Den nye PUMA opprørspakken: ONE 19.1 og Future 2.1

Posted by admin 05. Sep 2018 0 Comment(s)

 

Puma One


Den nye versjonen av siloen kommer med en blanding av sølv og oransje farger med svarte detaljer, noe som gjør dem mer synlige på grunnen. Denne siloen forsterker konseptet som kombinerer fart og berøring av ballen. Puma kommer i særlig takk til det meget fine kangaroo-læret og en reaktiv plate som gir et trekk for de sprø løpene.
Komfort er sikret av Evoknit, er kragen til Puma laget av ledning som man finner på alle skoene. Siste detalj å legge til, Kangarolæret som brukes i denne siloen, er veldig fleksibelt og inkorporerer små skumpotter som har til hensikt å bringe mer grip når du er i kontakt med ballen.

Den nye modellen er satt til å bli satt og sett til side Den hybride konseptet fra første generasjon.


Puma Future 2.1


Fotballskoene til verdensmesteren, Antoine Griezmann, returnerer med en fornyet design med oransje og svarte farger. Vi flytter litt bort fra den andre Puma Siloen med litt mer sober, men ikke mindre spektakulær. Den mest tilpassbare siloen av det tyske merket.


På et visuelt nivå, er Como El Negro Funde Con El Naranja Del Netfit, den røde som samler gran fra et visuelt synspunkt, vi kan se hvor svart er basert på Oransje Netfit. Nettverket som dekker mye av det øvre, tillater denne tilpassede passformen som bare fremtiden kan tilby oss. Spillet av farge strekker seg til sålen. Den siste tilbyr en kombinasjon av koniske og koniske spikes som gir bedre støtte, samtidig som det gir mulighet for å gjøre aggressive retningsendringer og akselerasjoner.
Puma Future er en av de beste fotballskoene i dagens panorama. Kombinasjonen av syntetisk øvre med evoknit gir en fantastisk passform. Faktisk bruker mange fotballspillere, inkludert Marco Reus, dem selv uten snørebånd. Alt kombinert med en fantastisk eneste for et toppresultat.


Puma har returnert til å betale ved å presentere to fargespill for sine fotballsko, under søkemotivet for å forlate bak suksessene, sett nye utfordringer og trene hardt. Vil vi se ny suksess med disse Puma-skoene?

Leave a Comment