Tom Pittsfields sokkesko barn fotball nøytrale når han når føttene, skyv fotballen lett fram med sin nike sko fotball venstre fot, og fotballen krysser øyeblikkelig Tom Pitts 'ben mellom beina hans. Høyre side av Pieters krysset.
"Bruk skritt ekstraordinært?"
"Haha, Xiao Wu, dette er for mye!"
"Too beautiful!"
"Wow, fantastisk!"
"Nice work!"
De fire gamle mennene på retten så Wu Yu på seg en ydmykende, krypterte mann som enkelt slo ut Tom Pittles og kunne ikke hjelpe, men rope høyt.
De som er ved siden av samspillet mellom spillerne, har også gjort applaus og latter: "Crotch, Tom virkelig uflaks!
"Hei, hvem la ham ofte bully Wu Yu det?"
"Virkelig fortjener det!"
"Dagens fjær er fantastisk, og jeg føler meg sterkere enn Mark!"
"Nonsens, dette er brukt!"
Mark stående på venstre side av veien for å se på denne høringen ble ansiktet hans veldig dårlig, denne Nima ligger og skyter pistol!


Etter at Wu plukket Tom Pittles, virket det som om han ikke følte seg grusom. Han brukte bevisst en sarkastisk tone for å si: "Jeg er veldig slem, så lett gått!"
Stå i stygg Tom Pittles hørte dette, sint på ham ringte adidas sko billig en rasende ah!
"Coward, jeg vil drepe deg!" Tom Pittles brøt i tårer, ansiktet hans skygget mot Wu Yu.
Tom Pittles hode brent av flammene av sinne, slik at han ikke ville ha noen konsekvenser, rettet på baksiden av Wu Yu kom et glatt lysbilde.
"Oh, nei!"
"Yu, farlig!"
"Tom Pitt, du bastard!"
Vidne til skateboardingen som Tom Pitticks regisserte bakfra, Wu Yu lagde mange spillere og de fire eldre mennene utenfor stadion var redd.
Tom Pittles 'øyne viste et nærsynt utseende, og noen ropte hysterisk: "Gi meg en tur!"
Hør brølet bak ham og minn deg rundt folk, kan Wu Yu nesten gjette hva de skamfulle Tom Pittills vil bruke som Yinchao.


Så, følelsen lyden bak ham, har Wu Yu vært første gang fotballen ut, samtidig sprang hele kroppen opp.
Fotballen nådde fotballsko str 25 forsiden av det begrensede området fremover Robin Robin ved foten av Robin som en bueskytter, tenkte ikke mye, direkte sparkeskudd.
"嘭!" Kul lyden av krasjen hørtes ut.
Dessverre, denne foten skudd Robin var allerede skyndte seg til Van den Borre blokkert med kroppen ut.
På høyre side, Wu Yu, hoppet høyt, stoppet i midten for bestille fotballsko et øyeblikk og deretter krasjet tungt ned.
"Ah!" De skarpe skrikene hørtes plutselig.
Alle som ser etter prestisje, så jeg landing Wu Yu gikk bare på baksiden av Tom Peterstocks høyre ben.
Dårlig Tom Pittles klemmer hans høyre ben, smertefullt ruller rundt i gresset, skarlet blodfarget fottøy.
"Forsiktig, Tom Pittles vil åpenbart skovle bak!"
"Denne damn slakteren, var den beste som ble drept!"
Å se innendørs fotballsko med demping mannen bak spaden foul Tom Peters ikke spade å Kureha, men også fallende innesko fotball nike Kureha tråkket den høyre foten, noe som gjør at mange spillere ser etter, har de applauderte.
"Feather, steg på den vakre!" Richard Robinson denne tykke sorten, bare høyt applaus i bakgården, snakket, men reiste også tommelen opp.


Wu Yu trakk på skuldrene sine og forklarte hjelpeløst til Tom Pittles: "Fartskongen, selv om jeg hater deg også, er det ikke min hensikt, bare en ulykke!"
"Du ..." Tom Pittles tårer ut, men da han så Wu Yu, et par veldig uskyldige utseende, er hjertet enda mer sint røyk.
Davey-treneren hørte raskt på fløyten, noe som indikerer spillet suspendert, Hugo Bruce, Franco Waukatlun, Eddie Van den Elle og andre som har kommet inn på stadion.
Plutselig fant trenere og andre som kom inn, Tom Pittles var som en sørget barn, og skyndte raskt: "Trener, han har skadet meg!"
Snakker, men også bevisst refererer til den rette fotblødningen bløder.
David trener mutt, regissert av Tom Peters høyt ropte: "Dette er tråkket du fortjener, Hvem fortalte deg å måke ham bakfra, hvis det er i spillet, for ikke å nevne at du tråkket? Selv om beinet er ødelagt, fortjener du det, dommeren vil fremdeles sende deg et rødt kort, vær så snill og kom deg ut!
Dårlig Tom Peters som ble såret, var også trener David hard spray av spytt et hode, pluss rundt hans lagkamerater le, bare la ham skamfull, engstelig for å finne en søm boring, ikke lenger Kom ut
David forbannet en stund, til slutt fant flere spillere som tok Tom Pittles til sykehuset nike fotballsko magista for behandling.
På grunn av denne episoden måtte dagens lagkonkurranse også avsluttes.
"Xiao Wu Yu, fotballsko til små barn din forestilling er virkelig flott!" Eddie Fan Daier kan ikke vente å rush, grinende ros Road.


Wu Yu hørte, velg øyenbrynene smirkly svarte: "Eddie takk for dine grussko komplimenter, men hvis du beste fotballsko fortsetter å et slikt kompliment, vil jeg være stolt Oh!"
"Stolt? Haha!" Eddie ignorert henne, men lo lykkelig.
Som de to snakket, gikk assistent trener Franchwicaktrun over med et smil: "Lille fyr, la oss møtes igjen!"
"Hei, Mr. Voca Troon!" Kureha ser dette, raskt møtt med et smil, på samme tid, hans sinn utstillinger og Frankie Voca Troon bekjent minnefragmenter.
Ifølge de opprinnelige uheldige minnefragmenter viste at Frankie Voca Troon og uheldige bekjent, eller et år siden, hadde aldri blitt sett siden den uheldige dårlig fysisk konfrontasjon, kombinert med svak karakter, er han alltid tvunget Til egen praksis, men treningseffekten er ikke veldig bra.
Det er flere ganger i praksis, og noen ganger møter med Franchise Vacatrun, de to snakket om fotballens tema, snakkesalighet og senere på grunn av arbeidet er relativt opptatt, Har chatter muligheter, men noen ganger vil han fortsatt se på stadion som svetter, hardt arbeidende kinesiske tenåringer.
Voca Troon dyptfølt smil ros: "Kureha, virker det som din flittig trening er svært effektiv, ærlig, scoret du to mål i dag er for vakker, selvfølgelig også en stor gjennombrudd og bestått! "
"Lille mann, du er veldig modig ytelse, er interessert i det første laget spille det ?!" Nettopp ferdig med å snakke, trener Hugo Bruce kunne ikke hjelpe Voca Troon, også kom fram, så han opp og ned Wu Yu en, sa dette.
Wu Yu hørte, nesten aldri trodde, blurted ut og sa: "Jeg synes selvfølgelig drømmer vil komme inn i første lag!"
"Ha ha!" Wu Wu for å se dette paret av spennende utseende, noen gamle gutter, har hver fase med et smil.
En gang i gang er de for unge, unge føler seg bra!
Hugo Bruce klappet Wu Yus skulder, smilte og fortalte: "lille fyr, i morgen kan du gå til første lag rapporterte, godt trent, den nye sesongen kan ha mye konkurranse!"
"Herre, du er lettet, jeg må ta god trening!" Wu Yu nikket spenningen, klappet brystet for å sikre at treneren.


Wakatlun blinket, hei: "Wu Yu, så ser vi deg i morgen tidlig!"
"Ja!"
Etter å ha snakket om disse ordene snakket Voactrone og Hugo Bruce et par ord, de dro direkte.
Ser den første linjens trener og assisterende trener alle igjen, har laget de lagkameratene, misunnelig øyne Wu Wu.
Hvordan trodde de aldri at i dag, bare Wu Yu, var den heldige gutten valgt som første trener.
Dette er så lenge siden, før den benkespilleren nå har blitt en første lagspiller, er denne endringen for stor nå!
David trenere selvsagt forstå disse små drittsekken psykologiske, mutt Bao Han sa: "Se å se hva morgendagens løp, jeg prøvde å gi deg, sir morgendagens kamp hovedtrener og assistenttrener vil se på Mr."
"Ja, bra!"
"I morgen må jeg jobbe hardt for å vinne første lag!"
"Jeg også!"
"Hvis du kan bli med i første lag, kan jeg sikkert."
"Vel, alle vil bli nike fotballsko jenter med i første lag!"
En gruppe unge spillere, lengter etter morgendagens konkurranse.
Physio rommet, blir behandlet Tom Peters det vondt bursts som skrik drepe grisen.
Virkelig lukter tårene, se trist wow!

Leave a Comment