m adidas fotballsko, du trenger å vite disse

Posted by admin 15. Jul 2020 0 Comment(s)

Adidas fotballsko har en veldig komplett produktserie. Alle fotballskoprodukter er delt inn i forskjellige kategorier gjennom forskjellige serier og nivåer. Så lenge det er et klart mål, kan du raskt velge skoene du ønsker. I dag skal vi popularisere de grunnleggende kunnskap om Adidas fotballsko fra kjøpsperspektiv, og sortere ideene når du kjøper Adidas støvler til våre venner.

Sneakers-serien

Adidas fotballsko er delt inn i fire serier gjennom forskjellige typer funksjoner, nemlig kontrollstøvlene Predator "Falcon" -serien, de smarte angrepsstøvlene Nemeziz-serien, speed boots-serien og den nye taktile støvlene Copa-serien.

 

Ulike serier med støvler har forskjellige utførelser i øvre materiale, funksjon, yttersåle pigger og så videre. For eksempel bruker Predator 19, som understreker kontroll og styrke, strikkede stoffer og friksjonsstriper. X 18, som understreker hastighet, bruker tynne kunstige Mikrofibermaterialer, og Copa 19, som fremhever berøring, bruker en ikke-spore kenguruskinn øvre. Ulike design gir mer unik funksjonalitet og brukervennlighet, og hjelper også spillerne å spille i spillet. I henhold til den nåværende utviklings- og designprosessen av fotballsko, merkevare-designere og profesjonelle spillere vil ha et veldig nært samarbeid, så de forskjellige designene i forskjellige serier har en årsak, og det er ikke en idédugnad. Faller på kjøpet av joggesko, trenger venner å forstå deres spillestil, slik som stadionens plassering, tekniske egenskaper, etc., slik at de kan velge en passende serie sko.

Påtegning spiller

En annen måte å velge en sneaker-serie på er å dømme fra godkjenningsspillere. Det er mange stjerner med forskjellige stiler på den profesjonelle arenaen, noe som også er en av grunnene til at typene sko for fotballutstyr er så omfattende. lineup har det en veldig god veiledende rolle for amatørspillere å kjøpe riktig sneaker-serie.

Den første talspersonen for Predator-serien er Pogba, med veldig særegne egenskaper.I tillegg er det mellomspillere som Özil, Dele Alli, Rakitic og Pianic.

De første talspersonene for Nemeziz-serien er Messi og Firmino, men Messi har sine egne fargetilpassende Nemeziz-støvler. I tillegg til påtegningsstjernen Lingard.

Hovedperson for X-serien er Jesus, i tillegg til Salah, Bell, Benzema, Marcelo, Hames, er de tekniske egenskapene til disse spillerne også veldig tydelige.

Den nylig lanserte hovedtalsmannen for Copa-serien er Dybala, i tillegg til Tony Cross er disse to spillerne Adidas utvalgte talspersoner, men nå er det mange spillere på den profesjonelle arenaen som velger å bruke denne serien.

 

Nivåinndeling

De fire seriene med Adidas fotballsko har samme divisjonsnivå, og de viser direkte produktnivået på navnet med lik "19+", "19.1", "19.2", "19.3", "19.4". Flaggskipet nivå representerer designmuligheter, materielle fordeler og teknologisk innhold. Den mest intuitive måten å skille Adidas-støvler på er at skoene bruker en kniplingfri design. Støvlene på flaggskipnivå har den mest omfattende funksjonelle design, det høyeste teknologiske innholdet og dyreste pris, men den faktiske kampytelsen er ikke nødvendigvis den mest fremtredende.

High-end-modellene beholder generelt materialene og teknologien som brukes i flaggskipsklassen så mye som mulig, og endrer bare og justerer de faktiske kampskoene for å imøtekomme spillernes behov. I Adidas fotballskoprodukter er forskjellen mellom flaggskip og høy -end karakterer vil gjenspeiles intuitivt i skolissystemet. På grunn av forskjellen mellom skolissfrie og skolisser øvre struktur, vil noen relaterte design også bli justert, for eksempel innvendig låsing, dekking av noen områder i den øvre, osv.

 

 

Med utgangspunkt i sub-high-end-produkter, vil materialene og strukturell utforming av overdel gradvis nedgraderes, for eksempel kenguruskinn erstattet av kuskinn, Primeknit-stoffer blir vanlige stoffer. I tillegg vil materialene på skoens detaljer også gjenspeile Nedgradering av karakteren. Selvfølgelig vil Adidas også legge til noen nye ideer til sub-high-end-produktene. For eksempel ble skoene som opprinnelig tilhørte Copa 19.2 erstattet av Copa Gloro med en vippet tunge.

Mellomklasseprodukter blir generelt sett på som et kostnadseffektivt valg, fordi prisen og den faktiske ytelsen er mer i tråd med jakten på vanlige amatørspillere. Men når det gjelder generelt, mid-end skoens øvre materiale, strukturell design, bruk av fotfølelse og andre koblinger skiller seg ikke fra high-end-modellene. Det er vanskelig å oppleve det sanne designkonseptet til denne skoen. Unntaket er at Adidas gir den blonder-fri Predator 19.3 LL på mellomområdet produkter fra Initiator Packs Predator 19-serie som et alternativ, slik at faktiske spillere kan oppleve a