Fotballsko 2016 Adidas X 15.1 Svart Rosa Gull

Posted by admin 05. Jan 2018 0 Comment(s)

 

Uheldig Tom Pittles, fotballsko størrelse doom slutter ikke, skadet sin høyre fot, han kunne ikke delta i morgendagens in-game, det vil si, han mistet en sjanse til å bli med første lag.
Sammen med førstelagstrener og assistenttrener Hugo Bruce Frankie Voca Troon har sett hans klønete ytelse, er jeg redd for at så lenge det er to menn i Anderlecht dag, er jeg redd for at Tom Pointe Sri Lanka vil ikke ha muligheten til å bli med i første lag.
Wrapped sår, Tom Pittles ble alvorlig reprimanded av David trener og lagstraff, den såkalte straffen er ikke noe mer enn suspendert eller bøtelagt.
Forbudt hva spiller ingen rolle, han skadet foten uansett, kan ikke hjelpe, men slå ham også ikke vil spille.
Etter denne episoden, David trener ingen ide om å fortsette trening, bare tidlig oppløsning av laget, la spillerne gå tilbake og ta en god hvile, klar til å kjempe imorges lag.
Eddie Fan Daier fordi det er andre ting, er det ingen følge Wu Yu tilbake til soverommet, venstre direkte.
Wu Yu før den utmerkede utførelsen av spillet, gjør mange tidligere forhold mellom lagkameratene svært generelle, og nå er han rundt om han snakker med ham for å diskutere de utsøkte ballene fra de forrige.
For godhet av mennesker rundt og hyggelig for noen mennesker, Wu Yu ikke sint eller latterlig, men vennlig snakk med dem for å diskutere.


Tross cr7 innesko alt er fotball en konkurransedyktig sport, bare styrken for å få respekt for andre.
Tidligere uheldige egg vet bare at hardt arbeid, problemer som møtes, vil bare velge å unngå, det er rett og slett ikke et sterkt hjerte, selvfølgelig er det ikke nok.
Slutten av opplæringen, har folk tilbake til garderoben for å dusje, skifte klær, og så gå hjem å gå hjem, tilbake til soverommet til soverommet, og noen går ut for moro kan også invitere noen venner gå ut og leke.
Kureha sinn 'bite' ga Qing Xiang, etterfulgt av ballen vil høre Guds system pip: 'Gratulerer vert å fullføre lag din egen fotballsko oppgaven sokkesko [] Jeg ønsker å bli det første laget, innendørs fotballsko dame enestående ytelse i spillet, du har fått det til fordel for buss , Vellykket sluttet til første lag, vil verten billig fotballsko butikk nå akseptere prisen? ! '
Akkurat her? !
Wu Yu for å være på fotballsko sokk barn den sikre siden, eller skjule på toalettet, lukk døren dette inn i systemet av Guds systemrom.
Denne gangen Wu Yu kom direkte til opptaket resepsjonen, elektronisk display på disken, dukket opp i spillet bare noen få ganger Wu Yu gjennombrudd, passerer og skyting glimrende glimrende bilde.
"Verter fungerer bra, får ti energimynter og et heldig trekk, vil vertene begynne å tegne nå?"


Lytt til lyden av systemet kom fra øret, Wu Yu frowned, men spurte høyt: "Hvor ti energimynter?"
"Antallet mynter i henhold til energiytelse for en rekke priser, i tillegg til en rekke grunner som årsak en midlertidig avslutning av spillet, så oppgaven en del av energien mynt belønning" Svar på systemer nitid i detalj.
Wu Yu brøt det verbale misbruket: "Jeg gni, dette spillet klandrer meg også ah?"
"Advarsler, advarsler, verter Vær oppmerksom på din tale!" Systemet lød en skarp advarsel.
Wu Yu sa hjelpeløst: "Det kan du nå starte med lotteriet?"
"Start den heldige tegningen!"
Lyden av systemet var litt over, og det var et stort roulettehjul på den elektroniske skjermen i resepsjonen, som viste mange mønstre på den.
Wu Yu ønsker ikke å se mer se direkte velg begynnelsen.
Roulette snur seg raskt, Wu Yu ventet et øyeblikk, ropte plutselig: "Stopp!"
Med den langsomme rotasjonen av pekeren, nike hypervenom barn endelig stoppet i tunge artilleri dør ferdighetskort.
'Bite! Gratulerer å få [verten] tung beskytning av døren kortet ferdigheter, vert gjennom trening for å forbedre tung beskytning av døren [] ferdighet, men også forbedre suksessraten for bruk av ferdigheter i spillet. '
Systemlyden tok ikke lang tid å falle, et blink av lys som et øyeblikk blinket inn i Wu Yu-hodet inn i øyeblikket.
Snart i Wu Yu's hode dukket opp på den store artilleri dør detaljer av informasjonen, så vel som hårfag og så videre.
Etter å ha lest disse dataene, plukker Wu plage direkte fortalte Guds systemmåltid.
På grunn av dette såkalte ferdighetskortet er det bare en grop.


Ønsker å bruke denne ferdigheten, må du tvinge til å oppnå standarden, er det klart for Wu Yu nå tynn kropp, ikke ønsker å sparke størrelsesguide nike fotballsko en veldig tung artilleri bombardement.
For å møte etterspørselen, gir systemet også spesielle treningsprogrammer som bruker energimynter til å trene muskler og styrke på benet og kjøpe ekstra vektballer for spesiell opplæring i systemrommet treningsfeltet.
Dette settet kommer alle ned, må du bruke ni energimynter.
Of course, systemet ber også forklare, adidas fotballsko 2015 hvis du ikke bruke penger opplæring i energisystemet plass, trener du alene vert i det virkelige liv, i hvert fall så lite som et år, så mange som to eller tre år, for å virkelig bruke tungt artilleri [ Bang dør] bruk av krav.
Lytt til systemet disse ordene, hva er påminnelsen om å diskutere, er ganske enkelt i fare.
Nima, hele belønningene bare sendt ned, for å lære ferdighetene til heavy artillery dør, må du bruke ni energimynter, en liten energimynt igjen å gjøre? !
Wu Yu bare sint ristet på hodet, men det er ingen løsning, og nå enige om systemarrangementet, brukte ni energimynter, kjøpt spesialtreningsutstyr.
På grunn av mangel på tid, etter å ha mottatt alle fordeler og rekvisitter i systemet til Guds ballsystem, sluttet Wu Yu raskt systemet.
Wu design dine egne fotballsko Yu fant lagkameratene i garderoben, fortsatt tuo klær, og ingen gikk i badekaret, noe som betyr at tiden brukt i systemrommet, og ikke nike performance fotballsko mye.
Ønsker å forstå dette punktet, klappet Wu Yu rett og slett høyt og ropte: "Killar, i kveld vet du ikke om du har tid?"
"Yu, hva skjer?" Gordon stod stygt opp og hvisket.
Å vite at vanligvis Wu Yu ganske lav nøkkel, stemmen er veldig liten, du kan bare ikke forestille deg at han en dag som dette høyt i garderoben vil snakke, for ikke å nevne hvilken moral på banen.
Selv Kureha siden skaden og gå tilbake til treningsfeltet, store endringer i form av personlighet, men for mange av sine lagkamerater, nå dette Kureha, de elsker, tross alt, som ikke liker en karakter innadvendt og mindre Taleløse folk gjør lagkamerater.


"Jeg vil invitere alle til å ha et måltid i kveld!" Wu Yu svarte med et smil.
"Oh! Så kult, Wu Yu faktisk invitert oss til å spise?!"
"Vennligst spis middag? Hvorfor?!" Noen reagerte ikke, spurte merkelig Road.
Ved siden av sine lagkamerater raskt klappet hverandre hode Xiao Ma sa: "Fool, selvfølgelig, er å feire Wu Yukang restaurert, og enestående ytelse i dag, chan jevnt med den første team"
"Ja! Første lag, fjær, du er veldig bra, vær så snill å spise middag!"
"Ja! Førsteklasses spillere også!" Etter denne forklaringen oppdaget flere spillere plutselig, har gråt å spise.
"Vennligst spis middagfjær, skal du invitere oss til å spise fransk middag?"
"Wow, den franske middagen, jeg har ikke spist ennå!"
"Takk så mye, i kveld kan vi få en velsignelse!"
Jeg vet ikke hva en drittsekk åpning, faktisk etterlyst for å Wu Yu invitere dem til å spise fransk mat, dagen se dårlig til Kureha denne lærekontrakt, ikke engang hvor mye penger hver måned, hvis laget virkelig spørre hva du skal spise Fransk fest, jeg er redd Wu Yu jeg har lovet på hotellet.
Kureha bevisst tørket svetten av pannen, veldig vanskelig smil: "Gutter, fransk mat eller glem det, jeg ønsker ikke deg etter middag, jeg var på hotellet et par år boliglån vask retter ... ... "
Hans lagkamerater så sitt par morsomme uttrykk, alle lo høyt.
Wu Yu kunngjorde høyt: "Jeg vil invitere deg til å spise kinesisk mat i kveld, den mest autentiske kinesisk mat, smaken er flott, for å sikre at du er fornøyd!"
"Wow, kinesisk mat? Det er så kult!"


"Jeg liker å spise kinesisk mat, spesielt dumplings, at smaken er veldig bra!"
"Jeg spiste også Rage med kjøtt og grønnsaker inni, så deilig at jeg nesten tunge tungen min."
Flere lagkamerater som har spist kinesisk mat, har utsatt en grådig fase, dårlig dråpe.
For kinesisk bestille fotballsko på nett mat har utlendinger alltid følt seg veldig magisk, så når de som ikke har spist kinesisk lunsj, hørte Wu Yu å invitere dem til å spise lunsj om natten, har det gledet seg.
Få gutter er enda mer glade for å kaste opp klærne og danse.
Se på disse gruppene sulten stor fyr, Wu Yu kunne ikke hjelpe, men pat hodet, er gruppen spiser varer ah!
Vet i kveld, deilig kinesisk mat å spise, en gruppe foodies, har rushed inn på badet med den raskeste hastigheten til å ta et bad.
Wu så casual vasket, gikk til trenerkontoret for å invitere ungdomsbusser å gå til lunsj om natten med kinesisk mat.
Coach kontor, trener Dave titt på overraskelse, stirrer øyeeplet se rundt Kureha, tilsynelatende han ikke trodde det ville være en slik invitasjon, og etter en lang tid, han var nysgjerrig og spurte :? "Hva Feather Boy, du Har du middag i kveld? "
"Ja!" Wu Yu nikket ærlig besvart.


甭 sa til å være noen andre, selv den kuleste treneren har blitt veldig overrasket utbrøt: "Gud, dette er ikke som deg?"
"Trener, jeg vil ikke endre stilen på det!" Wu skrev Pie Piezui Kok, det er hjelpeløst å forklare.
David er faktisk en trener som har trent dem i mange år og gjettet det på en gang: "Bortsett fra meg, bør du invitere bastardene?"
Se Wu Yu smilte og nikket, trener Dave sett på flere andre trenere en av de siste mutt, sa: "Vi har noen gamle gutta Yaoan poeng hjem til middag, gikk vi å si, gruppen trolig vil ha liten jævel Ikke spise bra ... "
"Ingenting, ingenting, jeg kan ordne deg noen treningsboks." Wu Yu klappet på brystet sikret Road.
"Ser deg med vennlig hilsen, da!" Hvem kan tenke på, har vært en veldig seriøs trener, mens øynene faktisk blinket et listig lys, smilte og sa: "Faktisk har vi lenge ønsket å gå Prøv den legendariske deilige kinesisk mat!
Kureha hotel adresse skrevet ned i detalj, trenere og andre til David: "Når det er sagt, vel, dette er et hotell der, mens vi ser på hotellet."
Ferdig snakket denne fyren raskt bort.
Ser på baksiden av Wu Yu igjen, avslørte David trener et smil, mumlet: "Dette barnet endrer seg veldig stort ah!"
Kureha coach å forlate kontoret og ikke jag tilbake til garderoben, men først tilbake til sovesalen, hvor du finner sine foreldre er renhold for seg selv, forklare dem de gode nyhetene vil snart bli det første laget og ønsker å invitere hans lagkamerater i kveld og Etter at treneren salg av fotballsko hadde tenkt å spise, var begge foreldrene veldig glade.
Anna Oliveira er mer enn hender malt på et kors på brystet, ansiktet fullt av lykkelig farger takknemlig Vei: "Takk Gud!"
"Takk Gud? Er Guds system Guds gave til meg? ! "Wu Yu hørte ord, men hvisket i mitt hjerte.

Leave a Comment